Modaya mı asla arabayla gitmez mümkün değil zaten bende ona bu konuda ısrarcı olmam çünkü haklı zaten arabayla gidebilceğimiz yerler var gidemiceğimiz yerler var par sorunu vs ben avrupa yakasında hastanede yatmıştım 2 hafta ameyliyat oldum taburcu olacagım arabayla gel demiştim bana taksiyle gelsem daha iyi demişti dedim taksi dünya para yazar karşıya gecegiz sonucta hoş yanlız değilim ablam refakatçi kalmıştı onu da evine bırakıcaz demiştim öyle öyle ikna ettim hatta patronu izin aldı sorun çıkarmış diye hafta içi beni almaya bile kendin gitsen olurmu demişti dedim ki bu halde nasıl gidebilirim sen eşim olarak burada bulunmalısın sonucta çıkış işlemleri vs olucak ameyliyat olmuşum patronun bunu gayet iyi biliyor dedim yaniYok malesef bazi semtler hic öyle degil ya. Zaten ucretsiz otopark yok ki. Ben evimin önüne parketsem ispark fis kesiyor
Ama semtten semte degisiyor olabilir.
Normal herhangi bir ara mahalleye amcaogluna oturmaya giderken de otopark var mi diye dusunmezsin. Konu sahibinin esi bu gruptaysa hak veririm.
Ama modaya giderken dusunursun.
Her insan dört dörtlük değil ki, anlattıklarınız da bir sorun göremedim, saygılı ve kibar olmasını göz önünde bulundurun ve kusurlarını görmezden gelinMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
Esiniz hayatin keyfini de pek çıkarmayan biri sanirimÜcretli otoparka isparkın parkları var oraya girelim saati şu kadardır diyorum mesela mırın kırın ediyor hoş bi yerde kaldığımız vakitte taş çatlasın 2 saat bi kere camlıca tepesine gitmiştik Otoparka parkettik ücretli bomboştu ben orada yemek yemek istemiştim çamlıca tepesindr ama o hiç oralı olmadan eve getirdi dışardan sipariş etti belli yerlerde yemek yemeyi sever bende ona ayak uydururum genelde .çocuk konusuna gelicek olursak arkadaşlar çocuk yapma meraklısı gibi görmüş ama ben çocugun bakımından tutun bezine mamasına maddi manevi her bakımını düşünüyorum çocuk bakmak gercrkten kolay değil ha ben de neden rahatımı bozayım ki sonuçta çalışmak ev işi yapmaktan ve çocuk bakmaktan gerçekten daha kolay bana göre yani çok yanlış yerlere ceken olmuş hoş genç 31 yaşıma gelmiş bir kadık olarakta annelik duygusunu da tatmak isterim ayrıca öocuk bakma konusunda bama göre en çok annelere iş düşüyot çalışsada çalışmasada babalar sadece maddi olarak bakım sağlıyor genelde tamam bi birey yetiştiriyorsunuz kolay değil her iki çiftinde yetiştirmesi emek vermesi gerekiyor yani hal böyleyken çocuk yapmak yetiştirmek topluma hayırlı bir evlat kazandırmak dünyanın en zor işi bence işin kolayı varken neden bu sorumluluğun altına girmrk isteyim
Evet hayatın tadını çıkarmayan biri kesinlikle hatta bunu ona da söylemiştim çoğu zaman hayatı boyunca evden işe işten eve hayatı olmuş tabi kidr bu kötü birşey değil ama sosyal hayatı çok olmamış sanırım ben bekarlık zamanımda ondan daha çok gezdiğimi daha dolu yaşadığımı düşünüyorum herkes bir olmaz tabi ama hep aynı düzeninin devam etmesinden yana ben işe gideyim eve geleyim yemek yiyip çay içip yatayım şeklinde peki senin bir eşin var hayatını böyle devam ettirmiş olabilirsin ama biraz ilgi biraz gezmek yada dolu dolu yaşamak varken şuraya gidelim orda trafik vardır şuraya gidelim oranın park yeri yoktur şunu yapalım yarın pzartesi işe gideceğim bugün pazar heryerde trafik vardır taş çatlasın beni arabayla götürdüğü yerler bş elin parmağını geçmez arabayı geçtim ha normal dede gittiğimiz yerlerden çok keyif alan biri değil yaniEsiniz hayatin keyfini de pek çıkarmayan biri sanirim
Peki bir soru,
Sizin isteyip de onun yaptığı, onun size uyduğu ve gönülden keyfini cikardiginiz bir sey var mi?
Sorma sebebim yani bu evlilikte hep onun istekleri mi oluyor, onun keyfine gore mi yasaniyor yoksa karşılıklı paylaşım ve özveri de var mi?
Açıkcası tek anlaştıgımız iyi nokta beraber film izleyebilmek ikimizde bunu seviyoruz onun dışında çok yok gbiEsiniz hayatin keyfini de pek çıkarmayan biri sanirim
Peki bir soru,
Sizin isteyip de onun yaptığı, onun size uyduğu ve gönülden keyfini cikardiginiz bir sey var mi?
Sorma sebebim yani bu evlilikte hep onun istekleri mi oluyor, onun keyfine gore mi yasaniyor yoksa karşılıklı paylaşım ve özveri de var mi?
Böyle birini tanıyorum. Tıpa tıp aynı hatta.Hatta aile buyukleri de boyle. Bildiğiniz anksiyete bozukluğu.Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
Ailesi şöyle yetiştirmiş böyle yetiştirmiş 18 yaşında değil ki 38 yaşında koca adam kendini geliştirememişse kendi ayıbıO da diğer bi bakış acısı teşekkür ederim bu acıdan bakmamıştım
Aynen ben de böyleyim. Onu olduğu gibi kabul edin. Değiştirmeye çalışacağınız bir ilişkinin içinde neden bulunuyorsunuz?Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Benimki de pimpirikli :) Yani kendisine çok iyi bakar. Ertesi gün ise gidecekse erken yatar. Yemek saatlerini asla kaçırmaz. O tabi yemeye bayildigi dan da olabilirMerhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu
hiç sorumluluk almamış demekki evnelenene kadar...kendince kuralları olan bir tip bence tedavi olmalı aksi halde sizi yeyip bitirir
Ben evlenmeden önce önceki baska işimde anadolu yakasından Avrupa yakasının bir ucuna gidiyordum çalışmaya ben eşimden zorluklara alışması gerektiğüni düşünmesinden yanayım kadın halimle bir uctan bir uca 5 sene gidip geldiysem bir erkek olarakta bunun üstesinden gelebilmeli diye düşünüyorum eşim yeniliğe acık bir insan değil işe gidip geldiği güzergah aynı olmalı saati saatini tutmalı anlıyormusunuz böyle bir adamBende işimin olduğu semtten başka semtte oturmam. Siz galiba calismiyorsunuz evden çıkıp o yolları gitmek çalışmaktan çok yoruyor insanı. Bir yere gitmeden önce bizde arayıp otoparkınız, valeniz var mı diye sorarız. Bence hayatta sorumluluk almayan sizsiniz o yüzden hayatın zorluklarınin farkında değilsiniz.
Hangi acıdan cevresel olarak mıAynen ben de böyleyim. Onu olduğu gibi kabul edin. Değiştirmeye çalışacağınız bir ilişkinin içinde neden bulunuyorsunuz?
Dayanıksız biri kişilik olarak. Kendisi de bu durumdan çok zarar görüyor emin olabilirsiniz.
Evet ekşi sözlüksüz yapamaz arastırmadan bir adım bile atmazBenimki de pimpirikli :) Yani kendisine çok iyi bakar. Ertesi gün ise gidecekse erken yatar. Yemek saatlerini asla kaçırmaz. O tabi yemeye bayildigi dan da olabilirgideceğimiz yer için önceden araştırma yapar. Ekşi sözlüğe bakmadan asla karar vermez. Ama ben seviyorum bunları. Çünkü benim hayatımı çok kolaylaştırıyor. Ondan ayrı bir yere gideceksem navigasyon dan en trafiksiz yolu bana araştırıp söyler. Nerde çevirme var bilir ve beni uyarır. En lezzetli yemek nerde yenir diye bir sürü arastiri ve beni oraya yemeğe götürür. Yemek yedikten sonra bı keyif yaparım ben TV karşısında o pimpirikli olduğu için hemen masayı toplar :)) çok işime geliyor kısacası. Ama seksten sonra biraz takılmaması kötüymüş. Bu alışkanlıklar psikolaga gidilerek biraz torpulenebilir ama tamamen geçmez haberiniz olsun
Peki bu huyları bana neden batıyor bende sizin bu durumun hayatımı kolaylaştırmasını neden düşünemiyorum bu sorunun cevabını bulamıyorum kendimdeBenimki de pimpirikli :) Yani kendisine çok iyi bakar. Ertesi gün ise gidecekse erken yatar. Yemek saatlerini asla kaçırmaz. O tabi yemeye bayildigi dan da olabilirgideceğimiz yer için önceden araştırma yapar. Ekşi sözlüğe bakmadan asla karar vermez. Ama ben seviyorum bunları. Çünkü benim hayatımı çok kolaylaştırıyor. Ondan ayrı bir yere gideceksem navigasyon dan en trafiksiz yolu bana araştırıp söyler. Nerde çevirme var bilir ve beni uyarır. En lezzetli yemek nerde yenir diye bir sürü arastiri ve beni oraya yemeğe götürür. Yemek yedikten sonra bı keyif yaparım ben TV karşısında o pimpirikli olduğu için hemen masayı toplar :)) çok işime geliyor kısacası. Ama seksten sonra biraz takılmaması kötüymüş. Bu alışkanlıklar psikolaga gidilerek biraz torpulenebilir ama tamamen geçmez haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?