Bence bir psikoloğa görünsün bu kadar sinir iyi değil, o da bir hastalık tedavisi var.
tabi kendi ailesinin yanında konuşup niye onları huzursuz etsin ki! demek ki canı istediğinde sinirlerine hakim olmayı becerebiliyor.
Gitse keşke,benim birşeyim yok diyo
Eşim çok sinirli en ufak birşeye sinirleniyor,bağırıp çağırmaya başlıyor.Daha 2 yıllık evliyim canımdan bezdirdi beni.Bir ömür böyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Benim ailemin yanında demediğini bırakmıyor bana,anneme kötülemeler kızın öyle yok kızın böyle bıktım valla...Kendi ailesinin yanında hiç birşey söylemiyor.Sevgiliyken ve nişanlıyken hiç böyle bir sinirli yanını göstermemişti gayet sakin ve anlayışlıydı,evlendik gerçek yüzünü,sinirli tarafını gösterdi
ay canım benim sinirli insanla yaşamak çok zorzaten göstermezler evlenene kadar herşey ondan sonra bi rahatlık çöküyo üstlerine.. annen ne dio peki kızmıyomu sen kim oluyosunda benim kızımı şikayet ediyosun die.. valla annem bi kere böle şikayetlenmiş bizimki '' işin kolayı var oğlum alırız biz kızımızı demiş yalvaran evlenmek için ölün sendin demiş şimdi noldu demiş'' öle deyince kapamış çenesini .. bence aiilen bi sıkı verisn şapşal kendini ne sanıyoo
Bir keresinde annemler bizdeydi ufak birşeyden tartıştık anneme al git kızını dedi,annemde hazırlan gidiyoruz dedi.Ben hazırlanınca nereye gidiyorsun bana sordun mu diyo
Sende bu tepkisinden sonra konuşma ağırlığını koy barışma kolay kolay gerektiğinde kozunu kullan sonra belkı vazgecer bazı seylerden magrum et uzuldugunu goster ona kavga etme ama ıse yaramaz daha cok sinirlenir
Surat yapıyorum,konuşmuyorum bu sefer daha çok sinirleniyor niye konuşmuyorsun surat yapıyorsun bana diye..Kavga etmiyorum gayet sakin biriyim ama olmuyor
Surat yapıyorum,konuşmuyorum bu sefer daha çok sinirleniyor niye konuşmuyorsun surat yapıyorsun bana diye..Kavga etmiyorum gayet sakin biriyim ama olmuyor
ay kardeşler herladebikere babm vardıgidersen git dedi tama dei babamda ay önümüze geçti gidemezsin dedi.. ama benimki dayakla bitiyodu hep canımm dövdükten sonrada beni suçluyodu senin yüüzünden die okadar basit şeylere sinirlenirdiki gülermisin ağlarmısın ... mesela neden kahvaltıda salatalık doğramadın..
neden o ses tonuyla tamam dedin..
neden burası yamuk..
neden git dediğim yere gitmiyosun..
şaka zaten yapmak mı aman allah korusun bu sebeplerden tartaklandım kaç defa
Sen benim eltim misin yoksayok benimkinin dayağı yok Allahtan..Çok zor sinirli bir insanla yaşamak ya.Az önce mesela aradı annesine gidecektik o iş'den çıkınca,sen git beni bekleme diyo.Evde işim var akşama kadar anca bitiririm dedim.Yok 1 saatlik işin var gitmezsen gitme deyip bağırmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?