Eşim Çok Mutsuz

Borçtan mı korkuyor?
Eğer öyleyse aynı benim babam. O da çok korkar borçtan. Gerilir, uykuları kaçar, yüzü gülmez, kalbi sıkışır falan. Böyle durumlarda annem hep rahatlatmıştır. Geçer merak etmeyin sizin de desteğinizle.

Bence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyor
Altın fiyatı yükseldi belki ama evin fiyatı da artmış olabilirdi siz bekleyene kadar. Bizde geçen sene araba aldık,heö arabamızı sattık üstüne de altın birikimimizi bozdurarak. Sonra o dönem de yükseldi altın. Ama aldığımız arabayı o fiyata alamazdık biraz daha bekleseydik.

Bence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyor
Biz de epeyi altın bozdurduk 1 ay önce ev almak için, gramı onun üstüne 20 liradan fazla arttı. Yapacak bişey yok bu işler nasip yani sonuçta yükselmesi için de ter dökmedik ki oturup üzülelim..

Biz de epeyi altın bozdurduk 1 ay önce ev almak için, gramı onun üstüne 20 liradan fazla arttı. Yapacak bişey yok bu işler nasip yani sonuçta yükselmesi için de ter dökmedik ki oturup üzülelim..
Ben de aynı fikirdeyim ama eşime anlatamıyorum bir türlü

Ben de aynı fikirdeyim ama eşime anlatamıyorum bir türlü
Aldığınız fiyata göre eminim gayet çok kârlı satmıştır. Eşiniz biraz tatmin olmayı bilmeli yoksa hep mutsuz olur. Onu rahatlatacak şeyler söyleyin. Rezidanstan ev almışsınız 50 bin borç nedir ki cidden kendini üzdüğüne değmez.

O iş insana kafayı yedirtir. Ama aldığınız evi de şuan satmaya kalksanız kesin karla satarsınız ki. Tamam altın yükseliyor ama herşeyin de fiyatı artıyor. Ne mutlu ki mal için iyiliğe bozdurmuşunuz ve şuan kardan zarardasınız. Allah yokluğa hastalığa bozdurtmasın. Ben hergün rabbim altın borcu olanların aklına mukayet ol diye dua ediyorum vallahi.

Altının bu kadar yükseleceğini nerden bilecekti tepe nokta yakalanmaz altında. İki gün önce bozacaktım int bankacılığıyla babaannemin evini temizliğe gittim daldım bozamadım iki gün içinde baktım hala yükseliyor 4,5bin daha kar koydu bozmaktan vazgeçtim artık tl geçmem ama yatırım yapmam gerekirse mecbur bozacam ve altın yükselmeye devam edecek

ay keşke ben de bu fikirde olsam, altın ben bozdurduktan sonra yukselse sinirden kendimi keserdim.

ya altın fena yukseldi adam çok haklı bozdurmasaydı muazzam kara geçerdiniz.
canının sıkılmasına hak veriyorum ama gariban şansı işte, gariban ne zaman bozdursa yukselir alsa duşer.
Ben pek bi garibanlik goremedim. Bu devirde ev sahibi olup satip rezidans sahibi olan gariban mi var? Gariban ay sonunu denkleştiremiyor.

Altın yükseliyor ama ev fiyatları da uçtu aslında zararınız yok eşiniz boş yere kafaya takıyor.nisanda 430 dedikleri evi beğenmedik burun kıvırdık aynı evi haziran sonunda 580 dediler. Yeni evin tadını çıkarın hayat kısa...

Sonuçta bişey satmadan almak zor işte ne güzel ev almisssiniz çoğu kişinin evi yok evde pahalaniyor ben araç ilk ciktigiyla ki bu ara 4 ay 50 bin fark var napalim aracsizmi duralım bazı insanlar mutsuzluktan besleniyor 50 bin borç değil şu zamanda eşinde panik atak olabilir altın çıkar yani er ömür boyu kalıp kefene Çepni diktirecek

Ev almışsınız ne güzel. Böyle yapınca sizinde içinize sinmez. Ben olsam birkaç defa söyler sonra bırakırım kendi haline. Yapacak bişey yok. Altın artacak diye cebimizde mi tutalım. Hem nerden bilelim artacak mı düşecek mi

gariban şansı diye bişey var ya, zengin adam altın satsa duşer alsa yukselir.
yoksa altın bozdurup ev alan adam zaten zenginimsidir.
Konu sahibine gariban dediniz simdi de zenginimsi diyorsunuz.
Ayrica zenginimsi diye bir kelime yoktur. Dilimizi dogru kullanmak hepimizin sorumluluğu der cok sevdigim biri. Ben de size ileteyim.

Back
X