Sakın sakın ödeyemeyeceğin krediyi çekme. Biraz sabretsin önceki borçlarını bitirsin öyle kredi çekip alsın arabasını. Ayrıca kendisi ne yapmış evliliğiniz için? Birkaç gün yemeğini yapma, çamaşırını yıkama neler yaptığını anlasın. O kendi maaşından sana vermiyorsa sen neden maaşından ona veriyorsun. Bak kim olursa olsun kendini kullandırmıcaksın. Herşey iyi niyet varsa güzeldir. Evdeki bütün sorumluluğu alırsan eşin rahata alışır. Bizde de aynıydı, ayın 1 inde ben kirayı gönderirim eşimin aklına bile gelmez ki parası da olmaz, elektrik, su, aidat vs şeyleri ben takip ederim. Toplu alışveriş pek yapmayız ben yakındaki marketten alışveriş yaparım sürekli. Evin birşeyi eksikse ben gider alırım. Her kadının yaptığı yemek, temizlik vs şeyleri söylemek bile istemiyorum. Kıyafet, ayakkabı vs şeyleri gider kendim alırım. Hatta arada eşime de alırım birşeyler. Evlenmeden önce eşim çalışmıyordu ona destek oluyordum tamam ama artık çalışıyor. Baktım bu evlilikte bütün yük bende, beyefendi ailesiyle aynı şehirde, haftada bir iki kez oraya gitmemiz gerekiyor. Oraya gidince arada laf sokmaları da var. Benim için hiçbir avantajı yok bu evliliğin. Şuanda değiştirdim bazı şeyleri kirayı ödemiyorum, kendi masraflarımı karşılıyorum, eskisi gibi ütüsünü falan yapmıyorum kendi yapıyor.