eşim çok ilgisiz

emrcgdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
35
14
3
34
Merhaba arkadaşlar . Biz 3 yıllık evliyiz 1 yaşında oğlumun var. Eşim çok ilgisiz ne güzel bi söz ne azıcık mutlu etmek için caba gün içinde nasılsın diye aramaz. Eve geldiğinde yer yemeğini eline sağlık bile demez gecer tv karşısına uyuklar daha 3 yılda bu kadar mı bıktım anlamıyorum seni seviyorum diye mesaj atıyorum tamamdiyo yaa nnasıl eskisi gibi mutlu oluruz artık bilemiyorum kafam durdu. Bu arada eşim 12 saat çalışıyor onada hak veriyorum gezdirsin tozdursun da değil istediğim tabiki dinlensin hakkı ama benimde kadın olduğumu hatırlasın azıcık ne bileyim güzel iki söz yetecek özel günlerde hediye bekliyorum para mı var diyo gidip 5 liralık bi bardak alsa dünyalar benim olacak ama yok yok yok

sen git sarıl öp. Bir hafta böyle yap sonra yapma. Bakalım değişme olacakmı

Oturup konusmadan olmaz bu isler ... emin ol yaptigi bi cok hatanin farkinda bile degildr.. kendine bakimi artir neseli ol evde .. ve otur konus herseyi dok ortaya

Defalarca konuştum ben bunun işine gelirse diyo adam. Arkadaşım defalarca ilgi gösterdim süpriz ler yaptım ama karşılığı olmayınca insanın hevesi kacıyor. Salonu süsledim gel bu gece bölededim misafirmi var salonda yemek yicez al tabakları mutfağa ggel dedi adam çok seviyorum ama çok yoruldum

bencede konuşmakla olacak iş değil..
film koy beraber film izleyin gece o bişi demese bile sen güzel şeyler söyle..
eski günlerinizi hatırlat aç resimleri göster bak ne kadar mutluyduk acaba yaşlanıyor muyuz falan de..
sitem eder gibi değilde tatlı tatlı ilgi beklediğini hissettir.

Defalarca konuştum ben bunun işine gelirse diyo adam. Arkadaşım defalarca ilgi gösterdim süpriz ler yaptım ama karşılığı olmayınca insanın hevesi kacıyor. Salonu süsledim gel bu gece bölededim misafirmi var salonda yemek yicez al tabakları mutfağa ggel dedi adam çok seviyorum ama çok yoruldum

ay çok fena..
ben olsam çok bozulurdum galiba. biraz düşüncesiz gibi :(
erkekler pek önemsemiyor böyle şeyleri azıcık aşım belasız başım modunda takılıyorlar..

valla ben olsam bu kadar çabaya rağmen ben buyum işine gelirse diyen adama parmağımın ucu ile dokunmam. çocuğumla ilgilenirim açar filmimi dizimi izlerim, gezer tozar keyfime bakarım. süslenirim püslenirim ama ona olmadığını belli ederim. onsuz da mutlu olabildiğini görsün belki kendine geelir.

Merhaba arkadaşlar . Biz 3 yıllık evliyiz 1 yaşında oğlumun var. Eşim çok ilgisiz ne güzel bi söz ne azıcık mutlu etmek için caba gün içinde nasılsın diye aramaz. Eve geldiğinde yer yemeğini eline sağlık bile demez gecer tv karşısına uyuklar daha 3 yılda bu kadar mı bıktım anlamıyorum seni seviyorum diye mesaj atıyorum tamamdiyo yaa nnasıl eskisi gibi mutlu oluruz artık bilemiyorum kafam durdu. Bu arada eşim 12 saat çalışıyor onada hak veriyorum gezdirsin tozdursun da değil istediğim tabiki dinlensin hakkı ama benimde kadın olduğumu hatırlasın azıcık ne bileyim güzel iki söz yetecek özel günlerde hediye bekliyorum para mı var diyo gidip 5 liralık bi bardak alsa dünyalar benim olacak ama yok yok yok
12 saat calisiyodur yorgundur yogundur tamam da, seni seviyorum yazinca tamam yazmasinin yorgunlukla ilgisi olabilir mi?
Onceden nasildi? Yoksa hep mi böyleydi??

Ay koca gün merak edipte bir alo bile demeyen adamdan çok şey bekleme bence. Seni geçtim insan çocuğunu merak eder yine arar. O zaman sende çocuğunla mutlu olmaya bak

Sürpriz diye salonda yemek hazırlıyorsunuz eşiniz mutfağa gel diyor.
Bence eşinizden hediye yada incelik beklemeyin.Zira haketmiyor.

valla ben olsam bu kadar çabaya rağmen ben buyum işine gelirse diyen adama parmağımın ucu ile dokunmam. çocuğumla ilgilenirim açar filmimi dizimi izlerim, gezer tozar keyfime bakarım. süslenirim püslenirim ama ona olmadığını belli ederim. onsuz da mutlu olabildiğini görsün belki kendine geelir.

Aynen!! bende böyle yapardım doğrusu...

Bu ne vurdum duymazlık, umursamazlık...
Sende "benden bu kadar işine gelirse" de o zaman olsun bitsin... Olacak şey mi canım... :KK12:

Arkadaş lar çoğu şeyi yazmış zaten . Ben kırmızı gecelik diyorum.
Normalden biraz üst seviye sadece. askinizi körüklese eski günleri hatirlasa devamı gelir.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım inşallah düzelir eskiden iyiydi aramızda yani yeni Evli iken ama yaklaşık 1.5 yıldır böyle ve çok yıpranıyorun

Yapacak pek bişey yok adama ozenmissiniz adam misafir yok gel mutfağa demiş yuh yani.Mesaja ne demeli" anlaşıldı tamam "der gibi.

tamam mı ? gıcıkk.. her şey iş iş-para değil.. daha az çalışsın daha az kazansın ama mutlu gelsin evine. size güler yüz, ilgi göstersin.. bence konuşun ne kadar kırıldığınızı anlatın belki farkına varır.. belki baş başa bir tatile çıksanız iyi gelir birkaç günlüğüne..

Back
X