eşim çok yalan konuşyor

Ama ailem istemyr bosanmammı ozmn napym bosanp ailemn yannami gelym ?
Aileniz yaşamıyor hayatınızı.
Onların yanına dönmek dışında kendi başınıza bir birey olarak da hayatınıza devam etme seçeneğiniz var.
İlla ya kocanın ya da babanın boyunduruğuna girmek gerekmiyor.
Ya da her şeyi unutup, çekeceksiniz.

Öyle bir ihtimal olsa bir dakika durmam.ama ailem tek basma yasamm müsaade etmez anlmn ortandan vurrlr.vurmazlrsa bir daha yüzme bakmazlr

Öyle bir ihtimal olsa bir dakika durmam.ama ailem tek basma yasamm müsaade etmez anlmn ortandan vurrlr.vurmazlrsa bir daha yüzme bakmazlr
Mutluluk ve özgürlük maalesef günümüzde sadece cesaretli olanların büyük bedeller ödeyerek ulaştığı şeydir.
En başta sorunlarınızı bu şekilde yaşamın boş olduğunu onlara anlatın.
Ailenizi boşanmanıza ikna etmek bunun ilk aşaması, sonra eğitiminizi tamamlayıp kendi ayaklarınızın üzerinde hayatınızın patronu olacaksınız.

İnanan bana bir bayan için en önemli şey mesleği olması...bende sizn gibi dusunyorum.çok saolun.belki de göze almak gerek bir şeyleri.

21 yasındayım eşim 43 yasında 2 yıldır evlıyız eşim surklı yalan konusyor bır suru borcu var aılesının soznu dınlyor ne yappmalym yardım edın kafyı sıyırcam artık
Kusura bakma ama kendin edip kendin bulmuşsun... Üniversite öğrencisiyim diyorsun , cahilde değilsin'ki cahilliğinden bunları yapmış diyim... Kocaman orta da yaş farkı var . Akil Selim işimidir bu ben anlamadim ? Hayir seni alan adamin kiz kardeşi felandami yoktur ? Hiç utanmadımı, kusura bakma kardeşim Al o zaman sana mantik evliliği. Bir kaçtim bir mantik evliliği yaptim diyorsun. Şimdide insanlardan medet umuyorsun.

Bende 24 yaşindayim ve bir anneyim Allah'a büyük konuşmayım senin gibi kizin bacaklarini kirar dizimin dibinden ayirmam, gene de sahip çikar evlendirmem bu yaşta ki bir adamla 9 ay besle büyüt yaptığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…