Eşim çok yakışıklı!

Konuyu tesadüfen görüp okudum.Başına gelenlerden,insanların densizliğinden dolayı kafana takmakta haklısın.Ama erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz.Bunu söyleyenlerin çoğu kadın.Kadın gözüyle bakıyorlar.Bir kadın çok güzel ve bakımlı bile olsa kimse kocasının yanında ona böyle iltifat etmez ya da kocasını aşağılamaz.Ben senin de güzel bir bayan olduğunu düşünü
yorum.Ama erkeğin yakışıklılığı toplumda daha çok dikkat çekiyor.Bel ki yakışıklı erkek az olduğundan.Yine de ben senin yerinde olsam fazlalığımı verir,saçlarımı boyatır,makyajlı ve bakımlı,şık gezerim.Kıskandığımı ve rahatsız olduğumu hiç belli etmem.Benim bir arkadaşıma da aynı sana benzer şeyler söyleniyormuş artık bıkmış umrunda değil.Öyle diyene kocasının yanında bir de içini sorsunlar bana deyip tiye alıyormuş.Yoksa başa çıkamam diyor.Sen de çok bakımlı ol ve asla rahatsızlığını belli etme ,gül geç.Kadına deseydinki benim kızım zaten dünya güzeli hanımefendi aman densiz çok onlar önce konuşmayı öğrensinler,kendi işlerine baksınlar.Kendi kocalarının fiziğiyle ilgilensinler,ben de kızıyorum ama çaresiz tiye alacaksın.

ben kendimi bildim bileli bakımlıyımdır zaten, doğumdan biraz kilom kaldı şu an diyetteyim onları da veriyorum, eşimin beğenisinden şüphem yok zaten ama yine de özellikle onun yanındaki bu tarz söylemler beni çok rahatsız ediyor.

Bazı adamlarda yakışıklılığın dışında da bir şeytan tüyü oluyor, baktırıyorlar, benimki de öyle işte, dikkat çekiyor.

esinin tavırları nasıl peki sana olan ilgisi filn

Eşim çok düşkündür bana, tavrında falan hiçbir sıkıntım yok
Hatta ben kilo vermeye çalıştıkça boşuna uğraşıyorsun sen her halinle güzelsin, zamanla verirsin, kasma kendini falan der.
yani eşimle sorunum yok, sorunum onun dışındak herkesle...
bikaç kez kv ve görümcelerim bazı imalarda bulundular, nasıl bir tepki verdiyse birdaha ağızlarını açamadılar.

Aman öyle derlerse sizde dua edin Allah sizede çirkin şansı versin diyin birde gülün üzerine
Kendinizle barışık olun, beğenmese sizi sevmese evlenmezdi. kimse kimseyi zorla da tutmuyor istemese giderdi çoktan. Ablası mı sandılar yok o benim yeğenim teyzesiyim, çocugunuzu kardeşimi sandılar hıı ikisini de ben doğurdum ikisi de benim gibi hazır cevaplar verin çok eğlenceli olur, karşıdaki de bir daha densizlik etmez. Ben hazır cevabımdır hiç zararını görmedim

Hemşire hanımın lafı da laf yani?
Ablayla gelmenin neresi ne kadar güzel, yani ne ayrıcalığı var ki?
Üstelik bir kadın, bir erkek, bir de bebek..
Abladan önce eşi olduğu gelir insanın aklına.
Boşverin, hiç takılmayın eşiniz sizden hoşlanmış, sevmiş ki evlenmiş, her şeyden önce karakterinin güzelliği..

evet buna da kızıyorum, yaşı kaç olursa olsun bir adam kadına çok güzelsin maaşallah diyemez kocasının yanında, ama kadınlar yapıyor bunu.
hatta kızına sen de böyle bir koca bun demişti tatilde bir teyze, düşünsenize erkek dese cinayet çıkar...
ben özellikle dışarda çok bakımlıyım, yani hayatımda makyajsız bakkala bile gitmişliğim yoktur, o konuda bir sıkıntı yok

ay eskiden ben de yapıyordum ama doğumdan sonra kilolar falan da eklenince bir özgüven sorunu oldu hemen konu kapansın, üstüne yorum yapılmasın istiyorum, hatta eşim duymasın diye cevap vermeden geçiyorum mümkünse.

bence kimsenin takdirine ihtiyaç duymamak en güzeli.netice de altının değerini zarraf anlar.

Güzel ahlakın ve aklın değeri, maddi birimlerle ölçülmez.
Her yerde ve herkeste aynıdır.

Maddi değerler konusunda ise kesinlikle haklısınız.
Ehline göre değişir.

Takdir görmeyi beklememek konusunda da hak veriyorum
ama konu sahibimiz, buna önem veriyor ki insanların
değerlendirmesinden etkilenip açmış konuyu. Ona istinaden
yazdım.

zaten bizim toplumda boyle elestiriler hep olur...aa kiza bak bu cocuga nasil bakmis? aaa bu adam bu kadinda ne bulmus?? aa bu adam kel, yazik olmus kiza...aa bu kizda cok sisko adama yazik kisiler yakismissada illa bi eksik bulunur kiskandiklari icin...hayatin gercekleri diyelim..tak istedigin kadar ama insanlar degismeyecekler...

Son düzenleme:
Bence kilolarını takma bende evlendikten sonra kilo aldım daha çocuk bile yok, birşey alacağımda bol falan alıyorum eşim yanımda olsa da ben şişkoyum ya bana bu anca olur falan diyorum gülüyor o da sen kendinle barışık ol eşin seninle öyleyken daha mutludur emin ol hiç kasma kendini,

kendinize yapacaginiz ufak dokunuslarla belki bu sorunu cozersiniz...kendimden ornek vereyim biz ex eşimle ilk ciktigimiz yillarda ben sarısin hafif kilololu bi kızdım ( ama guzelligim ön plandaydi soylemeden gecemiycem) o da tam bir yeni yetme gibiydi yani ben onun ablasi gibi duruyordum..sonra saçimi koyu renk yaptim e kiloda verince tabiri caizse fıstık gibi oldum yaş otomatik olarak 3-5 yas düstu yani öyle sorunumuz kalmadi...belki kendinizde uygulayacaginiz degisikliklerle daha mutlu olabilirsiniz..

Gönül kimi severse güzel o dur.

Katiliyorum!!

Ben de bu aralar birinden hoslaniyorum , gecende bir kiz arkadasla bu adamdan bahsediyorduk. (hoslandigimi bilmiyor tabi ) Arkadas bana dedi ki, o adam cok zayif, hic cekici degil, alicisi cikmaz. Ben Almanya da yasiyorum, burdaki en ortalama erkek bile Brad Pitt kivaminda , o yuzden ona bakan olmaz dedi herhalde bu ablamiz.

Gercekten de kendisi uzun boylu ve bayagi zayif, pantalonu ustunden dusuyor o derece :)))) Yuzu de zayif ve benimkinden kucuk ama cooook tatli bir insan ve ben ona bayiliyorum:))) Yuzu bana dunyadaki en sevimli seymis gibi geliyor, ogle yemeginde gordugumda bak bak doyamiyorum :) Gulunce odayi aydinlatiyor, konusunca kendimden geciyorum, ogle yemegi gelse de 5 dk gorsem diye butun gun bekliyorum:) Zayif diyenler halt etmis yani, insan bu kadar sevimli olunca isterse iskeletor olsun goz gormuyor..gonul severse guzel odur konu sahibesi, bos yere triplere girip dunyayi kendinize zehir etmeyin derim. Adam sevmeseydi evlenmezdi zaten.

benim eşim sarışın uzun boylu renkli gözlü bildiğin manken. brad pitt ten yakışıklı olduğu söylenir
31 yaşında ama benden küçük gösterdiğini sölüyolar
ben ise 28 yaşında ortalama boylu esmer kahverengi gözlü sıradan biriyim
bize de hep aynı şeyleri söylerler
hatta eşimin ablaları evlenmeden önce bizi yakıştırmadığı için beni istememişler (sonradan öğrendim)

çok tınnnnn yani umrumda bile değil
takma kafana ooohhh çatlayın o benim de geç
yani ben öyle yapıyom

arkadaşım bi laf var bilirmisin...
ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen
eeee sende bu sebeple gidemeyeceğine göreeee kendinle barışık olmaya bak...
bırak insanlar konuşsun dursunlar...
bu sizin aranızdaki uyumu değiştirmez kiiii....
hayatta dış sesler her zaman vardır önemli olan o dış sesleri kulak ardı edebilmek...

canım yorma kafanı eşin beğenmiş evlenmiş üstüne çocuk yapmış:)bu dünyadaki tek maharet güzellik değil unutma senin başka güzel yönlerinde var ki aşık olmuş ama çok da KAFANa takıyorsan he daim bakımlı gez inan çok farkediyor bu arada densiz insanları duymamazlıktan gel

Eşin seni beğenmeseydi, sevmeseydi bütün bir hayatını seninle geçirmeyi de düşünmezdi, öyle değil mi?
İnsanlar çekemiyor, bu durum seni üzmesin. Aksine sevindirsin, çünkü O senin.

Siz birbirinize aşık olup evlenmişsiniz,dünya alem sizi yakıştırmasa ne olur Allah yakıştırıp sizi birbirinize eş etmiş..
Sadece bizim ülkemize mi mahsus bu her yerde her şeye karışan, üzerine vazife olmadığı her durumdan vazife çıkaranlar bilmem..Hakikaten sinir bozucu..Yıpratıcı..
En yakın dostumda uzun yıllardır müzdarip bu durumdan..Kendiside güzel bir hanım fakat eşi her daim herkesin nazarını çeken biri. Arkadaşım doğum yaptığında ben yanında kalmıştım,odada bulunan teyze hemen bir arkadaşıma bir eşine bakıp "bu bebeğin babası nerede niye gelmiyor çocuğunu görmeye" demişti..Arkadaşımın eşi teyze ben bebeğin babasıyım dediğinde verdiği cevap ise evlere şenlikti,aaaa öylemi ben sizi bebeğin abisi sanmıştım
Sinir ötesi bir durum..Yapılacak bişi yok;insanları duymamaya görmemeye çalışmaktan başka..

benim eşimde gayet hoştur.esmer kara kaşlı,kara gözlü,uzun boylu,allah vergisi kaslı vücudu olan bir adam.o kadar yemeğe minnacık göbeği olan bi tip..benim eşimde her zaman dikkat çeker..bende hoş bir bayanımdır.kimileri beni eşimden güzel bulur,kimileri eşimi benden güzel..yakın aileden bi şey duymasamda arada densiz tipler çıkmıyorda deil.(kenan imirzalıoğluna çok benzer eşim)

ama ben hiç bir zaman eşimi kıskanmadım,bakımlı olması için sürekli gaza getiririm.traşını ol,saçını kestir,şu tarz giyin gibi,dikkat çekerse çeksin,millet ne derse desin ohh sefam olsun o yakışıklıyı ben kaptım der,koluma takar gezerim

Eşin havalara girmiyorsa çevrede etkilenip, seni hala çok seviyorsa, seninleyse sorun yok bence.. Ki bundan bahsetmemişsiniz.. Yani eşinizin davranışlarında problem yok. Takmayın kafanıza o zaman. Mutluluklar

benim saçlarım da sarı, değiştirmek istiyorum ama eşim istemiyor, bence de sarı saç insanı olduğundan olgun gösteriyor.

yok artık ya, insanlar saçlamıyor fazlaca

ben de kıskanmıyorum aslında, sorunum ona yakıştırılmamak...

Eşin havalara girmiyorsa çevrede etkilenip, seni hala çok seviyorsa, seninleyse sorun yok bence.. Ki bundan bahsetmemişsiniz.. Yani eşinizin davranışlarında problem yok. Takmayın kafanıza o zaman. Mutluluklar

yok zaten gelmiş 33 yaşında ve 24-25 yaşından beri birlikteyiz, yeniyetme değil hayatı böyle geçmiş, şımarsa gençlikte şımarırdı, işten eve evden işe tam aile babasıdır yani, öyle güzellik yakışıklılık umrunda değil, adam geçim derdinde, bi de beşiktaş şampiyon olsun başka şey düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…