evet işte hobi edinmeliyim uğraş bulmalıyım ama yeni şeylere ilgi duymak genelde genç yaşlarda gerçekleşiyor. internete takılmaktan başka aklıma gelen bir şey yok. belki beni hoş tutan mutsuzluğuma çare arayan bir eşim olsaydı daha enerjik, her konuda istekli olabilirdim. bunları ona söylediğimde sen benim için ne yapıyorsuna getiriyor işi. ben ona karşı ilgili olsam o da bana karşı olacakmış. hangimiz kadınız anlamadım, tek istediğim duygusal bir ilişki aslında...
evet işte hobi edinmeliyim uğraş bulmalıyım ama yeni şeylere ilgi duymak genelde genç yaşlarda gerçekleşiyor. internete takılmaktan başka aklıma gelen bir şey yok. belki beni hoş tutan mutsuzluğuma çare arayan bir eşim olsaydı daha enerjik, her konuda istekli olabilirdim. bunları ona söylediğimde sen benim için ne yapıyorsuna getiriyor işi. ben ona karşı ilgili olsam o da bana karşı olacakmış. hangimiz kadınız anlamadım, tek istediğim duygusal bir ilişki aslında...
arkadaşım inan bunları yapmak aklıma geliyor ama ben cariye değilimcanım bende yeni evli sayılırım.. 1 seneden fazla oldu... senin sorunlarına benzerlerini bende yaşadım.. bu kadar sıkıntıyı bende cektim.. bende evlenip eşimin yanına İzmir'e geldim.. burda kimseyi tanımıyordum...İzmir'i hiç bilmiordum.. ve eşim 10 seneden beri burada oldugu için arkadas cevresi, tanıdıkları yani bütün düzeni oturmuştu bende senin gibi çok sıkıntı çektim... yeni bir şehir, kimseyi tanımama ve en önemlisi beraber yaşamaya başlamanın getirdiği zorluklar... çok iyi anlıyorum yani seni..
erkeklerde ilk evlendiklerinde özellikle bizimki gibi oturmuş bir düzenleri varsa kolay adapte olamıyorlar evliliğe... hala bekar gunlerindeki gibi takılmaya devam edebiliyorlar... sana önerim öncelikle yatak odanızdaki problemi aşmaya çalışın.. oku arastır ne yapılması gerekiyor ve eninde sonunda çöz o problemi.. ikinciside eşine çok odaklanma... o arkadaslarıyla geziyorsa sende gez, yapabilecek bir uğraş bul kendine...ve eşinin bu davranışlarını değiştirmeye çalışırken sakın asi davranma... ben çok sinir oluyordum cok asi davranıyordum hatalı oldugunu anlamdım... al karsına azcık cilveyle azcık naz yaparak altından gir üstünden çık ve istediğini yaptır... bahane mi bulursun, oyun oynayarak mı yaparsın nasıl edersin bilemem o sana kalmış... mesela gel sana yemek ısmarlıyım de birlikte dışarı cıkın, yada gel bugün biletler benden de sinamaya gidin.. birlikte vakit gecirin ki o gitgide senin yanında oluşuna alışsın... eğlenin yani... sizin ilişkiniz uzak oldugu için çok vakit gecirmemenizden kaynaklı problemleri evlilikte yaşıyor olabilirsiniz... ne yap et onu kendine alıştır... bak gör sonra hersey nasıl yoluna giriyor...
evet ben ona çiçek alıp getiriyim bari bu iyi bir fikir olabilir :)) yaa insanı ne durumlara düşürüyorlar olaya bak...seni çok iyi anlıyorum cnm. biz kadınlar hassasız en ufak bişeye kırılıp ya da en ufak bişeyden mutluluk duyarız.. bence eşinle karşılıklı olarak beklentilere girmemelisin. Allah korusun inatlaşmalara kadar gider bu defa çözülmesi daha zor olur. benim hiç elbecerim olmamasına rağmen ahşaplarla uğraşıp boyamaya çalışşmıştım hatta eşime bi hediye hazırladım çok hoşuna gitmişti.. sen de kendine uygun bişeyler bulabilirsin bence. eşimin bana çiçek almadığını fark ettim evlendikten sonra. ama sözlü olarak söylesem güzel olmayacak diye gittim eşime tek gül aldım. yattığı tarafa yorganın altına bir kağıda güzel söler yazarak koydum. şaşırdı ve çok mutlu oldu. 2 gün önce elinde papatyayla geldi yanıma evliliğimizin 2.. ayı bitmiş diye almış:)))cçok mutlu oldum. birtakım şeyleri sözle söylemek bazen ters tepebilir.. ama inatlaşma sakın cnm..
evet ben ona çiçek alıp getiriyim bari bu iyi bir fikir olabilir :)) yaa insanı ne durumlara düşürüyorlar olaya bak...
aha işte sende benim kafadansın... bende cilve yapamam.. ama öyle karsısında höt höt diye isteklerini sıralayan kadın görünce tepkisel olarak yapacakları varsada yapmıyorlar... inada biniyor iş hatta sonra nasıl oluyor anlamıyorum gene kendi haklı ben haksız oluyorum... onu suçlayan ne kadar bizi önemsediğini görmeyen biz oluyoruz... yani hikayelerimiz o kadar benziorki birbirine... ben denedim ama sonra işve ile yaptırabiliyorsun... eskiden arkadaşları hakkında en ufak bir kelime ettiğimde trip yapan adam artık kendi gelip anlatıyor onların dedikodularını yaptıklarını... benden sana öneri zorla kendini işe yarayacak..
fikirlerim teoride doğru olsa da pratikte yeri yok biliyorum ama beni insan olarak sevmesi benim için her şeyin üstünde. normalde böyle olması gerekmez mi... ben dış görünüşe paye veren biri değilim,eşim de öyle. insan olarak beni sevdiğini sanıyordum. artık sanırım başka sulara yelken açmam yeni tavsiyeler denemem lazım...bence asıl problem cinsel hayatınız. onu rayına oturtun. siz de eşinizle balığa gidin, arkadaşları ile görüşeceğinde siz de gidin, eğer gidebileceğiniz ortam değilse siz de kendi iş arkadaşlarınızla aktivite ayarlayın. eğer cinsel hayatınızı rayına oturtursanız bu söyledikleriniz problem olmaktan çıkacaktır.
fikirlerim teoride doğru olsa da pratikte yeri yok biliyorum ama beni insan olarak sevmesi benim için her şeyin üstünde. normalde böyle olması gerekmez mi... ben dış görünüşe paye veren biri değilim,eşim de öyle. insan olarak beni sevdiğini sanıyordum. artık sanırım başka sulara yelken açmam yeni tavsiyeler denemem lazım...
herşeyden önce cinselliği yoluna koymalısınız
adam sizden daha fazla uzaklaşmasın
:)) seoz bu kişilik ve tecrübesizlikten kaynaklı, tamam bunaldım ama depresyonda sayılmam. hayatımda hiç cilveli olmadım, genelde erkeksi bir tavrım ve feminist fikirlerim vardır. ama değişmem gerek herhalde. herkes aynı aklı veriyorsa denemekte fayda var :)biraz daha olumlu düşünmelisiniz, bu söylediklerinizin dış görünüşle alakası olmadığı gibi, eşinizin sizi insan olarak sevmediği anlamına da gelmez. siz yeni bir çevre kurmaya çalıştığınız için bunalmışsınız. daha sakin düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?