eşim çok ilgisiz

Allah Allah kusura bakma ama şaşırdım 2 ayda 1 kere bu çok az çocuğun varmı peki biz günaşırı birklikte olduğumuz halde 1 senedir hamile hiç kalamadım bebek için uğraşıyoruz bizde
vallaha oyle canım hamıle kalmamda muzıze ama adetten hemn sonra beraber oldum ben bır kac kez ve ıster ınan ıster ınanma ama su shır efsanesı varya ayakları havaya kaldır onu yaptım:))

yok be güzelim evlendik 2 ay falan oldu geçti bilgisayar başına ufak tefek şeylerini yakaladım kırdım çekiçle bilgisayarını yetmedi hırsımı alamadım içim öyle dolmuşki birde netbook vardı 2 tane evde onunda tekini kırdım ama maalesef diğeriyle giriyor şimdide kurtulamıyacağım umudum bitti kızım olsun değişir dedim nafileeeee ilgisizlik kadar zor olanı yokmuş

bildiğin klasik ilgisizlik işte işten gelir yemek yer pc başına geçer takii gece 12 olana kadar sonra direk uyur okadar işte benim hayatımmm ben çok bişey istemiyorum zaten güller alsın romantik şiirler okusun diye beklemiyorum en azından 2 sohbet edelim paylaşalım acımızıda sevincimizide işte bukadar

peki tam tersi olsa ne olurdu?

diyelim ki; ayrı kanepelerde bile uzanmak istemeyen, illa aynı kanepede sarmaş dolaş mıçmıç tv seyretmek isteyen bir koca, aynı saatte yatağa girilmesinde ,aynı anlarda uyunması gerektiğini ve olmazsa olmazı bir yerinize dokunmadan uyuyamayan bir koca, sürekli oranızı buranızı mıncıklayan koklayan öpen bir koca,evin içinde asla rahatça yürümenize izin vermeyen sıkıştırdığı yerde popişinizi vs. mıncıran koca, sürekli seni çok seviyorum sende beni seviyormusun diyen koca,ona ismiyle hitap ettiğinizde küsen koca, sizden yüz bulsa hergün sizinle birlikte olmak isteyen bir kocaya sahip olmak istermiydiniz??????????????

o duyguyuda biliyorum eşimle nişanlıyken nikahlıydık ozamanlar aynı dedğiğn gibiydiozamanda fıttırıyordum artık sinirden ağlıyordum bunalıyordum ama herşeyin kararaı güzelmiş dimi???? azı karar çoğu zararmışşş

aynen bende onu anlatmaya çalışıyorum herşey kararında ve dengede güzel. zira insan cinnetin eşiğinde dolaşıyor sürekli ha geçirdim ha geçiricem

Hiç kimse sonsuza kadar böyle yaşayamaz herhalde.
Ancak öbür türlü da bir ömür gitmez. İlgisiz olunca da bir yerde kayış kopar mutlaka.
Nişanlıyken gözünün içine bakan adam evlenince nasılsa bu cepte diye mi düşünüyo acaba bilemiyorum ki.:44:

merak ettimde sizin eşiniz anlattığınız gibi mi??? yani sıkıcı

iyide sizlerde eşlerinizin ilgili olmasını istemiyormusunuz yani sizin deyiminizle sıkıcı???? ben sıkıcı demezdim fazla ilgili alakalı derdim ki zaten bununda bir zamandan sonra insanı bunalttığını söyledim. yoksa eşimin sıkıcı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim. ve sizinde böyle bir yorumda bulunmanızı pek hoş bulmadım.

evet haklısınız, azıda çoğuda zarar. iyi bir dengede tutmak lazım. benim eşimin kişisel özelliği bu. sevdiği insana fazla sevecen ve tensel temas onun için önemli.

he he ben isterdim valla. ah ah evlenmeden önce "aşkım bir evlenelim sana sülük gibi yapışacam her an dizinin dibinde olacam öpüp koklayacam atacan beni dibinden "derdi bizimki ee şimdi ne oldi. akşam işten eve gelir yemek yer bilg başına oturur onu bırakır sazı alır eline onu çalar onu bırakır spor programı sonra bilg sonra yatak. bana sıra gelmiyor ee çok sıra olunca bize sıra gelmiyor. bu başlığın benzeri bende de var ah canım hepimiz aynı dertten müzdarip ama çözüm yok

yok bu kadarını isteme gerçekten fenalık geliyor insana. tabi hiç olmamasıda iyi değil. benim eşimde ilgisizlikten şikayetçi. ama ben hep diyorum fırsat vermiyorsun diye belki o bi geri çekilse ben koşucam bu sefer noluyo ya dicem. sende öyle yapabilirsin bırak ilgilenme bakalım ne olacak? ilginin yokluğunu farkedeceğini ve bu sefer onun seninle ilgileneceğini düşünüyorum.

[COLOR="#0000FF"]Canım acaba sen bebişinle daha çok ilgileniyorsunda eşine karşı ilgini azalttında o da bu şekilde davranıyor olabilirmi. Bizde yaşadık halada yaşıyoruz sürekli konuştuğum halde.Ben ilk doğum yaptığım dönmeler psikolojim çok bozulmuştu oğlumdan başka kimseyi gözüm görmüyordu ben baya bir şikayet ediyordum eşime ilgilenmiyorsun benimle diye sonra o da bana dedi sen kendine bakmıyorsun hiç galiba sen eskisi gibimisin bana dedi şöyle düşündüm evt gerçekten eşime eskisi kadar ilgi göstermiyordum.Bunu dengelemek lazım galiba yapmaya çalışıyorum ama yinede aynı eskisi gibi olmuyor kesinlikle sende bir konuş bakalım eşinle.[/COLOR]

evet ben ilgili istedim ama sizin anlattığınız ilginin dışında bir şey o kadar da ilgi fazla kararında isterdim sıkıcı sözümede alınmanın bir mantığı yok ben eşinize demedim kendi fikrimi zikrettim sadece

tatlışım yeni okudum msj bebeğimle alakası yok 4 yıllık evliyim ve eşim 4 yıldır böyle kızım daha 8 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…