• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz...

Ha
Huyu böyle demekki. Size tek söyleyebileceğim eşinize yaranmaya çalışmayın. Benzer bir dönem bende geçirdim cinsellikle ilgili değil ama hiç birşeyi beğenmeme huyu vardı eşimin. Ve birde farkettimki her ne yaparsam yapayım beğenmiyor. Birde hep fikrini sorardım. Buda onu havalara sokardım. Birgün kk sayesinde kendime geldim. Herşeyi kendim için yaptım aynada kendimi beğendim yemeği kendi zevkime göre yaptım o nun kötü dediğine ben çok beğendim dedim. O zamanla değişti eskisi gibi beni ben sormadan beğenip yada yaptığım bişeyi taktir etti ama artık umrumda değil çünkü benimde gözüm kulağım zevkim var ben güzel buluyorsam güzeldir. O ayıp gecelik dediğini her erkek beğenir diye bir kural yok. Kimi erkek eşinin giymesini ister kimisi doğallıktan yanadır.[/QUOTEHavaya girdiğini bildiğimden ona danışmıyorum oda bana danışmaz sadece hayata geçirecek fikrini söyler istemesem bile der ki sana söylemiştim kendini haklı çıkarmada üzerine yok işte kafama takmayayım diyorum ama olmuyor ne kadın oldugumu ne eş oldugumu biliyorum sadece sabah 8 akşam 6 mesaisi olan eve koştıra koştıra gelen bebeğni emzirp üzerimi bile değişmeddn mıtfaga giren bi insanım hayatım böyle ne beni yorgun oldugum için anlayan var nefe başımı guvenle yaslayabileceğim bi omuz var azıcık olsa beni anlamasını elimi tıtmasını bana sevgyle bakmasını bugunum seninle olsun diyen biri olsa çok mu ümkansz şeyler istiyorum mutlu çiftleri görmkten sıkılır hale geldim ben öyle olmadıgım için

Tepkilerin.. duruşun bakıs acın ... nasl davranıosan tam tersini dene... kendini değerli hisset onu çokta önemseyip totosnu kaldırma.unutma sen hersyden değerlsn
Dediklerinizi ara ar yapıyorum öyle olmak onun işine geliyor ozamanda benden tamamen soğuyor benden uzaklaşıyo ayarsızm galiba insanın aklı olsa evlenir mi anababamız buyutıp okutsun meslek sahibi olalım kuruşuna kadarda değersiz birine verelim gönlüm razı değil ama yapck bişey yok sanırım

Dediklerinizi ara ar yapıyorum öyle olmak onun işine geliyor ozamanda benden tamamen soğuyor benden uzaklaşıyo ayarsızm galiba insanın aklı olsa evlenir mi anababamız buyutıp okutsun meslek sahibi olalım kuruşuna kadarda değersiz birine verelim gönlüm razı değil ama yapck bişey yok sanırım
Cnm direnceksin kendini kabul ettirceksin isine geliyosa diyceksin.. çalıştır ye yüzüne bakma ne ala...

Arkadaşlar ne çok sey yazmışım nekadar doluymuşum ama napim ailememi diim kocam böyle diye veya cevremdekilere anlatsam eşimi biliyorlar doktor desem eşim ölsede gelmez yardımlarınız için teşk ederim desteklerinizi hep bekliyorum bu koca hayattan hiçbişey anlamadım hayatımın en verimli zamanlarını geçirdim grçiriyorumda ama koca bi hiç kalsn 32 yasındayım 5 yılım bitti evliliğimde bi tane evladımı kaybettim şimdide 1 yasına yeni girmiş bi oğlım var ne evliliğimden bişey anladım ne hayatımdan bana evlilik nedir sorsanız mutsuzluk sıkıntı huzursuzluk hayatımda şuan sadece işim var boş zamanlarımda da çocugum var hayatta eşime vakit ayırayım fikri bende olmaz daha çocuklar yokken haftasonunmuz oldugunda kendimize vakit ayıralım dediğimzde yemediğim azar kalmazdı şiddete meyillir de ailesyle aynu yerde oturdugumz için annemi özledim anneme gidecem sende ya evde kal yatılı trk başıma bunu bilerek söylerdi yada annenlere bırakayım derdi baktım ki olmuyor şuan müsait olunca cocugumu alıp çıkıyorum ister bize takıldın ister takılmasın şimdide çıcuguma kaynanam bakıyor kaınpederimle birlikte eşimle zaten her anlamda birliktelğimz yoktu onlar yatılıda kalınca tamamen kopuguz konuşuyorum gülüyorum eşimle ama aramızda bana göre ciddi ve samimi bağ yok zatrn evimizde kaldıkları için ben akşam geç grliyorum eve bebeğimi emzirip hemen üzerimi değişmeden mutfaga koşuyorum bi gece müsait oluyorum sabahta erkenden işe gidiyorum eşime biraz dert yansam kes uzatma ueter artık der suratıma kapatır anlıyacağınız ii olan hayattlar benim hayalerimde kalmşltır bazen imkanszı şeyleri isterşz ya işte bu hayatta bana göre imkansız

Arkadaşlar ne çok sey yazmışım nekadar doluymuşum ama napim ailememi diim kocam böyle diye veya cevremdekilere anlatsam eşimi biliyorlar doktor desem eşim ölsede gelmez yardımlarınız için teşk ederim desteklerinizi hep bekliyorum bu koca hayattan hiçbişey anlamadım hayatımın en verimli zamanlarını geçirdim grçiriyorumda ama koca bi hiç kalsn 32 yasındayım 5 yılım bitti evliliğimde bi tane evladımı kaybettim şimdide 1 yasına yeni girmiş bi oğlım var ne evliliğimden bişey anladım ne hayatımdan bana evlilik nedir sorsanız mutsuzluk sıkıntı huzursuzluk hayatımda şuan sadece işim var boş zamanlarımda da çocugum var hayatta eşime vakit ayırayım fikri bende olmaz daha çocuklar yokken haftasonunmuz oldugunda kendimize vakit ayıralım dediğimzde yemediğim azar kalmazdı şiddete meyillir de ailesyle aynu yerde oturdugumz için annemi özledim anneme gidecem sende ya evde kal yatılı trk başıma bunu bilerek söylerdi yada annenlere bırakayım derdi baktım ki olmuyor şuan müsait olunca cocugumu alıp çıkıyorum ister bize takıldın ister takılmasın şimdide çıcuguma kaynanam bakıyor kaınpederimle birlikte eşimle zaten her anlamda birliktelğimz yoktu onlar yatılıda kalınca tamamen kopuguz konuşuyorum gülüyorum eşimle ama aramızda bana göre ciddi ve samimi bağ yok zatrn evimizde kaldıkları için ben akşam geç grliyorum eve bebeğimi emzirip hemen üzerimi değişmeden mutfaga koşuyorum bi gece müsait oluyorum sabahta erkenden işe gidiyorum eşime biraz dert yansam kes uzatma ueter artık der suratıma kapatır anlıyacağınız ii olan hayattlar benim hayalerimde kalmşltır bazen imkanszı şeyleri isterşz ya işte bu hayatta bana göre imkansız

başkası açmış konuyu ama sen ne dertliymişsin canım arkadaşım...
eşin ve ailesi sana değer vermiyorsa, senin mutlu olman mümkün mü?
her yolu denedim dediğin için affına sığınarak soruyorum: Boşanmayı düşündün mü?
evlenmek ya da boşanmak son değil. yeni başlangıçlar yapabilirsin.. ki evliliği kurtarmak adına doktor yardımı almak gerekebilir, eşinle beraber tabiki.. bak çocuğun var. Allah'ım sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin. ama çocuğun mutlu olması için anne ve babasının mutlu olması gerekir. eşin bu kadar sorumsuzca davranabiliyorsa sana karşı, çocuğuna karşı nasıldır diye düşündüm. ayrıca eşinin cinselliğe bile yanaşmaması bence normal bir durum değil. her kadın bunu ister, ilgi, şevkat,.. bazen saçının okşanması bile bütün kötülükleri unutturur..
bence eşin çok problemli..sen kendini ve çocuğunu bu durumdan nasıl kurtarırım diye düşün. güzel haberler veririsn inşallah.

Benimde esim boyledir seviyorum der ama agzindan birtek guzel cumle cikmaz hayatta kendiliginden opmez sarilmaz.. baskalarinin mutlu iliskilerine ozenmekten usandim

Slm bu akşam
her yolu denedim dediğin için affına sığınarak soruyorum: Boşanmayı düşündün mü?
evlenmek ya da boşanmak son değil. yeni başlangıçlar yapabilirsin.. ki evliliği kurtarmak adına doktor yardımı almak gerekebilir, eşinle beraber tabiki.. bak çocuğun var. Allah'ım sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin. ama çocuğun mutlu olması için anne ve babasının mutlu olması gerekir. eşin bu kadar sorumsuzca davranabiliyorsa sana karşı, çocuğuna karşı nasıldır diye düşündüm. ayrıca eşinin cinselliğe bile yanaşmaması bence normal bir durum değil. her kadın bunu ister, ilgi, şevkat,.. bazen saçının okşanması bile bütün kötülükleri unutturur..
bence eşin çok problemli..sen kendini ve çocuğunu bu durumdan nasıl kurtarırım diye düşün. güzel haberler veririsn inşallah.
Slm bu akşam iş çıkışı eve gttm oda dışarı çıktı eve geldiğinde tartıştık ne istediğimi ifade edemesem bile söylemeye çalıştım bu evde ne kadın oldugum ne eş oldugum nede anne oldugum belli sadece çalış eve para getir evin işlerini yap ayrıca kendim bankacıyım akşmları geç çıkıyorum evde kaynanam kayınpedermde var çocuga bakıyorlar dye hiç dinlenmeden hergun misafrlermil gibi yemk hazrlıyorum yatana kadar hizmet ediyorum dinlenme yok dedim bu evde hizmetçi gibiyim kadın oldugumu hissetmiyorum dedim bana dedi sen yine başladın döveyim mi seni dedi öyle deyince çıldrdım bende dedim senin erkekliğin okadar eekekliğinde sıkıntı olan şiddete meyillidr sonumuz boşanmk dedim oda git boşan ben onu bile yapamıyorum dedi benim cesartm yok onuda sen yap dedi bende biraz ağır konuştım gözleri doldu eşimn bende aldım cocugu uyutmaya götürdüm ben odadan çıkana kadar o uyumuştu sonra pişman oldum gurununu kırdıgım için uyandurdım yerine geç dedim bi an içimden sevmk geldi öptüm onu oda beni öptü gtti uyumaya okadar sorun varken dile getiremedim gerçi dile getirmeye kalksam sonunda şiddet göreceğim kesin bende birazdan eşime not yazıp yarın cocugumuda alıp arkadaşıma gidecem notıda göreceği şekilde bırakacam ve nereye gttiğimi haber vermiyecem telf kapatacam biraz kafa dnlemek istiyorum acaba doğru yapmş olur muyum bilmiyorum

A

Ayrıca cinselliğe değinmek zorunda kaldım yoksa ne olursa olsun bu ailenin özelidir ama işin içinden de çıkamadım evlilkkte çıkan sorunlar cinsellik mi anlayamadım ama kendi yuvamda onu gördüm 3 yıldr memlete tayin geldk çocu olmadan önce eşim haftasonları derdi sen evine bende evime gidecem derdi şimdi birlikte oturdugumz için bu sorun şuanlık yık neyse bende haftaiçi yoğun çalışıyorum bi haftasonum var kafamda eşimle birlikte program yapardım çocukta yok ozamanlar derdim sabah çok geç uyanıız yatakta biraz keyif yaparız eşime guzel bi kahvaltı hazrlar sonrada beraber elele dışarda gezeriz diye plan yapardım cts sabahları hemen uyandırup kahvaltı yapıp çıkalım geç kaldk gitme dediğimde de evde kal birbirimize vakit ayırırz dediğmde zaten bi hafta beraberdk biraz geç yola çıktıgımda bana demediğini bırakmazdı biz öyle aylarca ilişkiye grmezdk sonradan anladım ki bana sahip olamadıgı için sahiplenme duygusu yok oyuzdn acaba cinsellk bukadar önemli mi diye düşünmeye başladım şimdide hem evimiz çok küçük 1+1 geçicide olsa ve kaynanayla içiçe yaşıyorum wc bnyo hemen odanın içinde diyebilirim wc ye bile gidemiyorum onlar odanın içinde dye sürwkli beraber yasadıgmuz içinde eşim hayatta yanıma gelmz yanaşmaz daha da soguk oluyoruz ben bişey diyemiyorum ona hep karısından çekinen erkeklere hayran olmuşumdr benim eşim hayatta çekinmez beni insan yerine bile koymaz yapacağı bişey varsa söyler ama ben ister kabul edeyim ister etmeyeym ona bakmaz kaynımda var ve ikizler eşim oda sürekli bizdedir bizden çıkmaz eşim ve ailesi karısı rahatsz olmasın dye ne giderler nede bişey derler ama kaynım sabah öğle akşam hatta haftasonları bile bize gelir eşim hayatta demez karım rahatsz olur mu zaten vakitle yarışıyorum haftasonu çocuguma vakt ayırıyorım daha yeni 1 yasında oda onu dışarı çıkarıyorum arkadaşlarımla muhakkak buluşuyorum evin işini yapıyorım bulaşk çamaşur ütü yemekler pastalar derken pzt sabah olmuş oluyor bide arada kaynım gelir eşime desem hemen tepki veriyor ne anlarsın ikizlerdn biz böyleyiz kabul edeceksin işin kötü tarafı diğer eltime böyle değiller eltim kabul etmediğini bildikleri için eşim onları rahatsz etmez araları bozulmasın dye haftaiçi yetmiyo bide haftasonu bize gelir oyuzden diyorum cinsi münasebetimiz yok denecek kadar az oldugu için eşim kabullenemiyor aile ılarak görmüyor bana değer vermediği için başkasının vermemesinede göz yumuyor ben bundan kaynaklandıgını düşündüğüm için yazdım düşüncem doğru mu yanlş mı bilmiyorım ayrıca daha yazmadıgım çoookkk şey varrr

Back
X