Eşim cok kiskanç.

O zaman benim bu konuda önerebileceğim bir şey var size. Kısasa kısas yapın bu kıskançlık konusunda erkekler üzerinde bunun çok işe yaradığını gördüm, duydum. Sizde çok kıskanıyor gibi davranın mesela üzerine gidin hem size olan odak noktasını değiştirmiş olursunuz bundan sonra konu siz değil o olur Tabi askerde olan birine bunu yapacak alan da çok fazla değil tabi

Arkadaşım bende yaşadım aynısı askerlik hali farklı oluyor. O orda dışarı çıkamıyor senin nasıl olduğunu bilmiyor. Biri sana birsey mi dedi üzüldün mü ozledin mi diye onları düşünüyor. Sana zarar gelmesinden, uzulmenden korkuyor. Onun şimdi psikolojisi bozuk biraz ister istemez sen alttan al onu çok sevdiğini ömür boyu onu bekliyecegini felan söyle gerçekten sana çok ihtiyacı var ama ordaki durumları sen ben bilemeyiz ancak yaşayan bilir. Benim eşimde askerdi bir zamanlar anliyacagin moralini bozma, onada kötü bir şey deme gerçekten kendinde değil şuan

Haklisn ablacm. ama sürekli soyluyrum zten sevdigimi ömür boyu onu bekleyecgi mi. İnsallah sonrasinda yine boyle olmaz.

Hadi askerlik biter gider bisekilde ama hep boyle ise mahvoldunuz demektir.Cogu zaman hosunuza bile gidiyor olabilir ancak TR deki kadin cinayetlerinin temelinde yatan sey bu kiskanclik illetidir.Dikkatli olun derim.Birbirine guven duyulan iliskiler cok daha fazla uzun omurlu,saglikli,huzurlu ve mutlu ilerlemektedir.

Ayyy ikinizde 21 yasindasiniz ve 16 aylik bir cocugunuz mu var?
Biz cok gec kalmisiz sanirim.Bende 30 a ramak kala ikinci bebegimi doguracagim diye kendimi sansli hissediyordum

Askerlik onceside bu kiskanclik var miydi peki?

Teşekkür ederm:) ama sanmiyorum bizimki ömür billah boyle kiskanc olur Allah hepimizin yardimcisi olsun
Geçmiyor canım törpüleniyor bizimkide öyle gün geçtikçe biraz daha azalıyor ama geçmiyor bu bir gerçek

bunlari okudukca inanamiyorum. ornegin cuma gunu dort erkek iki kiz arkadasimla tiyatroya gittim. erkeklerden biri evden alip eve birakti, esim evde iki cocuguma bakti. Biz bu aktiviteleri sık sık yapariz. ne esimin erkekligi azaldi ne benim namusum gitti.

hayatlari zindan etmeyin birbirinize. herkes kendini bildikten sonra ikinizinde bir ozel hayati olsun.

Benım eşim sevgiliyken okadar kıskanctıkı inanmassınız.
Evlndkten sonra bir dönem daha devam ettı .
Şuan nerdeyse hiiç kısknmıyor gün içerisinde onlarca erkekle muhattap oluyorum bana dediklerini anlatıyorum dalga gecıyo
Zamanla gecer emın ol. Bizde 23 yaşındayız :)

Teşekkür ederm:) ama sanmiyorum bizimki ömür billah boyle kiskanc olur Allah hepimizin yardimcisi olsun

Şunu demiş zaten konu sahibi daha ne psikolojisi yahu, adam kıskanç, konu sahibide adam gibi adam buldum şükür Rabbime diyor, kv melek heralde bu kadar halinden hoşnut olduğuna göre

" Doğru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. "

Hastalıklı beyin yapısı. Umarım düzelir ileride. Seven insan kıskanmaz; seven insan güvenir, böyle bir şeyi kondurmaz bile sevdiğine. Kuzenlerden kıskanmak ne demek hele? Babamlarda biraz normal ne demek, biraz??? Demek ki kendisi kuzenlerine karşı cinsel istek duyuyor ki herkesi kendi gibi hasta sanıyor. Bu hareketlerine dur demeyi bilin yoksa hayatınızın sonuna kadar çekersiniz. Umarım hayatınız da kocanızın kıskançlık krizi sonucu sizi öldürmesiyle son bulmaz. Sert konuştum belki ama yaşın küçük ve cahilsin, silkelenmen gerek; bu durumu "seviyor beni işte" filan gibi saçma düşüncelerle önemsememezlik yapma, yazık olur sana...

Küçücük yaşta evlenmişsiniz bide çocuk yapmışsınız kv le oturuyorsunuz asker psikolojisi diyelim de sizin psikolojiniz ne olucak

Aaa neden geç kaldınız bu kadar evlenmek için, te Allahım yaa, askerlik psikolojisi falan değil gelsin gene aynı olacak, oğlan çocuğu ne bekliyorsun

Ben de boyle dusunuyorum.
Bayramda harclik alma yasinda evleniyor millet ya.

Bu arada askerlik psikolojisi falan degil, en iyi ihtimalle adamin karakteri yeni oturuyor.

Benim eşim de çok kıskanır. Ama ablamlara sordum onlarda ilk yıllarda öyleymiş. Zamanla azalıyormuş. Ama ben de eşimi kıskanırım aşırı olmasada.

iki küçük çocuğu evlendirmişler, askerlik falan değil çocuğun kişiliği daha yeni oturuyo, ergenliğini yaşamadan baba olmuş bundan sonra böyle olur. kaçtınızmı

çocuk yaşta evlenirseniz olcağı budur. kusura bakma konu sahibi önce bir okulunuzu bitirin meslek elinize alın eliniz ekmek tutsun öyle evlenin. daha askerlik yapmamiş adama nasil kız verırler anlamıyorum. daha eviniz bile yok kvde yanında koca bekle. olgun en az 25 olsanız böyle sacma sapan şeyleri yaşamazsınız. kuzene gıdememelme demek ya. askerlıkle alakası yok bunun belkı yuzde 10 gerısı cocukluk. dahadöecekte iş bulavakta sız evı ayırcaksınızda oda belkı.kocaya gıtmek icin can atmasın kızlarımız önce elınız ekmek tutsun

normalıde bu zaten

Düzelir düzelir canım. Yaşlarınız çok küçük ama tam kişiliğinizi oturtma döneminiz. Akserden gelince rahatlarsın. Allah yardımcın olsun. Konuşmaktan başka çare yok gibi gözüküyor. Kv ile oturmuyo olsan her anını da haber etme amaaaan dicektim ama o da sıkıntılıymış. Bir süre kendi ailende kalsan da azcık çıkıp dolaşabilsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…