Eşim çok yakışıklı!

Slm canım ne demek istediğini cok iyi anlıyorum aslında göründügü gibi basit degil arkadaslar
benzer seyleri bazen bende yasıyorum
gerci bizi hep yakıstırırlar kendine özgüveni de olan bir tipim ama yine de esimn girdigi ortamda dikkat cekmesi can sıkıcı
Bu durumda ne kadar güvensen de huzursuz oluyosun
benim esim cok sadık baglı bir estir ama sırf bu dikkat cekme yüzünden bazen kıskançlık krizleri yasıyorum trip atıyorum
tadımız kacıyor bir kere yüzügünü unutsa kazara hemen küsüyorum
off ne desemki kelin ilacı meselesi
takmamak gerek

Kızlar tek tek alıntılamadan cevap vermeye çalışıcam

Daha önce de yazdım kendimi bildim bileli bakımlı bir insanım, giyimime kuşamıma özen gösteririm, ama abartılı makyajlar, fazla kokoş şeyler giymem, eşim de hoşlanmıyor o tarzdan, evde bile çok abartılı dekolteler v.s. giymemden hoşlanmaz uyarır hemen.
Evet sarı saç olgun gösteriyor onu da koyulaştırmaya karar verdim kumral tonlarına geçeceğim hem saçlarım da dinlenmiş olur.

Eşin sevmiş beğenmiş kısımlarına katılıyorum, eşim çok düşkündür bana gözümün içine bakar, eminim kerem aslıyı nasıl görüyorsa eşim de beni öyle görüyor... Bu konuda en ufak şüphem yok.

Benim tek sıkıntım dışardan sürekli yakışmadığımıza dair yorumlar, bu adam da bu kıza mı kalmış gibi fısıldamalar duymam...
Çirkin değilim evet ama kısayım, gösterişli değilim, insanlar eşim gibi erkeklerin yanında manken gibi bir kadın bekliyorlar, ben sıradan kalıyorum, o yüzden yakıştırılmıyorum, eminim ortalama bir adamla evlensem herkes bana güzel kadın diyecekti, ama şu an onun yanında çirkin kalıyorum...
Evet güzellik göreceli, ilk mesajımda da dedim, ben eşimin tipindeki erkekleri beğenmem, erkekte renkli gözü beğenmem mesela, senin tipin ne derseniz ben antonio banderas a bayılırım ama eşim kıvanç tatlıtuğun koyu renk saçlısı gibi (ona benziyor anlamında değil, ten rengi, göz rengi, boy v.s. olarak o tip) yani aslında tipim bile değildi, tanıdıkça aşık oldum. illa ki benim gibi beğenmeyen kadın da çoktur, ama çoğunluğun ilk görüşte vay be dediği bir insan işte.
Yani düşünün kıvanç tatlıtuğun yanına 1.63 lük, kumral kahverengi gözlü, eli yüzü düzgün ama sıradan bir kız koyduğunuzu, kız güzel de olsa herkes bula bula bunu mu bulmuş der, çünkü yanına azra akın gibi bir kadını yakıştırırlar, umarım anlatabilmişimdir :)

Kusura bakma ben bunları gülümseyerek okudum o kadar içten yazmışsın ki. Elalem herşeyi konuşur yeter ki konuşacak konuları olsun ne güzel bir evladınız var, harika bir eşin bence bunlar için Allah'a bol bol şükredip mutluluğunun bozulmaması için dua et.

boyunuz kısa değil ki ama eşiniz çok uzunmuş.belki onun yanında ufak tefek kalıyorsunuzdur.benim de boyum 1.65 ben de yanımda benden çok uzun birini istemem.belki haklısınız onun yanında daha kısa olduğunuz için sönük kalıyorsunuzdur ama aşk-ı memnuda kıvanç tatlıtuğla beren saat gayet yakışıyordu ve beren saat de 1.64 falan ama topuklu giyiyor saç makyaj derken zaten güzel de hiç de sönük kalmıyor olaya öyle bakın.siz de havalı olursanız sönük kalmazsınız.

Son düzenleme:
Çok ilginç geldi baştan sona okudum konuyu. Bir derdim var başlığı altında "Eşim çok yakışıklı" diye bir dert görünce merak ediyor insan.

Allah sana başka dert vermesin arkadaşım. Boşver dışarıdakilerin ne söylediklerini, duyma, duydukça şükret haline bir kez daha, neler neler var dünyada. Eşin yakışıklıymış, evine sana bağlıymış, ilgili de bir babaymış, işinde gücünde daha ne olsun.

Eşin çirkin olsa insanlar yine konuşacaktı, ikiniz birbirinize yakışsanız bu kez de başka şeyler çıkabilirdi. Dediğim gibi şükret haline, seviyorsan seviliyorsan ne mutlu size. Başkaları hep konuşur, insanlar konuşmayı çok sever, takmaya değmez, üzme bunun için kendini.

Ne tarzını değiştir ne saçını başını, sen neysen kendini nasıl ifade ediyorsan öylesindir, uğraştıkça daha çok karışır her şey.

Ne zaman ki başkalarının söylediklerine kulaklarını tıkarsın,
o zaman daha da mutlu olursun.

Biraz da kişilik meselesi sanırım.

Takmamaya çalış, çünkü eşin seni seçti.

Ve eminim sen de çok güzelsin ama herkesten bunları duyup kafana taka taka özgüvenin kırılmış.

Bizi de eşimle çok benzetirler.
Hatta akraba sanarlar :) Halbuki uzaktan yakından alakamız yoktur.
Çocuklarımız da ikimizin tam karışımı.
Dördüz bir aileyiz

sizi beğenmiş almış sonuçta
başkaları her zaman konuşur da konuşur zaten
siz de bu laflara çok kulak asarsanız evliliğinize zarar verirsiniz
daha şimdiden kendinizi çirkin eşinizi dünya yakışıklısı görüyosunuz
belki sizin de başka özellikleriniz üstündür mesela muhabbetiniz iyidir ne bileyim
sonuçta isteyerek evlenmişsiniz

ayrıca kısa kalıyorum yanında o yüzden yakıştırmıyolar demişsiniz
1,63 tr standartlarında normal bi boy zaten
eşiniz yanına yakıştırmış demek ki diğerlerine anca dedikodu yapmak düşer işte
bakımlı güzel bi bayanmışsınız daha ne güzel olmak için illa 1,80 boyunda olma şartı mı var Allah aşkına
rusya da mı yaşıyoruz biz ya hayret bişey
insanların düşüncesizce yaptığı eleştiriler beni öldürüyo yani

Son düzenleme:
benim de erkek arkadasım kısa boylu ve öyle yakışıklı da değil benım cok alımlı oldugumu kendimi harcadığımı filan söylüyorlar ama önemli olan ruh güzelliği hem benım gözlerim onu bambaska görüyor baskalarının dediklerini önemsemiyorum ilerde de çocuğum benzerse babasına bundan mutluluk duydugumu da söylerim kimseye laf söyletmem siz de söyletmeyin
cevap vermeseniz de kafanıza takmayın .

yazdıklarını okurken gülümsedim..benimde 3 senedir beraber olduğum erkek arkadaşım kıvanç tatlıtuğ'un kopyası malesef :S 1.92 boyunda kumral mavi gözlü..ilk tanıştığımzda nefret etmiştim çünkü yakışıklılığının farkındaydı bense esmer olsun kara kaş kara göz olsun isterdim hep tipim de değildi..ama işteee asla renkli göz istemem boş bakıyo onlar diyen ben şimdi o gözlerde kayboluyorm :) zamanla sevdim zamanla aşık oldum..ama aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum heryerde dışardaki gözler önce beni süzüyor sonra erkek arkadaşımı..o bile farkında siz kadınlar niye bölesiniz diyor :) ben bir de hafif kıskancım, yani kıskanıp ayda yılda 1 belli edenlerden diyim :) bazen ben de düşünüyorum evlenirsek senin bu hislerini ben de yaşar mıyım diye, off gerçekten sıkıntı mantığı elden bırakmamak lazım..iş eşte bitiyor aslında.. onun sana olan tavırları, kendini özel hissettiriyorsa boşver insanları..ağızları torba değil ki bağlayasın :) ne mutlusun ki seviliyorsun, sadakat ve değer görüyorsun, keyfini çıkar

Merhaba öncelikle.malum güzellik çok geçici bir şey.hiç bir halta yaramıyor hatta.ben de maalesef çok gösterişli bir bayanım.neredeyse anneanne olacak yaşatayım sen ne zaman yaşlanacaksın der bir çok insan.oğlum bana benzediği için yere göğe sığdıramazlar ama kızıma keşke annene benzeseydin derler.eeeee bu bana ne kazandırdı peki .yani hayatıma ne kattı.daha mı sağlıklıyım hayır.daha mı zenginim yooooo.daha başarılı ya da daha mı mutluyum .kesinlikle hayır .o zaman neye gerek güzellik ya da çekicilik.ha manken ya da fotomodel falan olsaydım işime yarardı da şimdi inanın bir iki insanın övmesinden öteye giden hiç bir şey yok.boşveriiinnnn.gönül kimi severse güzel odur.insanlar öyle ya da böyle laf edecek birşey muhakkak bulurlar zaten. Bu konuda oldukça istikrarlı bir milletiz .sefanız olsun ohhhhhh ohhhhhhh

benim de esim çok yakisikli, bunu ilk tanistigimizdan beri arkadaslarimdan tut kuzenlerimden, is arkadaslarima kadar herkes soyler
ama herkes benim de çok guzel oldugumu soyler, daha çok yakistigimizdan bahsedilir
esimin onca kiz arkadasi olmus kv'm birtek beni yakistirmis biricik ogluna..
kendisi bayanlarin çok ilgisini çeker ozellikle yazin plajda.. çildiririm ama yine de yerim onu ben..

bu arada benimki bugday tenli kumral ela gozlu ..

ben bu durumdan rahatsiz olmuyorum aksine guzelligi iliskimizde etkili oluyor diye dusunuyorum, boyle bir guzellikten soguyamam heralde.. ama hep bakimli olma ihtiyaci duyuyorum..

bence sen de o guzelligin tadini çikar, insanlari bosver, kiskaniyolardir kesin

Son düzenleme:
5 yıllık evlisiniz kızınızın yaşı hadi 3 olsun. 25 yaşında gösteren adamın kardeşi nasıl duruyor onu tam anlayamadım...

kızı 1 yaşında açıkçası bende anlamadım nasıl kardeşi gibi duruyor:44:
ayrıca hemen hemen herkes kocam çok yakışıklı demiş kocam çirkin diyen yok
bundan anlaşılıyor ki gönül kimi severse güzel o'dur

Hiç kimse sizin gözünüzle eşinizi, eşinizin gözünle sizi göremez.. Eminim ki eşiniz sizi dünyanın en güzel kadını olarak görüyordur.. Güzellikten kasıt yüz güzelliği mi(?) Eşiniz için belki kokunuz, belki sıcaklığınız, belki varlığınız dünyalara bedeldir!!

Bence esiniz disari cikarken biraz camur komur biseyler surun :) alyazmalimdaki gibi.

Sizin yerinizde olsam cok gururlanirdim.hatta disarda birlikte yururken millete hava atar gibi onu ben kaptim o benim dercesine yurur, esime bakanlarin gozunun icine bakar sobrada burnumu kivirip baska tarafa donerdim :)) valla esimin abartilcak bir guzelligi yok ama bnm icin dunya yakisiklisi (dermisim...) hem guzelligi olmasa millet laf edecek baska sey mutlaka bulur sen merak etme. Gozunun ustunde niye kas var der yine o gereksiz burunlarini baskalarinin hayatina sokarlar.

Benim eşimde aynı şekilde her girdiği ordamda hemen dikkati üzerine çekicek kadar yakışıklı.
zaman zaman çok kıskandığım olmuyor değil.
ama benimde çok güzel olduğumu söylerler.
eminimki sizde güzel bir kadınsınız ki eşinizin dikkatini çekmişssiniz.Güzellik sadece surat hatlarıyla olmuyor zaten onu yansıtabılmek de çok önemli diye düşünüyorum
sadece eşiniz ülkemizde ki güzellik kriterlerine daha uygun bir yüzü sahip sanırım ailenizin söylentisi ordan zannedıyorum.

onu ben de anlamıyorum aslında
ama eşimde evli barklı, çoluk çocuk sahibi adam tipi yok, herkes öğrenci sanıyor, bebekli adama benzemiyor...
sanırım ondan...
mesela geçen hafta sonu kabinde bişeyler deniyordum eşimle kızım da kabinin önündeler, birileri gelip kızımı sevdi ve kadın kardeşiniz mi dedi eşime, eşim de hayır kızım dedi, kadın aaaaaa çok gençsiniz dedi... alyans da takıyor bu arada.

Kızlar ben de çok güzel olsam, ya da en azından eşime yakıştırılsam dert etmez, mutlu olurdum...
Ama bu şekilde olmuyor işte, sürekli bu adam bu kadında ne bulmuş bakışları... çok rahatsız edici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…