• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok pişmanım dıyor af dılememı ıstıyor ne yapmalıyım.KARMAŞIĞIM

canım ya aileni yanında hissetsen anında boşanırsın zaten hiçbirşey gözün görmezdi.bazı aileler böyle durumlarda ne yazıkki destek vermek yerine işi daha çok zorlaştırıyorlar malesef bende boşandıktan sonra babam bana arkasını döndü aramaz sormaz bana bişey olsa şu an en son onun haberi olur öyle diyeyim. ekonomik özgürlüğü olunca kadının ailesinden bile destek beklemiyor.inan gidecek hiçbir yerim yoktu ama zorda olsa kendime bir düzen kurdum çok şükür.herkesin yaşantısı anlayışı ve yaşadıkları farklıdır.dışardan konuşması çok kolaydır tıpkı bizim yaptığımız gibi güç senin içinde o kimki sana şiddet uygulasın hemde böyle bir nedenden dolayı cinsellik seninde tadına vararak çıkarman gereken bir şey erkeğin vajina içinde masturbasyon yapması için değil tabiki çok çirkin aşağılayıcı kadını cinsellikten uzaklaştıran bişey hem bunun için sana el kaldırıyor hemde bunu bir barışma aracı olarak kullanıyor. sustuğunda yada yeterince tepki göstermediğinde bunu sineye çekiyor olarak algılıyor ve sen bir gün mutlaka patlayaca alışık olmadığı bir tepki olunca daha çok çığrından çıkıyor işler. ne olur ne yap ne et al babanı karışına konuş bir kez daha madem bir kez söyledin bir kez daha dene ''bir daha duymayacağım demiş''. yap duygu sömürüsü yap ağla ne bileyim yap bişeyler ama ne olur susuma.yokheyecanım bitti yok kahvaltı hazırlamıyor vs diye o kızlar şikayet edip duygu sömürü yaıyorlar yeminle ağızlarına geçiresim geliyor bunların.bizim gibi elle tutulur mazeretleri bile yokken bunu yapıp insanları kendilerine inandırıyorlarsa sende yaparsın.maduriyetin varsa kullanacaksın anlatacaksın sonuna kadarda gideceksin bunu anladım.kendi içinde güçlü ol canımsın ben bunları okuyunca içim parçalanıyor artık erkeklerin bu kadınla evlenince kadınların duygularını önemsemeyip ona robot gibi davranmalarına,kendilerini toparlamamalarına olayları buı hallere getirmelerine.tek şey söylerim o el kalkıyorsa tekrarlanıyor bu.en küçük bir sorunda tekrar tekrar ediyor.dünyaya hepimiz bir kez geliyoruz ömür gidiyor kadınlığımızı unutuyoruz yada bilmiyoruz çünkü bunu hatırlayan yok.hayatım boyunca yalnız olurumda şiddeti aldatmayı sineye cekmem bir daha olan bana oluyordu çünkü.çok uzun ve karışık yazdım biliyorum ama çekme o adamı polyannaclık oynamaya hiç gerek aileni hatta onun ailesini ne yap ne et ve kendi tarafına cek.ailer dışarda kalsın desekte ayrılsanda ayrılmasanda onların böyle seylerde yanında olması başka olur.ne yapacağını iyi düşü,kendi adına iyi kararlar verirsin umarım.

canım benım samimiyetıne yazdıklarına ölee inandımkı ölee içinden gelerek yazmıssınkı cok tesekkur ederım yanımda hıc tanımadıgım ınsanların olmasını bılmek cok guzel bır duygu yanıbasımdakı ınsanlar dost gorunen ınsanlardan burasını daha guvenlı buluyorum o yuzden ıcımı buraya dokuyorum..zaten utanmasam babama anlatacam ama olmuyor ıste öle kolay degıl.babam cok ağır bır ınsandır yanı konusmak yaklasmak cesaret ıster ogun onu nasıl aramısım hala anlamıyorum hatırlamıyorum ıyı cesaret etmısım..yanı o ankı öfke ve saskınlıkla telefona sarılmısım bı baktım babam evımde sonradan dank ettı ama hıc pişman degılım ıyıkıde aramısım demekkı babamada bölesı yarıyo...birde benım annem ve kız kardesım benım hakkımda cok konusmuslar babama mutsuzlugumu anlatmıslar babam bunları bıldıgı halde benımle bır kere bıle konusmadı takı tokat olayına kadar

erkekler biz affedilce herseyi unutuyor eskiye donuyorlar en iyisi de buna dahil.affediyorsan surundur o kadar kolay mi gonul almak.

aynen öyle canım,affedınce herseyı unutup eskı hallerıne gerı donuyorlar,4gun önce tartıstık ,hatta tartakladı benı,bende ayrı yattım2gun hıc konusmadım yalvardı yakardı,harclık verdı yemek gönderdı eve ,yalvarıslar yakarıslar bırdaha olmayacak söz vs. filan bende dayanamadım affettım dun gece aynı konudan gene kavga ettık uzerıme yurudu ama bırsey yapmadı hakaretler vs. bugunde küssss sabah gelmıs hadı kahvaltı yapalım bende yapmadım,bu kez affetmıcem kalbım cok kırık,aynen hıcbırsey yapasım gelmıyor okadar mutsuzum kiiiii:(

[SIZE=2]bir kadın için şiddet -aldatma kadar kötü bir şey olduğunu sanmıyorum..
bu kadını ezmek yerin dibine sokmak gibi birşey..

fakat şuda gerçekki bir kadın kendi ayakları üstünde duramıyorsa ve en önemlisi zor zamanlarında destek olucak biri yoksa bu şartlarda yaşaması çok ama çok fazla zor..

evet yapanlar yokmu var elbette böyle hayatı tırnaklarıyla kazıyarak kazanmış bayanlar var ama bu cesaret güven hırs umut işi..
heleki çocuklarda varsa çok itilip kakılacağını ve zorlukların ard arda geleceğini unutmamak gerekiyor..

dediğim gibi ilk önce destek alabileceğin ve maddi imkanın yoksa BOŞAN diyemem

EN ÖNEMLİSİDE eşinlede barış demem..bırak konuşma aylarca konuşmayıp bir ev içinde yaşayanlar var..o yalvarsın yakarsın..
sen gerekli işler(yemek -çamaşır) işlerini yap fakat konuşma ona değer vermediğini anlasın..

seni bırakıp dışarı (başka kadın ) bulacağından korkarım çok uzatmim dersen yanılırsın ipleri onun eline vermiş olursun boşanma cesretini gösteremezsen küs olma dayanıklılığını göster[/SIZE]

Eşin bana hiç normal gelmedi. 1 haftalık aradan sonra o hale gelsin, sırf onun için sizi dövsün, sonra da özürler çiçekler yine aynı şeyler... Ve ben bu durumların evliliğinizde ilk defa yaşandığını da düşünmüyorum açıkçası. Böyle bir bağımlılığı varsa sizi daha önceleri de zorlamıştır...

ya bu erkeklerden bazen oluyo ki gercekten nefret eder hale geliyorum. nasıl bir zihniyet kendinden güçsüz olan birine bu zulmü yapar? ya insan sevdiğine kıyamaz yaaa.... bu nasıl adamlık nasıl insanlık....

Eşin bana hiç normal gelmedi. 1 haftalık aradan sonra o hale gelsin, sırf onun için sizi dövsün, sonra da özürler çiçekler yine aynı şeyler... Ve ben bu durumların evliliğinizde ilk defa yaşandığını da düşünmüyorum açıkçası. Böyle bir bağımlılığı varsa sizi daha önceleri de zorlamıştır...

evet eşim hep böle hastalıktan ölsemde halım falan olmasada o ıstedıgı zaman olur ona bu yuzu ben verdım sucluyum..ama bişe itiraf edeyım ben kusmeyı beceremıyorum sanırım..hemen ne yapıp edıyor benı guldurmeyı basarıyor

evet eşim hep böle hastalıktan ölsemde halım falan olmasada o ıstedıgı zaman olur ona bu yuzu ben verdım sucluyum..ama bişe itiraf edeyım ben kusmeyı beceremıyorum sanırım..hemen ne yapıp edıyor benı guldurmeyı basarıyor

Seks bağımlığı bir rahatsızlıktır. Eşiniz isteği gelince kontrolden çıkıyor demek ki. Uzman yardımı almalı.

Back
X