Eşim cok kiskanç.

bilip bilmemekle ne alakasi var babama dahi yolamiyor kendin yazmisin kuzene gideniyorum babama eh iste. ama kvde yaninda hapis hayati yasamaya müsade veriyor artik izine geldi zaman banyo sirasina gecersiniz aa kv caktirma ama emi :)) safsınız mesj yakaladı dıye evlenmeye öecburmus dersınkı hamıle kaldı... bayılıyorsunuz sonrada boyle. gordugun gıbı kımse acıması sana burda istedıgın cvpları alaöayımcada hırcınlastın

Valla kusura bakma ama bu olayın neresinden tutarsan tut elinde kalır.
Hem seviyosundur eşini, seviyosan katlanacaksın cınım yapcak bi şey yok

Eee evlenmeye baban mecbur bıraktı da çocuk yaşta çocuk yapmaya da mı baban mecbur bıraktı? Ya da kayınvalide yanında hapis hayatı yaşamaya?

Cahillik degil kesinlikle. Sevmek suç degil. Ben yanlizca sevdim. Ama kader herşey. Olmayinca olmuyr.

tabiki cahillik degil sevmek, cahillik dedigim hazir olmadan ilerlemek hayatta. Simdi cektiginiz zorluklarin buyuk bir kismida acele etmis olmanizdan sadece. Birlikte buyuyeceksinzi siz esiniz ve bebeginiz yapacak birsey yok su saatten sonra.

Kaynanamdan da gayet memnunum bazi kaynanalar cok cadi olur ama benimki iyi cok şükür. Cocuk meselesine gelince ewt Küçüğüm ama saglik sorunlarim vardı. Rahim hep iltahapli oldugu icin boyle bisy yaptm. Her gün karin agrisi cekiyordm bagirsaklarim bile iltahap olmustu. Ozeldeki doktor soyledi. Bende henuz hazir degildim ama bu yuzden yaptik. Ayrica esim askerde kizimla ilgilenirken gunler daha cabuk geçiyor iyikide olmus. Cocuk olabilirm ama hayattan bu yasta cok sey ogrendm. Malesef bu dunyada herkes istediği gibi yasamiyr. Önemli olan huzur ama kiskanclik huzuru biraz bozuyor iste.

Kes sesini ya sacmalama senin seviyene inemicem

siz degilde aileniz gercekten cahilmis yani su hale bakin, ne var mesaj yakaladiysa kizi evde istememek zorla evlenmeye mecbur etmek nedir yaa
Basta size cahil demistim ama resmen buyukleriniz sizden de cahilmis, sahip cikamamislar size

asıl sen kes ssımı madem cok menunsun aglayıp sızla ma burda. haddını bıl cucuk

daha özel hayatın bile yok ev ütüne ev kendın cocuk kocan cocuk bırde cocuk dogrumuun aferın sana aılen cahıl sende onlardan daha cahılsın.

daha çocuk yaşta evlenmişsin ailen de buna izin vermiş bir de çocuk yapmışsın eşinin ailesiyle kalıyorsun onların da gözü üzerindedir kendi maddi imkanınız yok eşin zaten daha çocuk ne diye bu kadar acele edersiniz evlilik kaçıyor mu anlamıyorum sonra da şikayet ediyorsunuz hiç etmeyin.

öfff bunaldım
ben de 12 ay bekledim annem babamla aynı evde kaldım eşim askerdeyken
ama 1 kere kavga ettik o da 15 günlüğüne yurtdışına (keyfi bişeydi iş için değildi) gidip kalmak istemem yüzündendi.
onda da hak verdim kendisine.
ama bu ne ya gezme dolaşma
sen de mi emir altındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…