- 5 Mayıs 2015
- 141
- 125
- 103
- 29
- Konu Sahibi eminedmr21
-
Uzun dönem malesefKısa dönemmi.
Kısa dönemse az kalmış o piskolojiden cıkar.
He uzunsa Allah yardım etsin
Uzun dönemsede yaş sormadan edemicem ?
Uzun dönem malesef21 yasindayz ikimizde
2 bucuk yıllık evliyiz 16 aylik bi kizimiz var. 4 ay oldu eşim askerde bende kaynanamlarla birlikte kaliyorum. Esim cok kiskanc hic bir yere tek gitme diyor. Dogru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. Sürekli bu yuzden tartisiyoruz. Alttan almaya calisiyrum bazen duzeliyoruZ. Ama yine ayni oluyruz iki üç gun sonra. Asker psikolojisi farkli olur. Değişiyorlar demislerdi de inanmazdim. Sizce nasil davranmaliyim. Elimden geleni yapiyorum ama bi yere kadar
Askerlik psikolojisi ne yazik ki insanlari cok degistiriyormus. Ablam aynisini yasamisti. Enistem tek basina anneme bike gondermezdi. Simdi 2 cocuklari var 15 yildir evliler. Ben baska sehirdeyim. Simdi benim yanima tek basina gonderiyor. 10 gun benim yanimdaydi mesela bu yil. Onlar da sizin yaslarinizda evlenmislerdi. Biraz sabir insallah sonrasinda sen de bu sorunlari asmis olucaksin. Ama ablam cok uzun sure bunun dogru olmadigini anlatti tabi ki. Eger dondugu zaman da bu psikolojinin arkasina siginip devam etmeye kalkarsa isin boyutu degisebilir tabii.2 bucuk yıllık evliyiz 16 aylik bi kizimiz var. 4 ay oldu eşim askerde bende kaynanamlarla birlikte kaliyorum. Esim cok kiskanc hic bir yere tek gitme diyor. Dogru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. Sürekli bu yuzden tartisiyoruz. Alttan almaya calisiyrum bazen duzeliyoruZ. Ama yine ayni oluyruz iki üç gun sonra. Asker psikolojisi farkli olur. Değişiyorlar demislerdi de inanmazdim. Sizce nasil davranmaliyim. Elimden geleni yapiyorum ama bi yere kadar
Teşekkür ederm:) ama sanmiyorum bizimki ömür billah boyle kiskanc olur Allah hepimizin yardimcisi olsunEşinizle birarada olsanız bu kadar fazla kıskançlık olacağını sanmıyorum. Asker psikolojisi, biraz normal bakın, alttan alın
Yumuşak cümlelerle yaklaşın.
Evlilikte kıskançlıklar genellikle ilk bi kaç yıl yoğun oluyor.eşler karşılıklı tanıyıp güvendikten sonra eskisi kadar kıskançlık olmuyor.sabredin .
Mutluluklari daim olsun. Seven insan katlanir aslinda ama kavgalar cikiyor iste bu durumda bende o da hırpalanmış oluyruzAskerlik psikolojisi ne yazik ki insanlari cok degistiriyormus. Ablam aynisini yasamisti. Enistem tek basina anneme bike gondermezdi. Simdi 2 cocuklari var 15 yildir evliler. Ben baska sehirdeyim. Simdi benim yanima tek basina gonderiyor. 10 gun benim yanimdaydi mesela bu yil. Onlar da sizin yaslarinizda evlenmislerdi. Biraz sabir insallah sonrasinda sen de bu sorunlari asmis olucaksin. Ama ablam cok uzun sure bunun dogru olmadigini anlatti tabi ki. Eger dondugu zaman da bu psikolojinin arkasina siginip devam etmeye kalkarsa isin boyutu degisebilir tabii.
Ewt cok konustuk. Sureklide bu konu aciliyr. Surekli yanliz sana aidim biliyrsun diyorum. Bunu soylemekte bilmekte bana huzur veriyor diyorum ama yine dio sen guzlsin ben olmadan gezme dolasma kiskaniyorum anla bni iki dk gec cewp versem telefnlarina mesajlarina hemen kiskanclk damarlari bastiriyor napiyon nerdeydin diyor.Askerlik öncesi de bu kadar kıskanç değilse özünde de öyle olmadığını düşündüm (?) herkesin dediği gibi askerlik psikolojisi yani. Ama eşlerin geçici ve çok ciddi olmayan durumlarda birbirini idare etmesi gerektiğine inanırım ben tabi öncelikle bu konuda düzgün bir şekilde anlatmaya çalışarak konuştunuz mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?