Eşim çok kilo aldı

Ayy benim esimde evlendikten sonra kilo aldı. Ama kiloyu sadece göbekten aldı. Bi gün annemlere gittik. Annem şey dedi oğlum kaç aylık dedi doğum yakın masallah dedi. 🤣🤣🤣🤣 esim şaka kaldıran biri o yüzden güldük falan. Sonra biz beraber olurken ben rahatsiz olmaya başladım. Rahat edemiyordum ondan sonra göbek gitsin die uğraştı ve gitti. Benle beraber olurken ben rahatsız olmiyim die 😊😊

Yeterince kibar söylemişsiniz zaten. Olmuyorsa ben direkt derdim cinsellik ve görsel olarak hoşuma gitmiyor dikkat edelim. 😵😵
Bazen göbeğine yumruk atıyorum tokatlıyorum nabıyon diyo göbeğini eritmeye çalışıyorum diyorum dhshsh kız daha ne diyim artık ben buna sjsjs

Geçen gün birisi böyle bi konu açmıştı. O konuya da yazmıştım. Evlenirken kimse kimseyle zoraki evlenmiyor. Tabiki seviyoruz beğeniyoruz istiyoruz ki evleniyoruz fakat evlendikten sonra ben kadın veya erkek kendini salmasını doğru bulmuyorum. Kimse obez ve sağlıksız bi eşe sahip olmak istemez. Daha geçenlerde çok kilolu bi akrabam kalp krizi geçirdi ve son yıllarda doktor kilosuna dikkat etmesini söylüyordu ama asla dikkat etmiyordu. Benim de eşimle aramda böyle bi sorun olmuştu. Kilo vermesi gerektiğini söyledim. En son adam konuyu beni beğenmiyorsun, istemiyorsun, artık sevmiyorsunlara getirdi. Sen çok kilo alsan ben sana sürekli zayıfla zayıfla desem ne hissederdin dedi. Beni artık beğenmediğini düşünmek en son aklıma gelecek şey olurdu dedim. Tam tersi daha çok heveslenirdim zayıflamak için dedim. Bazı insanlar gerçekten herşeyi gereksiz dramatize ediyorlar. Konu sahibi ben rahatsızlığınızı çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Şakayla da anlamıyorlar malesef ciddi ciddi kaygılarınızdan bahsedin ve birlikte spor yapmayı, yürüyüş yapmayı vs teklif edin. Diyete uygun yemekler yapın, ekmek çok almayın vs. Yani bi zahmet artık böyle bi konuyu bile olay haline getirmesin bu erkekler.

Ee kadınlar hamileyken kilo alınca doğumdan hemen sonra erkekler baskı yapmıyo mu yok kilo ver yok kilo aldın yada kilo vermezsen evlenmem senle vs diye kaç tane konu açıldı burda. Bakımlı ve fit eş istemek kadınların da hakkı kimse kusura bakmasın. Hayır bu herifler doğum da yapmıyo ne bk yemeye bukadar kilo alıyolar shshshsb

Kizlar bence haklisiniz ama cidden bu sekilde ise yarar mi?

Esim bana boyle laflar etse stres yapar daha cok yerim ben mesela. Hatta sinirlenir bosarim bile, ne demek dogumdan sonra kilo ver falan. Tamam iyiligi dusunse bile zamani mi.

Bence daha pozitif olmak lazim. Konu sahibi kendisi fitlessin, daha da oturtsun duzenini, kaslansin falan, soyle biceps fotolari gondersin her gun 💪🏼 . Esine pozitif ornek olarak etkisi cok daha fazla olur.

Ama erkenden de uyandirmasin bence. Hazir adam yatiyorken arayi acsin 🤣🤣🤣

Ayy benim esimde evlendikten sonra kilo aldı. Ama kiloyu sadece göbekten aldı. Bi gün annemlere gittik. Annem şey dedi oğlum kaç aylık dedi doğum yakın masallah dedi. 🤣🤣🤣🤣 esim şaka kaldıran biri o yüzden güldük falan. Sonra biz beraber olurken ben rahatsiz olmaya başladım. Rahat edemiyordum ondan sonra göbek gitsin die uğraştı ve gitti. Benle beraber olurken ben rahatsız olmiyim die 😊😊
Siz söylediniz mi veya rahatsız olduğunuzu belli mi ettiniz yoksa kendi kendine anlayıp mı kilo verdi? Sevindim valla adınıza darısı bize 😂

Siz söylediniz mi veya rahatsız olduğunuzu belli mi ettiniz yoksa kendi kendine anlayıp mı kilo verdi? Sevindim valla adınıza darısı bize 😂
Ben soyledim. Çünkü istemiyordum beraber olmayı nefes alamiyordum. Rahat edemiyordum. Oda farkındayım zaten demişti.

Esim bana boyle laflar etse stres yapar daha cok yerim ben mesela. Hatta sinirlenir bosarim bile, ne demek dogumdan sonra kilo ver falan. Tamam iyiligi dusunse bile zamani mi.

Bence daha pozitif olmak lazim. Konu sahibi kendisi fitlessin, daha da oturtsun duzenini, kaslansin falan, soyle biceps fotolari gondersin her gun 💪🏼 . Esine pozitif ornek olarak etkisi cok daha fazla olur.

Nerdeyse adonislerim çıkacak sgagsfs herife söyleye söyleye üçgen peynir gibi dolaşmaya başlıcam shshs

Ee kadınlar hamileyken kilo alınca doğumdan hemen sonra erkekler baskı yapmıyo mu yok kilo ver yok kilo aldın yada kilo vermezsen evlenmem senle vs diye kaç tane konu açıldı burda. Bakımlı ve fit eş istemek kadınların da hakkı kimse kusura bakmasın. Hayır bu herifler doğum da yapmıyo ne bk yemeye bukadar kilo alıyolar shshshsb
Gerçekten öyle ya 😄 hayır ne bu rahatlık anlamıyorum. Alan aldı satan sattı mantığına bürünüyorlar 😃 bi arkadaşım var kocası takık biri. Kız doğum yaptı incecik kız 90 lı kilolara çıktı. Adam göbeğin var , çok kilolusun diye beğenmemeye başladı kızı. Sonra aldattı vs. Şuan ayrılar kız yazık karın germe ameliyatı falan oldu. Yani tabiki böyle rencide edici, travmatik bi şekilde değil ama uygun dille hoşumuza gitmeyeni dile getirmeye de hakkımız var diye düşünüyorum. Şuan biz eşimle boşanma aşamasındayız. Bu sebepten değil tabi ama bi zamanlar bu sebepten çok başımın etini yemişliği var beni beğenmiyorsun, istemiyorsun artık diye. O da konu sahibinin eşi gibi aşırı rahat biriydi dünya umurunda değildi ben söyleyip üstüne suçlandığımla kalırdım.

Ya evet dimi?? Evlendiğimizden beri ben 2 yada 3 kilo aldım. Eşim galiba 20ye yakın aldı. Hayır ailesi de söylüyo beraberken benim ailem de söylüyo kırmadan etmeden. Gören herkes çok kilo almışsın diyo direk ona ben çok kafaya takardım ne gerekiyosa yapardım yani
hayatim ustumdeyken nefesim kesiliyo ben zevkten kesilsin istiyorum sadece diyebilirsiniz jsjsjd anlar herhalde🥲

Benim eşimde öyle ne yazık ki. 10 yolda 40 kilo aldı sanırım. Biz evlendiğimizde ben 46 kiloydum. Güzel güzel söylüyorum ama olmuyor ne yazık ki. Görsel kısımda değilim asla, rahatsızlandı, doktorlar kilo vermesi gerektiğini söyledi. Bir kulağından girip öbüründe. Çıkmadı bile ne yazık ki. Birlikte diyetisyene gittik, baktım sallamıyor (ki o zaman fazla kilom yoktu, tamamen eşlik etmek için gittim) ben aç kalıyorum, bıraktım. Sonra doğum yaptım, gene birlikte bir ay gittik. İlk hafta güzel kilo verdi sonra bıraktı. Demem o ki kilo vermek azim istiyor, kişinin kendisinde bitiyor. Sen ne kadar rahatsız olursan ol karşıdaki kafaya koymadıkça asla olmuyor. Eşime sorsan kilosundan rahatsız. Çok da alıngandır, kibarca söylüyorum her seferinde ama nafile. En son kendim kaslı bir vücut yapıp her yerde mini mini giyinince gaza gelecek herhalde. O zaman da bana bu lafın 40a dayandı psikolojisi bozuldu diyecekler ya neyse 😂😂😂😂

Kadın için o kadar belirgin kas yapmak uzuun bir süreç ve disiplin gerektirir. Belki biceps istemiyor bile konu sahibi.😀
Ben spor yapıyorum ama yoga yapıyorum öyle fotolarda büyük cikacak biceps filan işim yok mesela istemiyirum.

Yani alti ustu adam kendini kaldırıp 1 saat ayiracak diye nebileyim bi de işin sonunda adamın sallamama ihtimali de var. Hakaret eder gibi konuşmadığı surece açık iletişim iyidir. Acik iletişim kuramayip boşanmak isteyen eşim olsa buyursun gitsin ömür boyu her söyleyeceğim şeyi bin dereden su getirip döndürüp dolaştirarak söylicek sabrım yok benim koç burcu olarak. 😄

Ha sabredebilen yapsın yine.😃

Gerçekten öyle ya 😄 hayır ne bu rahatlık anlamıyorum. Alan aldı satan sattı mantığına bürünüyorlar 😃 bi arkadaşım var kocası takık biri. Kız doğum yaptı incecik kız 90 lı kilolara çıktı. Adam göbeğin var , çok kilolusun diye beğenmemeye başladı kızı. Sonra aldattı vs. Şuan ayrılar kız yazık karın germe ameliyatı falan oldu. Yani tabiki böyle rencide edici, travmatik bi şekilde değil ama uygun dille hoşumuza gitmeyeni dile getirmeye de hakkımız var diye düşünüyorum. Şuan biz eşimle boşanma aşamasındayız. Bu sebepten değil tabi ama bi zamanlar bu sebepten çok başımın etini yemişliği var beni beğenmiyorsun, istemiyorsun artık diye. O da konu sahibinin eşi gibi aşırı rahat biriydi dünya umurunda değildi ben söyleyip üstüne suçlandığımla kalırdım.
Üzüldüm arkadaşınıza. İşte biz kadınlar kafaya takıyoruz erkeklerde o yok maalesef ki benim eşim extra rahat biri hiçbişeyi kafaya takmıyo anca ben böyle seni artık istemiyorum beğenmiyorum tarzı bişey sölicem ki kafasına dank edecek

Canım şu ikinci alternatifi bizzat denemiş bulunuyorum. Gecenin 12 sinde bana tatlı falan yaptırırdı yapmasam susmazdı kafamı beynimi yerdi yap yap diye. Ona yapacağım tadına bakacağım diye diye bende şiştim bi ara 😂 zayıflayalım diyorum adam aldırmıyor. Dur ben zayıflayım bari de belki gaza gelir dedim. Hiç istemedi. Böyle çok iyisin ne gerek var falan dedi 🤣 adam kendimi salmamdan gayet memnundu yani. Neyse ben zayıfladım sporla hedefime ulaştım. Eşim ise eski halinin iki katıydı. Ben yürüme bandı falan almıştım yürüyüş yaparken bi taraftan yer bi taraftan benle dalga geçerdi. Bu aldı başını gitti artık yan yana çok abes duruyorduk ben küçücük o kocaman . 😃

Üzüldüm arkadaşınıza. İşte biz kadınlar kafaya takıyoruz erkeklerde o yok maalesef ki benim eşim extra rahat biri hiçbişeyi kafaya takmıyo anca ben böyle seni artık istemiyorum beğenmiyorum tarzı bişey sölicem ki kafasına dank edecek
Eşini en iyi sen tanırsın 😃 alınganlık yapıp küsmeyecek biriyse söyle ama dikkat et aranız bozulmasın:)

Benim eşimde öyle ne yazık ki. 10 yolda 40 kilo aldı sanırım. Biz evlendiğimizde ben 46 kiloydum. Güzel güzel söylüyorum ama olmuyor ne yazık ki. Görsel kısımda değilim asla, rahatsızlandı, doktorlar kilo vermesi gerektiğini söyledi. Bir kulağından girip öbüründe. Çıkmadı bile ne yazık ki. Birlikte diyetisyene gittik, baktım sallamıyor (ki o zaman fazla kilom yoktu, tamamen eşlik etmek için gittim) ben aç kalıyorum, bıraktım. Sonra doğum yaptım, gene birlikte bir ay gittik. İlk hafta güzel kilo verdi sonra bıraktı. Demem o ki kilo vermek azim istiyor, kişinin kendisinde bitiyor. Sen ne kadar rahatsız olursan ol karşıdaki kafaya koymadıkça asla olmuyor. Eşime sorsan kilosundan rahatsız. Çok da alıngandır, kibarca söylüyorum her seferinde ama nafile. En son kendim kaslı bir vücut yapıp her yerde mini mini giyinince gaza gelecek herhalde. O zaman da bana bu lafın 40a dayandı psikolojisi bozuldu diyecekler ya neyse 😂😂😂😂
Eşim günboyu bişey yemeyerek zayıflıcanı sanıyor mesela bugün bişey yemedim bitane bisküviyle duruyorum diyo sanki iyi bişey. Yemek ye ama o bisküviyi yeme işte. Alışverişe gittik aburcubur alcan mı dedi yok dedim bak sonra akşamları krizin tutuyo dedi evde olmadığı için yemiyoruz olsa yicez oyüzden almıcaz yemeyelim dedim. Ben hep destekçisiyim diyete ihtiyacım olmasa da eşlik ederim evde spor yaptığım halde salona yazılalım dese koşa koşa giderim eş olmak budur biraz da. Ama istemiyo napiyim yeter gaari 😏 ekmeği falan kestik işte yani azalttık aburcubur yok bakalım 😂

Böle sölersem alınır kesin ama artık alınması lazım yani böle de ben alınıyorum 😂
Bak benden uyarması ben beğenmiyorum falan demediğim halde ters tepti adam oraya çekti lafı ve sabaha kadar tartıştı benimle 😂 çok hassas bir konu umarım sorunsuz halledersiniz:)) gerçi benim ki küskün bebenin tekiydi hadi bakalım senin gazan mübarek olsun 🤭

Bak benden uyarması ben beğenmiyorum falan demediğim halde ters tepti adam oraya çekti lafı ve sabaha kadar tartıştı benimle 😂 çok hassas bir konu umarım sorunsuz halledersiniz:)) gerçi benim ki küskün bebenin tekiydi hadi bakalım senin gazan mübarek olsun 🤭
Artık alınması gerektiğini düşünüyorum ciddiye almaya almaya varil gibi olcak yoksa 🥲 teşekkürler yorumların için ☺️

Back
X