Sanırım eşimi sevmiyorum

Sevdiğini mi düşündün? Kıyamam. Yemeğini yapıp donlarını kim yıkayacak? Sen de çalışıyorsun, maaş iki iken teke düşecek. Yeni durumu çevresine anlatmaya mecbur kalacak, aileler ile ayrı uğraşılacak, senden sonra kim gelir durur böyle yanında o da muamma. Ohooo bi ton iş.
Benden başka kimse çekmez gerçekten zaten çalışmasam giderdim ama mecbur kalmam lazım biryere gidemem okullar başladı evet bütün gün yatamaz herseyi kendi yapmak zorunda kaşır ama ne yaşan söyleyim üzüldü diye geldi sandım

Benden başka kimse çekmez gerçekten zaten çalışmasam giderdim ama mecbur kalmam lazım biryere gidemem okullar başladı evet bütün gün yatamaz herseyi kendi yapmak zorunda kaşır ama ne yaşan söyleyim üzüldü diye geldi sandım
Adam korkmuş üzülmüş bir şekilde boynuna mı atladı gitmeeee seni çok seviyom diye naptı? Hiç yetmez ama bunu bari yapsa anlardık seni. Adam sadece erken gelmiş işte, başka yaptığı yok. Dönmüş g.tünü yatmış yine. Çok fazla sabır göstermiyor musun? Önüne bakıp seni daha çok seven birini bulacağın zamanı bu öküz adam olsun diye bekleyerek tüketiyorsun. Gençlik gidiyor gençlik. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek. Aklını başına al.

Adam korkmuş üzülmüş bir şekilde boynuna mı atladı gitmeeee seni çok seviyom diye naptı? Hiç yetmez ama bunu bari yapsa anlardık seni. Adam sadece erken gelmiş işte, başka yaptığı yok. Dönmüş g.tünü yatmış yine. Çok fazla sabır göstermiyor musun? Önüne bakıp seni daha çok seven birini bulacağın zamanı bu öküz adam olsun diye bekleyerek tüketiyorsun. Gençlik gidiyor gençlik. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek. Aklını başına al.
Evet haklısınız düşünüyorum zaten ayrılmayı

Pis ,bakımsız, küfürsüz , saygısız adamı çekmek zorunda değilsin sonuçta bu bir evlilik sende onun anası değilsin otur konuş onun nasıl çekilmez bir adam olduğunu bilmiyorum belki eşiniz depresyonda gibi sanki depresyonda olan insan davranışları bunlar

Birbirinize tahammülünüz yok bence eğer bu anlattıklarını bire bir boyle yaşıyorsan çocuk falan düşünme bence ya düzelmesini bekle öyle çocuk düşün yada kendine daha fazla yazık etme Allah yardımcın olsun

Yaşadığımız çok şey oldu evlendiğimizden bu yana burdada çok şey paylaştım eşim e de yokken mutluyum rahatım ama evde geldiğinde çok stres oluyorum ondan nefret ediyorum her yaptığı gözüme batıyor bana bir güzel söz söylemez sürekli hakaret küfür istediğim hiç birsey yapmaz ama yapar gibi görünür.en son dün sen beni boğuyorsun hapis gibiyim bu evde dedi .bende ben sana deseydim ne derdin dedim birsey demezdim diyor.bağırdım çağırdım attık dün sen bana nasıl böyle birsey dersin eğer bir daha dersen bu şekilde uyarmayacağım dedim .eve gelir kızlar yatar elimde telefon asla bırakmaz bir bardağı makinaya koymaz.en azımdan kirletme derim.uyarı yaparım omda bağırır çağırır eşşek gibi çalışıyorum evde hiç şikayet etmem ayağımı duştan çıkınca sil derim işin ne sil evde diyor terlik giymeyi sevmiyormuş .daha neler.ya dedim ben böyleydim Bilmiyor muydun evlenirken biliyordum bazı şeyleri değiştir diyor değiştiremem dedim yA değiştirmiyorum.bıktım inanın bıktım artık nefret ediyorum ondan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyorum beni hayattan soğuttu cinsellik desen yok midemi bulandırıyor aylardır dişini fırçalamaz kıllarını almaz ben haketmiyorum bunları.gerçekten haketmiyorum hiç kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım
Pislik herif

Back
X