- Konu Sahibi cilek_receli
"Bana hizmet edince agrina gidiyor." Ayneeennn. Biz de bu durumayiz. Ev islerine yardim sifir bir sey icin yardim istedigimde sen yap onu da dedigimde beni deniyorsun test ediyorsun der. Artik umidi kestim. Esim de cok istiyor cocuk sahibi olmayi. Ama bana guven vermiyor cocuk olursa artacak olan yuklerimi hafifletme konusunda .ben defalarca konuştum ama değişen birşey yok.ben abartıyor oluyorum.ben işten ondan daha geç geliyordum bir süre.ben gelene kadar pc başında oyun oynar ben eve geldiğimde de çok açım diye iki ayağımı bi pabuca sokardı saolsun yerinden bile kalkmaz..çünkü o erkek :) düşünce mantık bu..defalarca yardım istedim yetişemiyorum diye o zaman da sen bana hizmet edince ağrına gidiyor der..dikkatinizi çekerim "hizmet"..anlatmak istediğim onun yapısı bu yani istese de yapamıyor..hamile kaldığımda çok mutlu oldu zaten çok istediği birşeydi.bir süre kavgalar azaldı gibi geldi ama sonra farkettim ki ben umursamaz olunca o daha da rahat oluyor.hamilelik bu birşeye üzülüp ağlama potansiyelim biraz fazla oluyor bu dönemde malesef. ama ağladığımda sen nasıl bir insansın ne var şimdi ağlayacak duygu sömürüsü yapacak diye karşılık alıyorum.yani naz yapacak durum yok ben hala naz çekiyorum :)
Her dedigi yapilmis evde bir gorev verilmemis suyu bile ayagina getirilmis erkek cocuklar iste bunlar. Hala "çocuklar" .