Eşim çok garip

Eşinizin garip olduğunu siz de kabul ediyorsunuz ama hala bu konu üzerine kesin bir karar vermiyorsunuz. Kocanız cinselliği daha yeni keşfetmiş gibi davranıyor, ergen gibi. Ya bir destek almasını sağlayın psikiyatrdan ya da bitirin ilişkiyi. Yok namaz kılar, yok sevgiliyken elimi bile tutmadı. Al gör o el tutmayan adam şimdi abaza bir kılıkla etrafta dolanıyor. Kendinize acimadiniz bari annenizi daha kötü durumlara dusurmeyin.
 
Gözümün önünde 14-15 yaşında sivilceli ergen velet canlandı. hiç anne terliği yememiş galiba ondan bu terbiyesizlikleri
Küçükken çok dayak yemiş ama aynı oranda da çok şımartılmış. Çocuk kalması olayına da katılıyorum. Kesinlikle öyle. Beni kızdırmak en iyi hobisi. Her dk sataşır kızınca gülme krizine girer. Annesi babasıyla da dalga geçip uğraşıp güler.
 
Piskopat ruhlu dengesiz insanların anlık anormal sevgi gösterilerine inanmamak lazım. Ayrılmıyorsanız da net ve sürekli şekilde yaptırımlı tepki koyun artık. Sizi almış satmış resmen dalga geçiyor. Yaptırmayın tavrinizi seviyenizi koruyun oda korusun yada seviyesiz tavirlarla yaşamayı kendinize çocuğunuza layık görmeyin.
 
Dışarıda kimseye baktığını gşrmedğ
 
Ne yapıyormuş ki kadın ben orayı kaçırmışım
Konu sahibi arkadasimiz da cok saglikli dusunebilen biri degil. Baba sevgisi olmadan buyudugu icin ilk gordugu adamla kosa kosa evlenen,adamin aldigi dondurmayi bile “ay beni seviyor” diye anlamlandiran,evlilik ici tecavuz ve tacize ugramasina ragmen normal gorup evliligine devam eden,her sey cok guzelmis gibi bir de bu adama cocuk veren ve o cocugu da bu adamin catisi altinda buyutmeye razi olan degisik birisi.
 
En nefret ettiğim erkek modeli hadsiz cıvık ağırlığı duruşu olmayan nerde ne konuşacağını bilmeyen.... artık dur de bence bunlar normal değil cinsel bir konuda annenin lafını etmek de nedir ya
 
Ayagi mi op derkenAllahim bu erkeklerin normali yok mu cinsellikle ilgili sakalarida tuhaf adamin huyuysa ya gudecen ya gidecen.. bildigin yavsak
 


Üşenmedim tüm sayfaları şaşkınlıkla okudum. Ortada tecavüz var, dayak var var da var... Rabbim bizleri bu kadın gibi olmaktan korusun diyorum.
 
Ben şok. Tanıyarak mı evlendiniz? Evlenmeden önce de böyle huyları var mıydı? Aşırı terbiyesiz geldi bana.
 
Ben şok. Tanıyarak mı evlendiniz? Evlenmeden önce de böyle huyları var mıydı? Aşırı terbiyesiz geldi bana.
Kısa süreli bir tanışma olduö inanın benimle konuşurken eli ayağı birbirine dolanırdı. Kem küm ederdi iki cümle kurmak için. Her zaman seviyeli oldu evlenmeden. Evlendikten sonra küfürlü konuştuğunu öğrendim. Ama iş ortamı bozuk herkes öyle konuşuyor. Ama kesinlikle evde konuşmasını istemem tabi. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Dışarda başkası gelince yapmaz. Ama anne babası bana ve artık anneme karşı da böyle boş konuşuyor. Hayatı sürekli böyle boş ve gırgırla yaşıyor. Ama aslında herşeyi çok kafasında büyütür ve takar. Rahat insan imajı çiziyor ama aslen öyle değil. Yüzsüz ve arsız annesi babası sürekli dövdüğü ve aynı zamanda annesi bebek gibi büyüttüğü için hala annesğ çay şekerini bile koyup karıştırır da verir bçyle olduğunu düşünüyorum
 
Canım senin örnekle bu çok farklı bence.
Annenin cinsel hayatını eşin sorsa sence bu terbiyesizlik mi olur ?
 
Bu adamla kızarak baş edemezsin. Görmezden geleceksin. İgrendigini her hareketinle ve sözlerinle her seferinde belirteceksin. Ayrıca al karşına konuş insan gibi. Bak bebeğimiz senin bu laflarını duyarak büyüyecek, yarın bir gün bunları normal sanıp okulda kız arkadaşlarına söylese, böyle davransa ne yaparız utanmaz misin hiç sapik bı cocuk yetiştirdik diye herkes bize iğrenerek bakacak de. Büyü artık bak anneme ayıp oluyor koskoca kadın de. De yani ya. Dilinde kemik mi var?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…