O zaman bi sakinleştirici ilaç al yemeğine koy benim yengem amcama öyle yapardı cunku cok yanı adam durmuyo hep kufur herseyı kırıp doker en azından bıraz sakınlestırır cok agır bı ılac değil tabiki
O zaman bi sakinleştirici ilaç al yemeğine koy benim yengem amcama öyle yapardı cunku cok yanı adam durmuyo hep kufur herseyı kırıp doker en azından bıraz sakınlestırır cok agır bı ılac değil tabiki
Aynını ben de yapcam da.
Eczaneden istesem verir bi tane dimi? Reçete gerekir mi acaba?
melisa çayıda iyi geliyo sinir için akşam yapmadın içirebilirseniz işe yarayabilir:82:
ahh kizlar bir sinirlide benim basimda varr...
nisanlim cok sinirli yaa onceleri sinirliydi ama bu kadar degil, artk kontrolde edemiyo sinirini. herseye kiziyo walla korkmaya basliyorum bisi diyince, cekine cekine konusuyorum
dunde tartistik yani aslinda tartismadikda, sinirlendi yine canimi sikiyorsun dedi bana yaaben ona cokkk kirildim ve son mesajimdada sana cok kirildim dedim ciktim msnden. simdi konusmuyoruz, oda ne ariyo ne soruyoo ama gorur O, aksam msne girmicem konusmicam onla!!
ha bu arada benim nisanlimda sakinlestirici hap kulaniyo, ben kulanmasini istemiyorum cunku haplara baglanmasini istemiyorum, sinirini kendi kontrol etmesi lazim diye dusunuyorum.
ahh kizlar bir sinirlide benim basimda varr...
nisanlim cok sinirli yaa onceleri sinirliydi ama bu kadar degil, artk kontrolde edemiyo sinirini. herseye kiziyo walla korkmaya basliyorum bisi diyince, cekine cekine konusuyorum
dunde tartistik yani aslinda tartismadikda, sinirlendi yine canimi sikiyorsun dedi bana yaaben ona cokkk kirildim ve son mesajimdada sana cok kirildim dedim ciktim msnden. simdi konusmuyoruz, oda ne ariyo ne soruyoo ama gorur O, aksam msne girmicem konusmicam onla!!
ha bu arada benim nisanlimda sakinlestirici hap kulaniyo, ben kulanmasini istemiyorum cunku haplara baglanmasini istemiyorum, sinirini kendi kontrol etmesi lazim diye dusunuyorum.
Canım bırak kullansın ben kendim katcam evlenince eşimin yiyceğine.
Peki doktor falan mı vermiş ilacı yoksa kendi mi almış?
kendi almis. gecen ay kulandi ve baya ise yaramisti, hic kizmiyodu yani kizinca bile o an unutuyodu. ve bundan iki hafta birakti ilaclari, inanirmisiniz o kadar sinirli okadar kaba biri oldukiidun yine haplari aldigini soyledi. ama beni cokk uzuyoo, ve ona diyorum niye boylesin, bana diyo bazen icimdeki sikinti sinir seninle alakasi yok diyo. benimle alakasi yok ama bana patlamasini iyi biliyoo
dun gece cok agladim sabaha kadar hep kabus gordum, bugunde konusmicam onla beni cokk kirdiiii
Kizlar sakin oyle hapla mapla isiniz olmasin. Benim kuzenimin komsusu kocasina gizliden gizlden yemegne bisile atiomus sakinlesmesi icin cunku adam cok sinirli asabiymis kadin bikmis artik cocuklarida var onlarda oyle. Hatta kizi babasndan nefret ediyoru sanirim dayak da vardi.
Ve suan varya adami kurtarmaya yeniden eskisi gibi olmasi icin cabaliyorlar cunku o haplar adami uyusturmus iyice deprsyona girmis adam hatta yanliz birakilmamali. Odada tek basina oturuomus karanlikta konusmuyor yemek yemiyormus.
Kadin bin pisman. Ni sikayet edilse hapsilik olur aslinda. Yaptigi cok kotu bisi.
Oyzden sakin haa sakinn!
Siz tatli dilli olun gerisi gelir:81:
iyi hoşta canım, adamın demekki gerçek kişiliği o, hap alınca uyuşuyo sadece, ya da psikolojik bi sorunu var bilemiyorum, bence kafasına göre ilaç alıp o anlık sakinleşceğine adam akıllı doktora gitsin, belki depresyonda falandır kendininde haberi yok belki
senin nişanlının yaptığı tozları halının altına süpürmek, ama o tozlar hala orada duruyo
aynı evde yaşamazken, seni görmez özlerken böyle, ya evlenince nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?