Eşim çok garipleşti

Ama hiç geç kalmaz gdip gezmez tek tldon saklamaz
kafanı karıştırmak niyetinde değilim. Aldatıyordur diye gözünle görmeden hüküm veremezsin zaten. ama böyle bir ihtimal de var maalesef.
iş yerinden birisiyle görüşüyor olabilirmi? yani senden haberi olan (eşinle senin sorunlarınız olduğuna inanan bir bayan)
biri olabilirmi?

Zaten ona gre keşke 5 on gün gdip annende kalsan dio yani gtsem mutlu bile olur

Çocuklar arti siz gideceginize kendisi çektir olup gitsin.

Bu gitme muhabbetine kadar maddi bi sorun falan mi var diye dusunuyodum ama simdi baska bir kadin var bence diyorum.

Duyulurdu falan diye dusunmeyin, hiç ummadiginiz biri olabilir. Insanlar da siz de ihtimal vermiyor olabilirsiniz.

Fitne vermek degil niyetim ama cocuklari da al git demesi normal degil bence. Hem de hic normal degil

Aldatıyor olabilir ama sizden sikilmisa benziyor,yeni denizlere yelken aciyor,olur mu olmaz mı bilmem ama aklıma annenize gidip her gün süslenip sosyal medyada foto paylaşıp onsuzda mutlu olabildiginizi gösterin bu sürede siz aramayın yazmayın o yazarsada geç cevap verin umarım işe yarar. Havası fiss diye Soner böylece.

Merhaba öncelikle yeni katıldığım için nasıl konu açacağımı bulamadım buraya yazdım yanlış mu doğru mu bilmiyorum :/ mazur görün.Bir konuda danışmak istiyorum.en son adet kanamam 22 temmuzda oldu ve 15.gün pazar günü eşimle ilişkiy girdik korunmadan.Hamile olma olasılığım sizce nedir? aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü ilk defa olcak :)

Bari alakalı bir konuya yorum yapsaydiniz

Yanlış anlama ama profil mesajin, şu nick altında ki yazan yazın, ve profil resmin hep bir atar gider Mesajlar şeklinde. Acaba eşine karşı da tahammülsüz olabilir misn, yada çok mu tartışıyorsunuz da böyle davranıyor

Doğru sözleri genelde beğenirim ondan bnları koydum.tahammülsüz oldugumu dşünüosa neden 6 senedr ses yoktu şmdi çıktı.ya aslnda benim eşim biraz garip.benimseme sorunu var.ona göre kadın sadece ymek ev temzliği ve çocuk bakar.çocuk sadece olur.baba çockla ilgilenmz kucagna almaz.sevmez bakmaz.sadece ekmek getirir.mesela örneğn hastanede kcakladı diye bnde iyce anne oldum bi emzirmedim diyor.

Hep benimle savaş halinde.yolda azarlıyor güzelce bişe diyorum hwmen tersliyor.şmdide annende otr bn kafa dnliyem ddi kızlarımla annemdeyim

Sorun tam da burada.ne yazik ki boyle adamlari severek basta, sonunu gormuyorsunuz.bu tarz adamlar en sonunda kadini kole gibi gorup horluyor biri de enistem aynen bu mantikta.kendisinden oyle sogudum ki..erkek oturur kadin her seye yetisir.

Sorun tam da burada.ne yazik ki boyle adamlari severek basta, sonunu gormuyorsunuz.bu tarz adamlar en sonunda kadini kole gibi gorup horluyor biri de enistem aynen bu mantikta.kendisinden oyle sogudum ki..erkek oturur kadin her seye yetisir.
Aslnda görücü üsülü oldu bzimki.kendine çok kız istenmş hiç beğenmemş.bana yapştı 1 sene nişanlı duralım ddim ama 2 ayda evlendk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…