- 17 Şubat 2015
- 8.823
- 24.270
- 548
Güle güle oturun. Zamanla geçer sinirleri bozulmuş olabilir belki başka bir derdi vardır. Usulünce oturup konuşun bakalım biAslında normal bir daire satıp rezidans aldık. Evin kusuru da yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle oturun. Zamanla geçer sinirleri bozulmuş olabilir belki başka bir derdi vardır. Usulünce oturup konuşun bakalım biAslında normal bir daire satıp rezidans aldık. Evin kusuru da yok
TeşekkürlerGüle güle oturun. Zamanla geçer sinirleri bozulmuş olabilir belki başka bir derdi vardır. Usulünce oturup konuşun bakalım bi
İnşallahBorçtan mı korkuyor?
Eğer öyleyse aynı benim babam. O da çok korkar borçtan. Gerilir, uykuları kaçar, yüzü gülmez, kalbi sıkışır falan. Böyle durumlarda annem hep rahatlatmıştır. Geçer merak etmeyin sizin de desteğinizle.
Altın fiyatı yükseldi belki ama evin fiyatı da artmış olabilirdi siz bekleyene kadar. Bizde geçen sene araba aldık,heö arabamızı sattık üstüne de altın birikimimizi bozdurarak. Sonra o dönem de yükseldi altın. Ama aldığımız arabayı o fiyata alamazdık biraz daha bekleseydik.Bence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyor
Biz de epeyi altın bozdurduk 1 ay önce ev almak için, gramı onun üstüne 20 liradan fazla arttı. Yapacak bişey yok bu işler nasip yani sonuçta yükselmesi için de ter dökmedik ki oturup üzülelim..Bence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyor
Ben de aynı fikirdeyim ama eşime anlatamıyorum bir türlüBiz de epeyi altın bozdurduk 1 ay önce ev almak için, gramı onun üstüne 20 liradan fazla arttı. Yapacak bişey yok bu işler nasip yani sonuçta yükselmesi için de ter dökmedik ki oturup üzülelim..
Aldığınız fiyata göre eminim gayet çok kârlı satmıştır. Eşiniz biraz tatmin olmayı bilmeli yoksa hep mutsuz olur. Onu rahatlatacak şeyler söyleyin. Rezidanstan ev almışsınız 50 bin borç nedir ki cidden kendini üzdüğüne değmez.Ben de aynı fikirdeyim ama eşime anlatamıyorum bir türlü
O iş insana kafayı yedirtir. Ama aldığınız evi de şuan satmaya kalksanız kesin karla satarsınız ki. Tamam altın yükseliyor ama herşeyin de fiyatı artıyor. Ne mutlu ki mal için iyiliğe bozdurmuşunuz ve şuan kardan zarardasınız. Allah yokluğa hastalığa bozdurtmasın. Ben hergün rabbim altın borcu olanların aklına mukayet ol diye dua ediyorum vallahi.Bence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyor
Biz de epeyi altın bozdurduk 1 ay önce ev almak için, gramı onun üstüne 20 liradan fazla arttı. Yapacak bişey yok bu işler nasip yani sonuçta yükselmesi için de ter dökmedik ki oturup üzülelim..
Ben pek bi garibanlik goremedim. Bu devirde ev sahibi olup satip rezidans sahibi olan gariban mi var? Gariban ay sonunu denkleştiremiyor.ya altın fena yukseldi adam çok haklı bozdurmasaydı muazzam kara geçerdiniz.
canının sıkılmasına hak veriyorum ama gariban şansı işte, gariban ne zaman bozdursa yukselir alsa duşer.
Sonuçta bişey satmadan almak zor işte ne güzel ev almisssiniz çoğu kişinin evi yok evde pahalaniyor ben araç ilk ciktigiyla ki bu ara 4 ay 50 bin fark var napalim aracsizmi duralım bazı insanlar mutsuzluktan besleniyor 50 bin borç değil şu zamanda eşinde panik atak olabilir altın çıkar yani er ömür boyu kalıp kefene Çepni diktirecekBence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyor
Ben pek bi garibanlik goremedim. Bu devirde ev sahibi olup satip rezidans sahibi olan gariban mi var? Gariban ay sonunu denkleştiremiyor.
Konu sahibine gariban dediniz simdi de zenginimsi diyorsunuz.gariban şansı diye bişey var ya, zengin adam altın satsa duşer alsa yukselir.
yoksa altın bozdurup ev alan adam zaten zenginimsidir.