- Konu Sahibi Sirine_4553
-
bir problem olursa ben bunu kendi başıma da ödeyebilirim kimseye el açmam diyebiliyorsan çek kredi diyemiyorsan çekme çünkü bunun ödemesi yarın senin başına kalabilir ...
Tecrübeyle sabit di mi Banucum.
Bir örnek sen bir örnek ben.....
Keşke biri de bize böyle söyleseydi
Dinler miydik acaba o zaman söyleselerdi de
Tecrübeyle sabit di mi Banucum.
Bir örnek sen bir örnek ben.....
Keşke biri de bize böyle söyleseydi
Dinler miydik acaba o zaman söyleselerdi de
hayatta dinlemezdim kocam aşkımmm araba istiyorrr hem çocukta var arabasız olmaz bide araba alırken kredi hariç annemlerden de altın almıştık peşinatı için arabanın düşün
alsın arabasını utanmazsa bindirmesin sizi boşverin.:26:
Merhaba Kızlar
sizden fikir almak istiyorum.
eşim dün bana gelip kredi çekmemi istedi ben özel sektörde çalışıyorum ;yarın ne olur işim devam edermi işten çıkarılabilir miyim belli değil..
Kendisinde bell, miktar krediçekeceğini söyledi araba alalım dedi.
ama gelin görünki ay sonuna kadar maaşımı zor idare ediyorum belli bir kısmını eşime veriyorum zaten maaşımın.
kredi kartımı kapatmak için bir miktar zaten kredi çekmiştim son iki ayı kaldı.
kredim iş zamanı yeme içme derken maaşım zaten yetmıyor .
üniversitede iken öğrenim kredisi aldım aralıkta ödemeye başlayac ağım bir kuruş kenarda birikmişim yok işten çıkartırlar ise nasıl öderim diye uyuyamaz hale geldim.
eşim hı hı öderim ben desede ay sonu maaşım yetmedıgınde az para ısteyeyım kıyametlerı koparıyor.
kişisel ıhtıyaclarımı vs hepsını ıkı yıla yakındır zaten ken dım alıyor ona yuk olmamaya calsııyorum.
maasımı bır kısmını da verıyorum.
dun aksamdan berı bız senınle yurutemeyecegız ortak hıc bır sey yapamıyoruz bunca yıldır ne yaptın bu evlılık ıcın dedı.
yattı uyudu.sabah kalktı bınbır surat.
benım bu sekılde kredı cekmeye ıkna olacagımı dusunuyor ve cekmedıgımde kavga cıkaracak yanı burnumdan getırecek kendım alırsam ;bınemezsın arabaya gezer tozarım oturursun evde dedı.benım mantıgım almıyor ben ay boyunca yemek paramı ancak yetıstıyorum .
kıyafetmıs oymus buymus özel ıhtıyacımmıs zaten cok cok kısıtlı alıyorum alamıyorum bıle cogu zaman.
maasımın bır kısmın ı da esıme verıyorum kredımı kredı kartımı zor oduyorum.
bana donup senın ozel bır ıhtıyacın varmı dıye sormayan bı es var karsımda ve sen bu evlılık ıcın ne yaptın denıyor.
gunde 12 saat calsııyorum eve gelıyorum utusu yemegı kosturması yarım yamalak uykulardayım.
hergun yorgun argın ıse gıdıyorum.
yanı ben bu evlılık ıcın bır sey yapmamıs oluyorum.ben kredı cekmez ısem oldukı ısten cıkarıldım ogrenım kredımı hayatta odemez esım .ailem de kırgın bana esımle bır dınem ayrı yasadık onlar ıstememesıne ragmen ben esımle barıstım sımdı gorusuyoruz aılemle ama ben benım ogrenım kredımı odeyın dıyemem kı..
esımın ıstegı nben hem calısayım hem aılem odesın o ogrenım kredısını.nede olsa ben bıraz bunaltırsam aılesı odeyecek dusuncesınde.
ben kesınlıkle cekmek ıstemıyorum kredı fılan ..ben hergun bın kez ay sonunu dusunurken ;o keyıf yapsın dıye kredı cekemem ben oderım sen cek dıyor ama neyle odeyecek bır dunya kredısı borcu var .35 yasında boyle yarınını dusunemeyen bır es yok..
ben kendımı dusunuyormusum oyle dıyor allah yardımcım olsun
sızden de fıkır almak ıstıyorum benım de dusunemedıgım haksız noktalar olabılır sızın goruslerınız benım ıcın onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?