- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi eminedmr21
-
O zaman benim bu konuda önerebileceğim bir şey var size. Kısasa kısas yapın bu kıskançlık konusunda erkekler üzerinde bunun çok işe yaradığını gördüm, duydum. Sizde çok kıskanıyor gibi davranın mesela üzerine gidin hem size olan odak noktasını değiştirmiş olursunuz bundan sonra konu siz değil o olurEwt cok konustuk. Sureklide bu konu aciliyr. Surekli yanliz sana aidim biliyrsun diyorum. Bunu soylemekte bilmekte bana huzur veriyor diyorum ama yine dio sen guzlsin ben olmadan gezme dolasma kiskaniyorum anla bni iki dk gec cewp versem telefnlarina mesajlarina hemen kiskanclk damarlari bastiriyor napiyon nerdeydin diyor.
Arkadaşım bende yaşadım aynısı askerlik hali farklı oluyor. O orda dışarı çıkamıyor senin nasıl olduğunu bilmiyor. Biri sana birsey mi dedi üzüldün mü ozledin mi diye onları düşünüyor. Sana zarar gelmesinden, uzulmenden korkuyor. Onun şimdi psikolojisi bozuk biraz ister istemez sen alttan al onu çok sevdiğini ömür boyu onu bekliyecegini felan söyle gerçekten sana çok ihtiyacı var ama ordaki durumları sen ben bilemeyiz ancak yaşayan bilir. Benim eşimde askerdi bir zamanlar anliyacagin moralini bozma, onada kötü bir şey deme gerçekten kendinde değil şuan2 bucuk yıllık evliyiz 16 aylik bi kizimiz var. 4 ay oldu eşim askerde bende kaynanamlarla birlikte kaliyorum. Esim cok kiskanc hic bir yere tek gitme diyor. Dogru düzgün bi amcamlara gidemiyrum kuzenlerimi bile kiskaniyor. Sadece babamlarda birz normal. Sürekli bu yuzden tartisiyoruz. Alttan almaya calisiyrum bazen duzeliyoruZ. Ama yine ayni oluyruz iki üç gun sonra. Asker psikolojisi farkli olur. Değişiyorlar demislerdi de inanmazdim. Sizce nasil davranmaliyim. Elimden geleni yapiyorum ama bi yere kadar
Haklisn ablacm. ama sürekli soyluyrum zten sevdigimi ömür boyu onu bekleyecgi mi. İnsallah sonrasinda yine boyle olmaz.Arkadaşım bende yaşadım aynısı askerlik hali farklı oluyor. O orda dışarı çıkamıyor senin nasıl olduğunu bilmiyor. Biri sana birsey mi dedi üzüldün mü ozledin mi diye onları düşünüyor. Sana zarar gelmesinden, uzulmenden korkuyor. Onun şimdi psikolojisi bozuk biraz ister istemez sen alttan al onu çok sevdiğini ömür boyu onu bekliyecegini felan söyle gerçekten sana çok ihtiyacı var ama ordaki durumları sen ben bilemeyiz ancak yaşayan bilir. Benim eşimde askerdi bir zamanlar anliyacagin moralini bozma, onada kötü bir şey deme gerçekten kendinde değil şuan
Geçmiyor canım törpüleniyor bizimkide öyle gün geçtikçe biraz daha azalıyor ama geçmiyor bu bir gerçekTeşekkür ederm:) ama sanmiyorum bizimki ömür billah boyle kiskanc olur Allah hepimizin yardimcisi olsun
Uzun dönem malesef21 yasindayz ikimizde
Teşekkür ederm:) ama sanmiyorum bizimki ömür billah boyle kiskanc olur Allah hepimizin yardimcisi olsun
Küçücük yaşta evlenmişsiniz bide çocuk yapmışsınız kv le oturuyorsunuz asker psikolojisi diyelim de sizin psikolojiniz ne olucak
Aaa neden geç kaldınız bu kadar evlenmek için, te Allahım yaa, askerlik psikolojisi falan değil gelsin gene aynı olacak, oğlan çocuğu ne bekliyorsun
çocuk yaşta evlenirseniz olcağı budur. kusura bakma konu sahibi önce bir okulunuzu bitirin meslek elinize alın eliniz ekmek tutsun öyle evlenin. daha askerlik yapmamiş adama nasil kız verırler anlamıyorum. daha eviniz bile yok kvde yanında koca bekle. olgun en az 25 olsanız böyle sacma sapan şeyleri yaşamazsınız. kuzene gıdememelme demek ya. askerlıkle alakası yok bunun belkı yuzde 10 gerısı cocukluk. dahadöecekte iş bulavakta sız evı ayırcaksınızda oda belkı.kocaya gıtmek icin can atmasın kızlarımız önce elınız ekmek tutsunDüşünceleriniz icin teşekkür ederim. Evet asker psikolojisi. Herkes öyle söylüyor. İnşallah duzelir aslında seven insan kiskanir bende kiskaniyrum ama bu kadrda degil. Kucuk yasta evlendik cok mutluyum adam gibi bir adama sahibim çok şükür rabbime. Tek sorun onun kıskançlığı. Eşim benim orta okuldan arkadsmdi iste. Lise gectkten sonra beni buldu tekrardan egerki kaderim olacağını bilseydim önceden o zamn ipin ucunu birakmazdim cekerdim kulagini :)))
normalıde bu zatenbunlari okudukca inanamiyorum. ornegin cuma gunu dort erkek iki kiz arkadasimla tiyatroya gittim. erkeklerden biri evden alip eve birakti, esim evde iki cocuguma bakti. Biz bu aktiviteleri sık sık yapariz. ne esimin erkekligi azaldi ne benim namusum gitti.
hayatlari zindan etmeyin birbirinize. herkes kendini bildikten sonra ikinizinde bir ozel hayati olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?