eşim çok ilgisiz :((

ben bir mühendisim, sürekli erkeklerle okudum ve 5 yıldırda erkeklerle çalışıyorum. demem o ki mesleğim gereği ben de cilvedir şudur budur unuttum artık, erkekleştim resmen. artı arkadaşlarım sürekli olarak feminist olduğumu söylerler. girdiğim ortamda ben de çabuk kaynaşamam, biraz zaman alır, cilveli olmadan sdc içinden geldiği gibi davranarak ta bazı şeyleri yoluna koyabilirsin canım.ben de çok istediğim halde cilveli olamıyorum:)) sdc içimden geldiği gibi davranıyorum inan bana o daha iyi oluyor

Orta yolu bulmaya çalışan malesef önce biz kadınlar oluyoruz ama erkekleri yontmak gerekiyor bazen bu da yine bize düşüyor. “doğru adımları atmadığın takdirde içimde istek oluşturamazsın diyorum mesela” İşe yaramıyor demişsin tabi yaramaz çünkü erkeklerin çoğu bu tarz şartlanmalara inat tersini yapar. Evet zor kırgın oluyorsun içinden bişey yapmak gelmiyor ama bu evlilik gibi ciddi bir ilişki için malesef bahane değil. Ne yapalım ilk adımı bırak sen atmış ol.
Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle cinsel hayatınızı önce düzene sokun sıkıcıysa renk katın birbirinizin yanlışlarında önce eleştirmek yerine güzelce konuşarak düzeltmeye çalışın bak nasıl her şey yoluna girecek. Yuvayı dişi kuş kurar derler sadece yuva kurmak değil sağlıklı bir şekilde yürütmek de yüzde 80 dişi kuşa düşer, bu böyle. Bunlar nacizane kendi fikrim akıl vermek gibi anlama sakın ben de 1,5 yıllık evliyim işim gücüm ev, eşim dışarıyla bağım çok az e bunları deneyimledim az çok. Bir de kendine uğraşacak bir şey demişsin etamin vs. işle boş zamanlarında mesela akşam dizi izlerken çok işe yarıyor kafa dağıtıyor insan tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…