Sanırım eşimi sevmiyorum

Sen geçenlerde konu açmadın mı?eşimle aram kötü,tüp bebek yapacağız ,onu bile istemiyor diyordun.herkesi çıldırtmıştın.herkes çocuk yapma dedi hala çocuk mu istiyorsun.sırf inat için üstelik😕

Kusura bakmayın ama kendinize yazık ediyorsunuz öncelikle sizin bir oturup düşünmeniz gerek tüp bebek tedavisini bile reddeden bir eşiniz var herkes size sakın bu adama çocuk yapmayın dedi siz tüp bebeğe başladınız şimdi de böyle söylüyorsunuz bu adam bu yani değişmez asla çok beklemeyin değişmesini doğum yapınca daha feba olacak keske başlamasaydınız tedaviye önce bu adamla devam edip etmeyeceğinize katar verseydiniz

Siz de böyle bir adamdan bile isteye bebek yapmaya çalışıyorsunuz sonra bu adam için konu açıp kendisinden yakınıyorsunuz. Bence sizin önce aklınızı başınıza alıp mantıklı düşünmeye ihtiyacınız var. Hem böyle insan olamamış biri ile evlisiniz hem de halâ çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Kaldı ki bu hanzo herif size çocuk yapmaya çalışırken de böyle aşağılayıcı, azarlayıcı davranıyor diye biliyorum ben, sanki denk gelmiştim bir yorumunuza. Ne bu ısrarınız? Çocuk istiyorsanız baba olmayı hak eden birinden çocuk yapın. Böyle birisinden çocuk yaparak evladınızın vebali altına gireceksiniz farkında mısınız? Çünkü hiçbir çocuk; hanzo, kaba, üslup bilmeyen ve en önemlisi de annesini sevmeyen bir baba istemez! Üstelik bu adam çocukta istemiyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Yani kısacası YOL YAKINKEN VAZGEÇİN BU ÇOCUK İŞİNDEN DE, BU HERİF İLE YAŞAMAKTAN DA.
Bu üye yazmış... Doğru kabul edersek bir...... Evlilik iş değil.... Mutlu olmak hayatı sırtlamak mutlu olurken mutlu etmek üzerine kurulu bir oluşum.... Sizinki bazı yerlerden yoldan çıkmış.... Ben cidden karar vermek içinmi yoksa içinizi döküp hadi yola devam içinmi yazdığınızı anlamadım.... Her erkek böyle değil her evlilik böyle değil mutlu kadınlar var bide bunu belirtir kolaylıklar dilerim.... Onu böyle kabul etmek zorundasınız..... Eşinizi.... Konu sahibi.... Değişmez... 10 yol sonrada yorumum burada yazılı kalacak.... Gelip bakarsınız.... Belkide siz yeni bir yola çıkar hayatınıza farklı bir yön verir ve siz yazarsınız ben bakarım....

Bu üye yazmış... Doğru kabul edersek bir...... Evlilik iş değil.... Mutlu olmak hayatı sırtlamak mutlu olurken mutlu etmek üzerine kurulu bir oluşum.... Sizinki bazı yerlerden yoldan çıkmış.... Ben cidden karar vermek içinmi yoksa içinizi döküp hadi yola devam içinmi yazdığınızı anlamadım.... Her erkek böyle değil her evlilik böyle değil mutlu kadınlar var bide bunu belirtir kolaylıklar dilerim.... Onu böyle kabul etmek zorundasınız..... Eşinizi.... Konu sahibi.... Değişmez... 10 yol sonrada yorumum burada yazılı kalacak.... Gelip bakarsınız.... Belkide siz yeni bir yola çıkar hayatınıza farklı bir yön verir ve siz yazarsınız ben bakarım....

Umarım konu sahibi doğru olanı yapar, hayatına doğru yönde yön verir ve o yazar biz bakarız ama hiç sanmıyorum...

Umarım konu sahibi doğru olanı yapar, hayatına doğru yönde yön verir ve o yazar biz bakarız ama hiç sanmıyorum...
Bilmiyorum bebeği düzelir diye yapıyorsa sonu sürpriz yumurta... Bozulan evliliği kurtarmak için yapılan bebek batan sandala yolcu almak sözü boşuna söylenmiş Bi laf değil......sonrası malum.... Hani iyi olsun dilekleri ne bileyim düzelsin duaları işe yarasa bu kadar mutsuz insan olmaz ortada..... Az ihtimal var... Bunu bilerek ilerlemek gerek hepsi bu.... Her bebek her evliliği düzeltiyorsa bu çocuğuyla ayrılan insanlar nerden geldi 🙏

Son cümleler midemi bulandırdı bununla nasıl yaşlanır ki insan

Artık psikoloğa gitme kararı aldım kızlar ufak bir şeye dikkat et dedim geçen gerizekalı mal gibisin hiç birsey den anladığın yok demeye başladı bende ona sen gerizekalısın dedim artık dayanamadım sürekli hakaret ediyor ben alttan alıyordum bu sefer bende dedim randevu aldım artık ben çözemiyorum çünkü geleceksin diyecem evliliğini kurtarmak istiyorsan geleceksin sizce yaptığım olması gereken değil mi benim dediklerimden birsey anlamıyor

Ah canım çok doğru karar vermişsin gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar ben bu adamla mı evlendim diyorsun iki insan aynı evin içinde bambaşka karakterler uyum sağlamaya çalışıyor bunu başarabilmek gerçekten büyük meziyet .ama kimse hakareti hak etmiyor bende bu tarz sorunlar yaşadım içime ata ata patladım artık ve yakışmayan cümleler sarf etti ne gerek vardı halbüki anlaşılabilmek istiyor insan

Ah canım çok doğru karar vermişsin gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar ben bu adamla mı evlendim diyorsun iki insan aynı evin içinde bambaşka karakterler uyum sağlamaya çalışıyor bunu başarabilmek gerçekten büyük meziyet .ama kimse hakareti hak etmiyor bende bu tarz sorunlar yaşadım içime ata ata patladım artık ve yakışmayan cümleler sarf etti ne gerek vardı halbüki anlaşılabilmek istiyor insan
Beni hayattan soğuttu artık bıktım

inan terapi çok iyi gelicek Özbenliğini geri kazanıcaksın sabret ve kendini iyileştir sen değerlisin unutma
Eskiden o kadar hayat doku mutlu bir insandım ki kendi evim vardı arabam vardı bir sürü kitap okurdum gezerdim şimdi canım hiç birsey yapmak istemiyor inş iyi olur

Artık psikoloğa gitme kararı aldım kızlar ufak bir şeye dikkat et dedim geçen gerizekalı mal gibisin hiç birsey den anladığın yok demeye başladı bende ona sen gerizekalısın dedim artık dayanamadım sürekli hakaret ediyor ben alttan alıyordum bu sefer bende dedim randevu aldım artık ben çözemiyorum çünkü geleceksin diyecem evliliğini kurtarmak istiyorsan geleceksin sizce yaptığım olması gereken değil mi benim dediklerimden birsey anlamıyor
Adam seni istemiyor. Gözünün içine bakıyor git diye. Neyini anlamıyorsun? Önceki konunu da biliyorum. Kesinlikle seni de senden geleceği de istemiyor.

Adam seni istemiyor. Gözünün içine bakıyor git diye. Neyini anlamıyorsun? Önceki konunu da biliyorum. Kesinlikle seni de senden geleceği de istemiyor.
Bugün de hiç yapmadığım birsey yaptım ben gidiyorum dedim istediğin gibi evde kal dedim dışardaydı hemen gelmiş korkmuş gideceğimden hiç beklemezdi çünkü Ama gerçekten gidecektim

Bugün de hiç yapmadığım birsey yaptım ben gidiyorum dedim istediğin gibi evde kal dedim dışardaydı hemen gelmiş korkmuş gideceğimden hiç beklemezdi çünkü Ama gerçekten gidecektim
Sevdiğini mi düşündün? Kıyamam. Yemeğini yapıp donlarını kim yıkayacak? Sen de çalışıyorsun, maaş iki iken teke düşecek. Yeni durumu çevresine anlatmaya mecbur kalacak, aileler ile ayrı uğraşılacak, senden sonra kim gelir durur böyle yanında o da muamma. Ohooo bi ton iş.

Niye korkmuş... Çok sevdiğinden mi... Başkası tahammül etmez kendine diyemi... Blöf yaptınız... Nereye kadar yapacaksınız... Etkisi 3 gün sürer... Her blöf gibi tavsayacak... Gitmeli gelmeli.... Konu sahibi siz mutluysanız bıraktığımız yerde durun... Hava ve hayat missss. Mutlu pazarlar.... Gerçekten inanıyorsanız çabalamaya devam edin ben sizin hikayede ışık görmüyorum... Sadece sizin iyi ve mutlu olmanızı istiyorum bu dileğinde çok samimiyim... Ben keyfime bakıyorum umarım sizde bir gün şu hayatta zamandan daha değerli birşeyin olmadığını anlarsınız.... Dilerim o gün çok geç olmaz sizin için 🙏

Back
X