Eşim çok küfür ediyor

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Arkadaşlar merhaba
Ben küfürden nefret ederim küfürlü konuşan insanları hiç sevmem ama eşim...
2 yıllık evliyiz ilk başlarda çok kibardı ama şimdi herşeye küfür ediyor ve ağır küfürler şimdide bu sebeple kavga ettik.
Ne yaptıysam fayda etmedi güzellikle konuştum yok
Bu yüzden çok kavga ettik yine yok
Yani çok rahatsız oluyorum lütfen fikir verin :(

Ne gibi bir fikir istiyorsunuz? Adamın ağzını mı bantlayalım:)

Size küfür ediyor mu? Eğer şahsiyetinize, namusunuza, ahlakınıza değecek küfürler ediyorsa bana göre ayrılma sebebidir.
Diğer konularda verilebilecek pek fikir yok. Huylu huyundan vazgeçmiyor.

Benim eşim de öyleydi. Bana değil ama çoğu şeye küfrederdi. Birgün tüm gün boyunca ettigi küfürleri saati saatine olayı olayına telefona not alıp akşam gösterdim. Şimdi o kadar küfretmiyor. Bir de namaza başladı o da etkili olmuş olabilir. Yani ediyor da eskisi kadar cok degil :)

Küfür çok iğrenç birşey ya.. Erkeklere nasıl bıraktırcaz diye düşünürken, kadınlarda küfürlü konuşmaya başladı. Onlardan duymak daha iğrenç:KK12:
Bıraktırmada başarılar.

SİZDE ONA EDİN BELKİ UTANIR :KK53:
şaka tabiki tartışmayla hiçbir sorun çözülmez . .

Ruh çıkar huy çıkmaz canım ...AH bu erkekler geçmiş olsun sen ne kadarda kavga etsen onun kafasında iletişim tarzı küfür yapacak birşey yok.Hıı :KK58:var bir çözüm ayrılık :KK57:

Arkadaşlar merhaba
Ben küfürden nefret ederim küfürlü konuşan insanları hiç sevmem ama eşim...
2 yıllık evliyiz ilk başlarda çok kibardı ama şimdi herşeye küfür ediyor ve ağır küfürler şimdide bu sebeple kavga ettik.
Ne yaptıysam fayda etmedi güzellikle konuştum yok
Bu yüzden çok kavga ettik yine yok
Yani çok rahatsız oluyorum lütfen fikir verin :KK43:
kendini erkek zanneden kişi küfrederek erkek olduğunu kanıtlamak ister...kocan Adana lımı?

Back
X