- Konu Sahibi cilek_receli
mrb canım benzer şeyleri bende yaşadım (küfür hariç) ikimizde çalışıyorduk evden aynı saatte çıkıp aynı saatte dönüyorduk.eve gelince yemek yap evi topla çamaşır bulaşık derken canım çıkıyordu ve eşim keyfine bakıyordu bu durum deli ediyordu faturaları ödeme görevi onda olmasına rağmen ödemiyordu birde üstüne yaşadığı iş stresini bana yansıtıyordu bunalmıştım eşime durumu anlatmama rağmen bir değşiklik yoktu bi gün neden tek ben yoruluyorum sıkıntı yapıyorum dedim ilk önce yemek yapmadım baktım domatesin nasıl soyulacağını bilmeyen adam menemen yapmaya başlamış evi toplamadım baktım ki eşim evi süpürüyor faturayı ödememiş ve bende ödemedim gitti otomatik ödeme talimatı verdi sonra eve geldiğimizde devamlı işimden bahsettim ve ortak kararımız işi eve taşımamak oldu birde evlenmeden önce ben ailemle eşim tek başına yaşıyordu evlendikten sonra çok fazla düzen problemi yaşadık hepsi aşılıyor yavaş yavaş şimdi düşünüyorum ne kadar saçma konulardan sıkıntı yapmışım kendime diye ama bunları yaşamadan da ortak bi düzene kavuşamıyoruz malesef sende suan hassas bir dönemindesin sana tavsiyem rahatına bak naz yap eşine bu dönemde keyfini çıkar eşinde olsa senden önemlisi yok unutma
anladığım kadarıyla canım eşin ilk başlarda seni denemiş ama sende iyi çözümler bulmuşsun. ama eşin iyi biri bence yoksa kötü huylu insanı böyle yola getirmek mümkün değildir diye düşünüyorum. tabi denemekte fayda var bide evliliğin ilk bir yılı düzene soktun soktun yoksa öööle devam eder.