Eşim cok kiskanç.

eminedmr21

Karaktersiz insan uzak dursun!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
141
125
103
29
2 bucuk yıllık evliyiz 16 aylik bi kizimiz var. 4 ay oldu eşim askerde bende kaynanamlarla birlikte kaliyorum. Esim cok kiskanc hic bir yere tek gitme diyor. Dogru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. Sürekli bu yuzden tartisiyoruz. Alttan almaya calisiyrum bazen duzeliyoruZ. Ama yine ayni oluyruz iki üç gun sonra. Asker psikolojisi farkli olur. Değişiyorlar demislerdi de inanmazdim. Sizce nasil davranmaliyim. Elimden geleni yapiyorum ama bi yere kadar

Kısa dönemmi.
Kısa dönemse az kalmış o piskolojiden cıkar.
He uzunsa Allah yardım etsin
Uzun dönemsede yaş sormadan edemicem ?

Uzun dönemse sknti gerçekten allah yardım etsin

asker psıcolojısı..bırde babana bıle guvenme dedırtecek devırde yasıyoruz.esınız yaptıgını dogru gormuyorum ..ama toplum olarak bır korku ıcerısınde yız acaba otobuse bındıgımde tacıze ugrarmıyım ..cocugum parkta oynarken bırı alıp gotururmu...toplumda cokda gorulmeye baslan çarpık ilişkiler düşünce sıstemımızı harap ettı..biraz daha alttan almaya calıs ..kolaylıklar dılıyorum..

ben anlamıyorum ya..
cidden anlamıyorum
sevdiği için felan kimse kimseyi kıskanmaz ya..
sevdiği için bunaltmaz asıl adam olan

Hem yaşınız küçük evlendiğiniz için henüz olgunluğa ulaşamamıştır.Hemde asker psikolojisi. Normal bence.Çünkü bence döndüğü zaman kendi evinize düzeninize geçtiğinizde bu tutumları da değişicektir.

Düşünceleriniz icin teşekkür ederim. Evet asker psikolojisi. Herkes öyle söylüyor. İnşallah duzelir aslında seven insan kiskanir bende kiskaniyrum ama bu kadrda degil. Kucuk yasta evlendik cok mutluyum adam gibi bir adama sahibim çok şükür rabbime. Tek sorun onun kıskançlığı. Eşim benim orta okuldan arkadsmdi iste. Lise gectkten sonra beni buldu tekrardan egerki kaderim olacağını bilseydim önceden o zamn ipin ucunu birakmazdim cekerdim kulagini :)))

Askerlik psikolojisi ne yazik ki insanlari cok degistiriyormus. Ablam aynisini yasamisti. Enistem tek basina anneme bike gondermezdi. Simdi 2 cocuklari var 15 yildir evliler. Ben baska sehirdeyim. Simdi benim yanima tek basina gonderiyor. 10 gun benim yanimdaydi mesela bu yil. Onlar da sizin yaslarinizda evlenmislerdi. Biraz sabir insallah sonrasinda sen de bu sorunlari asmis olucaksin. Ama ablam cok uzun sure bunun dogru olmadigini anlatti tabi ki. Eger dondugu zaman da bu psikolojinin arkasina siginip devam etmeye kalkarsa isin boyutu degisebilir tabii.

Eşinizle birarada olsanız bu kadar fazla kıskançlık olacağını sanmıyorum. Asker psikolojisi, biraz normal bakın, alttan alın
Yumuşak cümlelerle yaklaşın.
Evlilikte kıskançlıklar genellikle ilk bi kaç yıl yoğun oluyor.eşler karşılıklı tanıyıp güvendikten sonra eskisi kadar kıskançlık olmuyor.sabredin .

Teşekkür ederm:) ama sanmiyorum bizimki ömür billah boyle kiskanc olur Allah hepimizin yardimcisi olsun

Mutluluklari daim olsun. Seven insan katlanir aslinda ama kavgalar cikiyor iste bu durumda bende o da hırpalanmış oluyruz

Askerlik öncesi de bu kadar kıskanç değilse özünde de öyle olmadığını düşündüm (?) herkesin dediği gibi askerlik psikolojisi yani. Ama eşlerin geçici ve çok ciddi olmayan durumlarda birbirini idare etmesi gerektiğine inanırım ben tabi öncelikle bu konuda düzgün bir şekilde anlatmaya çalışarak konuştunuz mu hiç ?

Ewt cok konustuk. Sureklide bu konu aciliyr. Surekli yanliz sana aidim biliyrsun diyorum. Bunu soylemekte bilmekte bana huzur veriyor diyorum ama yine dio sen guzlsin ben olmadan gezme dolasma kiskaniyorum anla bni iki dk gec cewp versem telefnlarina mesajlarina hemen kiskanclk damarlari bastiriyor napiyon nerdeydin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…