• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok pişmanım dıyor af dılememı ıstıyor ne yapmalıyım.KARMAŞIĞIM

ASLINDA AFFETMEK ISTEMEMEMIN BIR SEBEBI VAR eşim sex düşkünü birisi...benımle beraber olmak ıstedıgı ıcın bana ıyı davranıyormus gıbı gelıyor bunu cok bellı edıyor ...süreklı cok özldeım bana acımıyormusun cok ıhtıyacım var nolur affet bı daha olayacak falan dıyor..işte bırazda bu yuzden affetmek ıstemıyorum

KAdınlar ne hissederse odur.

Eşini tanıyan sensin.

Ne diyeyim biraz burnu sürtsün o zaman :1:

valla canım benım sevıyordum ama bu son senemızde evlılıgımız ıcınde artık nefret derecesıne geldım ..bi duzelıyoo bı mahfoluyo bende allak bullak oldum

Aslında çocuklar küçükken sorumlulukları insanı çok yorabiliyor buda eşlerin arasını açabiliyor bir bıkkınlık oluyor insanda ama tabi sana vurması için bunlar bahane olamaz
çocuklarını alıpta eşinden bir süre uzak bir yere gidebilsen belki sensizkken hatasını senin değerini iyice anlardı sende eşinle ilgili kafanı dinler ondan uzakta daha rahat kararlar alabilirdin

Aslında çocuklar küçükken sorumlulukları insanı çok yorabiliyor buda eşlerin arasını açabiliyor bir bıkkınlık oluyor insanda ama tabi sana vurması için bunlar bahane olamaz
çocuklarını alıpta eşinden bir süre uzak bir yere gidebilsen belki sensizkken hatasını senin değerini iyice anlardı sende eşinle ilgili kafanı dinler ondan uzakta daha rahat kararlar alabilirdin

canım benım bende cok ıstedım gıtmeyı ama babamgılle kayınbabamgıl altlı üstlu aynı apartmandalar ababamgıle gıtsem kayınbabamgıl basımın etını yıcek barsıtırmaya calısacaklar esım hemen gelecek yanı yalnız bırakmıcaklarkı sakın kafayla dusuneyım hepsı basımın etını yer bılıyorum ailem baska sehırde olsaydı esımın bana kolay ulasamayacagını bılsem hemen gıderdım bırde bu yonden sansızım.eşşim gıdemeyecegımı bıldıgı ıcınde bu kadar yuzsuzluk yapıyo

Yok böle bişey yaa konustum bırazcık yuzum guldu dıye hemen yüzsüz yüzsüz cinsel ilişki istedi benden ...allahım hepsı yalanmıymıs pişmanlıgı bunun ıcınmıymıss :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Yok böle bişey yaa konustum bırazcık yuzum guldu dıye hemen yüzsüz yüzsüz cinsel ilişki istedi benden ...allahım hepsı yalanmıymıs pişmanlıgı bunun ıcınmıymıss :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

ayrılık düşüncesi aklından geçtiyse eninde sonunda boşanılıyor çünkü hatalar yapılmaya devam ediliyor,unutuluyor hatta daha fazlasını yapıyor erkek. aldatılma,şiddet,sorumsuzluk aklına ne geldiyse yaşadım zamanında ve her defasındada daha fazla hata yaparak beni kendisinden tiksindirdi. insanlar artık hatalarını kabullenmek affetmek yerine daha kolaya kaçıyorlar. beni öyle bir hale getirmiştiki yaptıkları aşagılamaları sürekli eleştirmeleriyle aynaya baktıpta kendimi çok çirkin ezik ve özgüveni olmayan bir kadın olarak gördüğüm günde boşanma kararı aldım. kimsenin diğerini üzmeye rencide etmeye saygısızlık etmeye hakkı yok.birbuçuk yıl oldu aslada pişman değilim.şimdi o ve ailesi pişman sadece.
sana cesaret güç ve soğukkanlılık diliyorum.umarım doğru bir karar verir ve mutlu olursun.

ayrılık düşüncesi aklından geçtiyse eninde sonunda boşanılıyor çünkü hatalar yapılmaya devam ediliyor,unutuluyor hatta daha fazlasını yapıyor erkek. aldatılma,şiddet,sorumsuzluk aklına ne geldiyse yaşadım zamanında ve her defasındada daha fazla hata yaparak beni kendisinden tiksindirdi. insanlar artık hatalarını kabullenmek affetmek yerine daha kolaya kaçıyorlar. beni öyle bir hale getirmiştiki yaptıkları aşagılamaları sürekli eleştirmeleriyle aynaya baktıpta kendimi çok çirkin ezik ve özgüveni olmayan bir kadın olarak gördüğüm günde boşanma kararı aldım. kimsenin diğerini üzmeye rencide etmeye saygısızlık etmeye hakkı yok.birbuçuk yıl oldu aslada pişman değilim.şimdi o ve ailesi pişman sadece.
sana cesaret güç ve soğukkanlılık diliyorum.umarım doğru bir karar verir ve mutlu olursun.

canım verdıgım kararlarıma saygı duyulmuyor malesef ben kımımkı karar vereyım benım yerıem ailem ve esımın ailesı verırı bız kımızkı bız mutsuz bır evlılık yapıyoruz onların umrunda degıl onlar hala ele güne ne derız sız bızı utandırmayamı calısyorsunuz akıllı olun derdınız ne neyı paylaşamıyorsunuz yedıgınız önunde yemedıgınız ardınızda bırbırınıze sevgılı saygılı olun bır daha duymayalım böle seyler dıyıp ısın ıcınden cıkıyorlar ama yıne ben kalıyorum eşimle başşbasa yıne ben yasıyorum onunlaa demesı ne kadar kolay degılmı guzel gecının dıyee..OLMAYINCA OLMUYOR ISTE ZORLAMANIN ALEMI NEE ben el için mi evlendım el ne der dıye bu evlılıgı surdurmeye devammı etmelıyım cok sacma cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk benı bana bırakmıyor kımse

Bu evliliği sürdürmeye niyetlisinizg ibi görünüyor. O halde kolay affetmeyin. Çok uzun sürmeli ve çok pişman olmalı ki bir daha tekrarlamasın. Yüz göz olmayın

Bu evliliği sürdürmeye niyetlisinizg ibi görünüyor. O halde kolay affetmeyin. Çok uzun sürmeli ve çok pişman olmalı ki bir daha tekrarlamasın. Yüz göz olmayın

canım benım ben ıstemıyorum yuz göz olmayı ama kendısı öle cıvıkkı bıraz tebessum etsem hemen yılısıyor bıktım yaaa cocuk gıbı sacma sapan hareketlerr yaa rakadas bıraz agır baslı ol sucunu bıl otur az yerınde hala bısey olmamıs gıbı sırıtmayı becerebılıyor

canım benım ben ıstemıyorum yuz göz olmayı ama kendısı öle cıvıkkı bıraz tebessum etsem hemen yılısıyor bıktım yaaa cocuk gıbı sacma sapan hareketlerr yaa rakadas bıraz agır baslı ol sucunu bıl otur az yerınde hala bısey olmamıs gıbı sırıtmayı becerebılıyor

Zaten bu kadar arsız olmasa bunları yapamazdı size. Suskunluğunuza devam edin. Gerektiği kadar konuşun ve asla tepki vermeyin. Sıradan davranın. Ve ne yaparsa yapsın hemen gevşemeyin.
Bundan sonra aynı şeyleri yapmaya kalktıığında başına neler gelebileceğini, nasıl bir tepkiyle karşılaşacağnı bilmesi gerekiyor

ASLINDA AFFETMEK ISTEMEMEMIN BIR SEBEBI VAR eşim sex düşkünü birisi...benımle beraber olmak ıstedıgı ıcın bana ıyı davranıyormus gıbı gelıyor bunu cok bellı edıyor ...süreklı cok özldeım bana acımıyormusun cok ıhtıyacım var nolur affet bı daha olayacak falan dıyor..işte bırazda bu yuzden affetmek ıstemıyorum

Şaşkınım gerçekten bu kadar kısa zamanda böyle birşey isteyebilmesi çok garip...
Yalnız şunu biliyorum ki erkekler cinsel ilişkiyi barışma amacı için de kullanabiliyorlar.
Öp barışalım gibi...

Aldatma, yalan ve şiddet bu üçüde çok çirkin.. Zaten siz dayaktan başka sebeplere daha çok kızgınsınız kanımca, affettise bile içiniz çok ferahalayacak gibi gözükmüyor, ayrılmaksa çok çetin bir durum teraziyi çok iyi tartmak gerek..En iyi kararı elbette siz verirsiniz.. Allah yardımcınız olsun her daim.

şiddetin sebebi neydi?

acık söylıcem sızce haettımmı adedım yenı bıtmıstı duş alıcaktım o gece gusül abdestı yanı..ama eşim ustume saldırdı bır hafta oldu yeterdayanamıyorum gel dedı bende dur dedım banyomu yapayım sonraa gunah dedım..tmm dedı sen banyonu yaparsın gel sadece kendımı tatmın edıcem dedı..bende bundan nefret ederım madem bır ılışkı yasanacak tek taraflı olmamamlı degılmı ..ayrıca cok rahatsız oldum yaa pis pis olmuyordu ıstee..ama sabredemedı bende bıraz direnınce olmaz falan dıyee önce ağzımı kapattı baya bır nefes alamadım sert bı hamleyle vurdum nefes alaya calıstım ondan sonrada ellerımı tuttu dıger elıylede yanaklarıma tam üç kes çok şiddetlı olmak sartıyla tokat attı..hala su gun oldu çenem ağrıyor yemek yerken yanaklarım agrıyor morarmıs gıbıı..çok agladım ama hak etmedım..uçkuruna yenıldı sırf altına yatmadım dıyee dayak yedım..3 yıllık evlıyız bır gunden bır gunee de bana saygı gostermedı ne zaman ıstese oldu ben ıstemıyorum dedıgım zaman anlayıs gostermedı..ben onun malı degılım o.... da degılım ben onun karısıyım karısı cocuklarının anasıyım evının kadınıyım ne olurdu yanı bır gun daha beklesydı hersey cinsel ılişkimi yanı evlılık cinsellikmi..mazallah ben yatalak hasta olsam kadınlık yapamasam eşimee..hemen evlenır benıde kapının önune koyarr ben onun ıcın cınsel bır objeyim sadece.....

ailemde bunu anlatamıyorum utanıyorum böyle bır sebepten bosanmak ıstedıgımı nasıl soyleyebılırım..

bu dayak olayını babama soyledım tmm dedım ıste bıttı kurtuldum babam benı asla koymaz bunun yanında bır daha dedım ama malesef babam bızı barıstırmaya calıstı duymucam gormucem bır daha dedı...o zaman bır daha yıkıldım .

ama bır daha olursaa kızımı alıp gotururum dıye göz dagıda verdı eşime ama ben ınanmıyorum eşim benı yıne dovse babam yıne barıstırır

onların lugatında boşanmak yokk

o ip senın boynuna geçmişse eger ya öldürürü yada süründürür mantıgındalarr

ne yapıcam hadı labırentteyım cıkısı bulamıyorumm destekleyenım yok arkam yok ....of offf

acık söylıcem sızce haettımmı adedım yenı bıtmıstı duş alıcaktım o gece gusül abdestı yanı..ama eşim ustume saldırdı bır hafta oldu yeterdayanamıyorum gel dedı bende dur dedım banyomu yapayım sonraa gunah dedım..tmm dedı sen banyonu yaparsın gel sadece kendımı tatmın edıcem dedı..bende bundan nefret ederım madem bır ılışkı yasanacak tek taraflı olmamamlı degılmı ..ayrıca cok rahatsız oldum yaa pis pis olmuyordu ıstee..ama sabredemedı bende bıraz direnınce olmaz falan dıyee önce ağzımı kapattı baya bır nefes alamadım sert bı hamleyle vurdum nefes alaya calıstım ondan sonrada ellerımı tuttu dıger elıylede yanaklarıma tam üç kes çok şiddetlı olmak sartıyla tokat attı..hala su gun oldu çenem ağrıyor yemek yerken yanaklarım agrıyor morarmıs gıbıı..çok agladım ama hak etmedım..uçkuruna yenıldı sırf altına yatmadım dıyee dayak yedım..3 yıllık evlıyız bır gunden bır gunee de bana saygı gostermedı ne zaman ıstese oldu ben ıstemıyorum dedıgım zaman anlayıs gostermedı..ben onun malı degılım o.... da degılım ben onun karısıyım karısı cocuklarının anasıyım evının kadınıyım ne olurdu yanı bır gun daha beklesydı hersey cinsel ılişkimi yanı evlılık cinsellikmi..mazallah ben yatalak hasta olsam kadınlık yapamasam eşimee..hemen evlenır benıde kapının önune koyarr ben onun ıcın cınsel bır objeyim sadece.....

ailemde bunu anlatamıyorum utanıyorum böyle bır sebepten bosanmak ıstedıgımı nasıl soyleyebılırım..

bu dayak olayını babama soyledım tmm dedım ıste bıttı kurtuldum babam benı asla koymaz bunun yanında bır daha dedım ama malesef babam bızı barıstırmaya calıstı duymucam gormucem bır daha dedı...o zaman bır daha yıkıldım .

ama bır daha olursaa kızımı alıp gotururum dıye göz dagıda verdı eşime ama ben ınanmıyorum eşim benı yıne dovse babam yıne barıstırır

ne yapıcam hadı labırentteyım cıkısı bulamıyorumm destekleyenım yok arkam yok ....of offf

Hep olumlu yorum yazmaya çalıştım basit bir mevzu sanmıştım aranızdakini...
Ama eşinizin size nebze saygısı yok.
Barışmaya çalışması da cinsel ilişki için...
Çok zor ve kötü bir durum.
Böyle bir adamın size az da olsa saygısı olsa 'gel kendimi tatmin edeceğim sadece' demezdi zaten :19:
Kusura bakmayın kınamıyorum asla ama gerçekten mide bulandırıcı...

şu durumda sana ne söyleyebiliriz ki canım.okurken eşine sinir oldum:47:erkeklerin cinselliğe merakları malum ama bunun için sana el kaldırması çok çirkin:20:şimdi barışma çabaları da bunun için diyorsun eşinin gerçekten pişman olduğuna inanmıyorsun.ne kadar kötü bir durum:26:bence hemen barışma ne kadar kırıldığını kızdığını bilsin bir daha el kaldırırsan bu evlilik biter yanında 1 dk durmam de.eğer imkanın varsa psikolojik destek al canım Allah yardımcın olsun

Bu boşanma sebebi değil mi?İstemiyorsun zorla birlikte oluyor tecavüz sayılmaz mı?
Çok sinirlendim şimdi yaaa:47: Ailen ne diye arkanda değil onu da anlamadım.Ne yani eşin ölse geri dönsen onu da kabul etmeyecekler herhalde:20:

Bu kadar cinselliğe düşkün, cinsellik için sizi döven adam siz küslüğü uzattıkça iyice zıvanadan çıkıp sizi yine dövmesin arkadaşım dikkat edin bence.

Barışın demiyorum tabi yanlış anlamayın, iyi bir gözdağını çoktan haketmiş bi bak bakalım hareketlerine, bi gözlemle eşini iyicene ondan sonra net kararını ver.

canım ya aileni yanında hissetsen anında boşanırsın zaten hiçbirşey gözün görmezdi.bazı aileler böyle durumlarda ne yazıkki destek vermek yerine işi daha çok zorlaştırıyorlar malesef bende boşandıktan sonra babam bana arkasını döndü aramaz sormaz bana bişey olsa şu an en son onun haberi olur öyle diyeyim. ekonomik özgürlüğü olunca kadının ailesinden bile destek beklemiyor.inan gidecek hiçbir yerim yoktu ama zorda olsa kendime bir düzen kurdum çok şükür.herkesin yaşantısı anlayışı ve yaşadıkları farklıdır.dışardan konuşması çok kolaydır tıpkı bizim yaptığımız gibi güç senin içinde o kimki sana şiddet uygulasın hemde böyle bir nedenden dolayı cinsellik seninde tadına vararak çıkarman gereken bir şey erkeğin vajina içinde masturbasyon yapması için değil tabiki çok çirkin aşağılayıcı kadını cinsellikten uzaklaştıran bişey hem bunun için sana el kaldırıyor hemde bunu bir barışma aracı olarak kullanıyor. sustuğunda yada yeterince tepki göstermediğinde bunu sineye çekiyor olarak algılıyor ve sen bir gün mutlaka patlayaca alışık olmadığı bir tepki olunca daha çok çığrından çıkıyor işler. ne olur ne yap ne et al babanı karışına konuş bir kez daha madem bir kez söyledin bir kez daha dene ''bir daha duymayacağım demiş''. yap duygu sömürüsü yap ağla ne bileyim yap bişeyler ama ne olur susuma.yokheyecanım bitti yok kahvaltı hazırlamıyor vs diye o kızlar şikayet edip duygu sömürü yaıyorlar yeminle ağızlarına geçiresim geliyor bunların.bizim gibi elle tutulur mazeretleri bile yokken bunu yapıp insanları kendilerine inandırıyorlarsa sende yaparsın.maduriyetin varsa kullanacaksın anlatacaksın sonuna kadarda gideceksin bunu anladım.kendi içinde güçlü ol canımsın ben bunları okuyunca içim parçalanıyor artık erkeklerin bu kadınla evlenince kadınların duygularını önemsemeyip ona robot gibi davranmalarına,kendilerini toparlamamalarına olayları buı hallere getirmelerine.tek şey söylerim o el kalkıyorsa tekrarlanıyor bu.en küçük bir sorunda tekrar tekrar ediyor.dünyaya hepimiz bir kez geliyoruz ömür gidiyor kadınlığımızı unutuyoruz yada bilmiyoruz çünkü bunu hatırlayan yok.hayatım boyunca yalnız olurumda şiddeti aldatmayı sineye cekmem bir daha olan bana oluyordu çünkü.çok uzun ve karışık yazdım biliyorum ama çekme o adamı polyannaclık oynamaya hiç gerek aileni hatta onun ailesini ne yap ne et ve kendi tarafına cek.ailer dışarda kalsın desekte ayrılsanda ayrılmasanda onların böyle seylerde yanında olması başka olur.ne yapacağını iyi düşü,kendi adına iyi kararlar verirsin umarım.

Klasik erkek egemen türk aile yapısı ve getirdikleri
cinsellikte karısını malıymış gibi gören ve kendi ihtiyacını karşılamak için oldu bittiye getirip karşısındaki kadının kendini cinsel objeymiş gibi hissetiren erkeklerden nefret ediyorum bu tam bir bencillik
ayda senede bir kere anlayışlı olsa şu cinselliğide karısı için yaşasalar ne olur sanki aksine mutlu olacaklar zaten mutluluk karşılıklı olan bişe
böyle anlayışlı olan erkeklerin evlilikleride karşılıklı mutluluk içinde sürüyor azda olsa böyle mutlu evliliklerde var
ee bide sizin aileniz var kızımıza neden vurdun diyeceklerine sizi barıştırıyorlar çünkü onlarda benciller
evet benciller çünkü sizinle ve çocuklarınızın sorumlukluarıyla uğraşmamak için sırf kendi rahatları için sizin dayak yemenizi mutsuz olmanızı göze alıyorlar sizi üzmek için değilde kendim içimi dökmek için yazıyorum ne yazıkki bu gerçekleri hepimiz yaşıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X