- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi kaderin benle bu derdi ne
-
Evlendiğiniz zamandaki yaşlarınızdan yani 2 yıl önceden bahsediyorum.19degl 21 22 ye gircm cocgm yok
Ama ailem istemyr bosanmammı ozmn napym bosanp ailemn yannami gelym ?Evlendiğiniz zamandaki yaşlarınızdan yani 2 yıl önceden bahsediyorum.
Çocuğunuz da yoksa, düşünecek bir şey yok.
Hayat daha sizin için yeni başlıyorken, böyle bir girdap içerisinde yaşamanızın manası da yok.
Aileniz yaşamıyor hayatınızı.Ama ailem istemyr bosanmammı ozmn napym bosanp ailemn yannami gelym ?
Vallaha cekiyorum zaten ama sende büyük konusyorsn.bu kadar insafsz olmababanın abisi yaşındaki adamla evlendiysen yapacak bir şey yok çek amcamı şimdi.
Öyle bir ihtimal olsa bir dakika durmam.ama ailem tek basma yasamm müsaade etmez anlmn ortandan vurrlr.vurmazlrsa bir daha yüzme bakmazlrAileniz yaşamıyor hayatınızı.
Onların yanına dönmek dışında kendi başınıza bir birey olarak da hayatınıza devam etme seçeneğiniz var.
İlla ya kocanın ya da babanın boyunduruğuna girmek gerekmiyor.
Ya da her şeyi unutup, çekeceksiniz.
Ya ne anltym olanlri anltyrm iste. Fake dersin tabi başına gelmemski bilesin.mubrk günde otrp yalndan yazck dglm.okurken nefret ettiğim bişey yapmak zorunda hissettim şu an.
FAKE KONU. Dalga geçer gibi aynı yazı ve bi açıklık getirme, konuyu anlatma yok. bol şans
Nye yutyrm diye gerçek olmamasmi oluyor yada amcm ne bu KDr. Syi uydrym bni tnmdn bu kdr emn knsma yukarda Allah var
Mutluluk ve özgürlük maalesef günümüzde sadece cesaretli olanların büyük bedeller ödeyerek ulaştığı şeydir.Öyle bir ihtimal olsa bir dakika durmam.ama ailem tek basma yasamm müsaade etmez anlmn ortandan vurrlr.vurmazlrsa bir daha yüzme bakmazlr
Öyle yazamıyorum kidüzgün yazsanız ne kaybedersiniz?
İnanan bana bir bayan için en önemli şey mesleği olması...bende sizn gibi dusunyorum.çok saolun.belki de göze almak gerek bir şeyleri.Mutluluk ve özgürlük maalesef günümüzde sadece cesaretli olanların büyük bedeller ödeyerek ulaştığı şeydir.
En başta sorunlarınızı bu şekilde yaşamın boş olduğunu onlara anlatın.
Ailenizi boşanmanıza ikna etmek bunun ilk aşaması, sonra eğitiminizi tamamlayıp kendi ayaklarınızın üzerinde hayatınızın patronu olacaksınız.
Öyle yazamıyorum ki
Olan oldu artık zamanı geri döndüremiyorum ki zaten ozamn aklım olsaydı böyle birşey yapmazdımNe yapmalıyım demişsiniz ama yapmanız gereken konusunda geç kalmışsınız.
Mesela 2 katınız yaşında bir adamla evlenmemeliydiniz.
Olan oldu artık zamanı geri döndüremiyorum ki zaten ozamn aklım olsaydı böyle birşey yapmazdım
Tanstirmsydn bilmyrdm sglTanıştırayım: a,e,ı,i,o,ö,u,ü.
Kusura bakma ama kendin edip kendin bulmuşsun... Üniversite öğrencisiyim diyorsun , cahilde değilsin'ki cahilliğinden bunları yapmış diyim... Kocaman orta da yaş farkı var . Akil Selim işimidir bu ben anlamadim ? Hayir seni alan adamin kiz kardeşi felandami yoktur ? Hiç utanmadımı, kusura bakma kardeşim Al o zaman sana mantik evliliği. Bir kaçtim bir mantik evliliği yaptim diyorsun. Şimdide insanlardan medet umuyorsun.21 yasındayım eşim 43 yasında 2 yıldır evlıyız eşim surklı yalan konusyor bır suru borcu var aılesının soznu dınlyor ne yappmalym yardım edın kafyı sıyırcam artık
Kesinlikle Türkçe dersi tekrar verilmeli ! Bir de üniversite öğrencileri olucak, yazık nereye gidiyor güzel Türkçe'miz.Tanıştırayım: a,e,ı,i,o,ö,u,ü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?