Kızlar tek tek alıntılamadan cevap vermeye çalışıcam
Daha önce de yazdım kendimi bildim bileli bakımlı bir insanım, giyimime kuşamıma özen gösteririm, ama abartılı makyajlar, fazla kokoş şeyler giymem, eşim de hoşlanmıyor o tarzdan, evde bile çok abartılı dekolteler v.s. giymemden hoşlanmaz uyarır hemen.
Evet sarı saç olgun gösteriyor onu da koyulaştırmaya karar verdim kumral tonlarına geçeceğim hem saçlarım da dinlenmiş olur.
Eşin sevmiş beğenmiş kısımlarına katılıyorum, eşim çok düşkündür bana gözümün içine bakar, eminim kerem aslıyı nasıl görüyorsa eşim de beni öyle görüyor... Bu konuda en ufak şüphem yok.
Benim tek sıkıntım dışardan sürekli yakışmadığımıza dair yorumlar, bu adam da bu kıza mı kalmış gibi fısıldamalar duymam...
Çirkin değilim evet ama kısayım, gösterişli değilim, insanlar eşim gibi erkeklerin yanında manken gibi bir kadın bekliyorlar, ben sıradan kalıyorum, o yüzden yakıştırılmıyorum, eminim ortalama bir adamla evlensem herkes bana güzel kadın diyecekti, ama şu an onun yanında çirkin kalıyorum...
Evet güzellik göreceli, ilk mesajımda da dedim, ben eşimin tipindeki erkekleri beğenmem, erkekte renkli gözü beğenmem mesela, senin tipin ne derseniz ben antonio banderas a bayılırım ama eşim kıvanç tatlıtuğun koyu renk saçlısı gibi (ona benziyor anlamında değil, ten rengi, göz rengi, boy v.s. olarak o tip) yani aslında tipim bile değildi, tanıdıkça aşık oldum. illa ki benim gibi beğenmeyen kadın da çoktur, ama çoğunluğun ilk görüşte vay be dediği bir insan işte.
Yani düşünün kıvanç tatlıtuğun yanına 1.63 lük, kumral kahverengi gözlü, eli yüzü düzgün ama sıradan bir kız koyduğunuzu, kız güzel de olsa herkes bula bula bunu mu bulmuş der, çünkü yanına azra akın gibi bir kadını yakıştırırlar, umarım anlatabilmişimdir :)
Kızlar tek tek alıntılamadan cevap vermeye çalışıcam
Daha önce de yazdım kendimi bildim bileli bakımlı bir insanım, giyimime kuşamıma özen gösteririm, ama abartılı makyajlar, fazla kokoş şeyler giymem, eşim de hoşlanmıyor o tarzdan, evde bile çok abartılı dekolteler v.s. giymemden hoşlanmaz uyarır hemen.
Evet sarı saç olgun gösteriyor onu da koyulaştırmaya karar verdim kumral tonlarına geçeceğim hem saçlarım da dinlenmiş olur.
Eşin sevmiş beğenmiş kısımlarına katılıyorum, eşim çok düşkündür bana gözümün içine bakar, eminim kerem aslıyı nasıl görüyorsa eşim de beni öyle görüyor... Bu konuda en ufak şüphem yok.
Benim tek sıkıntım dışardan sürekli yakışmadığımıza dair yorumlar, bu adam da bu kıza mı kalmış gibi fısıldamalar duymam...
Çirkin değilim evet ama kısayım, gösterişli değilim, insanlar eşim gibi erkeklerin yanında manken gibi bir kadın bekliyorlar, ben sıradan kalıyorum, o yüzden yakıştırılmıyorum, eminim ortalama bir adamla evlensem herkes bana güzel kadın diyecekti, ama şu an onun yanında çirkin kalıyorum...
Evet güzellik göreceli, ilk mesajımda da dedim, ben eşimin tipindeki erkekleri beğenmem, erkekte renkli gözü beğenmem mesela, senin tipin ne derseniz ben antonio banderas a bayılırım ama eşim kıvanç tatlıtuğun koyu renk saçlısı gibi (ona benziyor anlamında değil, ten rengi, göz rengi, boy v.s. olarak o tip) yani aslında tipim bile değildi, tanıdıkça aşık oldum. illa ki benim gibi beğenmeyen kadın da çoktur, ama çoğunluğun ilk görüşte vay be dediği bir insan işte.
Yani düşünün kıvanç tatlıtuğun yanına 1.63 lük, kumral kahverengi gözlü, eli yüzü düzgün ama sıradan bir kız koyduğunuzu, kız güzel de olsa herkes bula bula bunu mu bulmuş der, çünkü yanına azra akın gibi bir kadını yakıştırırlar, umarım anlatabilmişimdir :)
"eşim çok yakışıklı ama ben de çok zeki, çekici ve kendine güvenen bir kadınım, ayrıca yatakta 10 üzerinden 9 alıyorum" demek de benim cevabım :)))))))))))
5 yıllık evlisiniz kızınızın yaşı hadi 3 olsun. 25 yaşında gösteren adamın kardeşi nasıl duruyor onu tam anlayamadım...
Merhaba Hanımlar,
Başlıktan derdimin ne olduğu anlaşılıyor sanırım, evet maalesef benim eşim tatilde, kafede v.s. insanların gözlerini dikip bir süre inceledikleri kadar yakışıklı...
Bense ortalama kadınım işte, ne çirkin ne de öyle vav dedirtecek kadar güzel...
5 yıldır evliyiz, daha bizi birbirimize yakıştıran bir insan evladı çıkmadı. üniversitede başladı kıza bak okulun en yaşıklısını kaptı, bu çocuk da bu kızda ne buluyor muhabbetleri, evlendik aynen devam etti, kendi ailemden bile aman kızım, kocan çok yakışıklı kaparlar dikkat et öğütleri aldım uzun uzun...
Şimdi bir kızım var, hık demiş burnumdan düşmüş, istisnasız her gören ay en azından gözleri babasına benzeseydi diyor, yüzüme baka baka da söylenmez ki bu...
Yıllardır alıştım bu duruma da, zaman geçtikçe aramızda başka bir uyumsuzluk olmaya başladı, eşim benden 3 yaş büyük olduğu halde nerdeyse 10 yaş küçük görünüyor... ama bu benden kaynaklı değil, adam 33 yaşında, taş çatlasın 25 görünüyor, hala her yerde öğrenci misiniz diyorlar, kızımızı kardeşi sanıyorlar....
çok daraldım bu durumdan...
bi de baştan söyleyeyim ben eşini bulunmaz hint kumaşı zanneden tiplerden değilim, hatta ilk tanıştığımızda beğenmemiştim, esmer kara adamlardan hoşlanırdım ben :) bu akça pakça çok muhallebi çocuğu gelmişti :) ama işte toplumun genelinin yakışıklı bulduğu, uzun boylu, siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü, ağzı burnu, kaşı gözü düzgün bir tip.
kızı 1 yaşında açıkçası bende anlamadım nasıl kardeşi gibi duruyor:44:
ayrıca hemen hemen herkes kocam çok yakışıklı demiş kocam çirkin diyen yok
bundan anlaşılıyor ki gönül kimi severse güzel o'dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?