Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma ama ben senin gibi kadınlara çok kızıyorum . yahu iki tane çocuğun varmış bırakmışsın babanesine gitmiş evlenmişsin . sende hiç vicdan yok mu ?o çocukların annesine ihtiyacı var şu an senin yanında olmaları gerek. şimdiki eşini boşa çocuklarının yanına git bence . elin adamından hayır gelmez sana benden söylemesi .
o evde 1 saniye durduğun kabahat...kursu bekle...borcu bekle...bence hiç birşeyi bahane etme..insanlığı olmayan birisinin yanında yaşama..zaten ikinci ve çoçuklu eşle evlenmeyide hata etmişsin..olan olmuş ama en azından..arkana bakmadan git..
Kusura bakmıyorum canım ama ben çocuklarımı bırakıp hemen evlenmedim 2003 te ayrıldım 2. evliğim 2012de oldu o süre zarfında hep çocuklarımla ilgilendim çalışarak maddi manevi halada ilgileniyor hergün görüşüyorum.
Onlar için en hayıırlısı en mantıklısı kaynanamın bakmasıydı anlattım sebeplerini ve gül gibi bakıyor canım kaynanam ALLAH o kadına uzun ömür versin hakkını ödeyemem.Ve dikkat ederseniz ilk tecrübemden dolayı bu evlilikten çocuk yapmadım çünkü biliyorum kötü şeyler olursa sahip çıkan olmayacak ve ben bu defada çocuğumdan ayrılmak zorunda kalırsam ölmeyi tercih ederdim yorumunuz için teşekkür ederim
Ben yazmaktan bıktım siz konuyu saptırmaktan bıkmadınız lütfen baştan okuyup yorum yapın bilip bilmeden suçlamayın !!her gün nasıl görüşüyorsun çocuklar farklı şehirdeymiş . senin bir anne olarak çocuklarının başında olman lazım . bak demek çocukların ahını çekiyorsun .a dam seni dövüyor sövüyor hala onun yanındasın . eee allah büyük . insan yavrusunu bırakırsa olucağı bu . kusura bak yada bakma sen bir annesin ve çocuklarına sahip çıkmalısın . babane değil onların yanı sensin . senin yavruların onlar . elin adamı için çocuklarını kimseye bırakma . bu adamı boşa bir işe gir çocuklarını al yanına yazık günah ya
Boşanıp kendinize nafaka bağlatırsınız,üzerinize o kadar borç yaptığı için de maddi tazminat alırsınız olur biter![]()
her gün nasıl görüşüyorsun çocuklar farklı şehirdeymiş . senin bir anne olarak çocuklarının başında olman lazım . bak demek çocukların ahını çekiyorsun .a dam seni dövüyor sövüyor hala onun yanındasın . eee allah büyük . insan yavrusunu bırakırsa olucağı bu . kusura bak yada bakma sen bir annesin ve çocuklarına sahip çıkmalısın . babane değil onların yanı sensin . senin yavruların onlar . elin adamı için çocuklarını kimseye bırakma . bu adamı boşa bir işe gir çocuklarını al yanına yazık günah ya
Neyin ahını çektiğimi Kurban olduğum Allah bilir bir insan yavrusunu bırakırsa olacağı bu demişsiniz istemeyerek bıraktığımıda yazmıştım
Ama siz yazdıklarımı okumadan körü körüne yorum yapmayı ve beni suçlamayı seçmişsiniz.Elin adamı için çocuklarımdan ayrıyım diye bir konuda yok siz uydurup uydurup yazmışsınız.Çocuklarımla telefonla.nette görüntülü konuşarak görüşüyorum ve sürekli adanaya gidiyorum çocuklarım beni anlayacak yaşta ve ne onlar nede onun ailesi nede çevrem sizin kadar suçlamadı beni çünkü onlar neyin ne olduğunu biliyor
Ben yazmaktan bıktım siz konuyu saptırmaktan bıkmadınız lütfen baştan okuyup yorum yapın bilip bilmeden suçlamayın !!
evet konuyu saptırdım . konunun özü bence çocuklarını bırakman . kocanın dövdüğüne şikayet ediyorsun üzülüyorsun çocuklarını bırakmışsın . yarın anne sen bizi neden bıraktın demiyecek mi onlar . ben onların yerinde olsam senle görüşmem bile . biraz büyüsünler akılları başlarına gelsin seni istemeyecekler zaten .
Buarada konu sahibinim gercekten yillardir aile ve eski es simdi es olsun magdur oldugunu dusunuyorum fakat ben beni babaanneme birakan annem daha sonra evlenip (o sirada calisiyormuydun gecen 9 senede bilmiyorum ama ) dahada uzaga gitseydi bende annemle gorusmezdim
Canım sen konuya vakıfsın olanların hepsini sana anlattım benim buradaki çaresizliğim üstüme olan borç tahsilim olmaması dayak yemem ailemin destek çıkmaması.Çok şükür çocuklarım büyüdü akılları başlarında ve bana hiç bir kinleri yok zaten istesemde gelmezler babaanneye alıştılar ve dediğim gibi kimliklerinde bile kaynanamın ismi yazıyor.Hiç kimse babayı suçlamıyor kimse demiyor bu adam bu çocuklara kimlik çıkartmamış sünneti bile annesi yaptırmış bu kadın sürekli üzerime geliyor anlamadım nedir ya insana moral verecekleri yerde dahada üzmeye çalışıyorlar ayıptır günahtır ya nasıl vicdansız bir kadınsında bana 12 yıl önceki şeylerle bilip bilmeden suçluyorsun açıklama yaptıkça saçmalıyor böyle cehalet görmedim
Çocuklarınızın kimliklerinde ana adı olarak kayınvalidenizin ismi mi geçiyor?![]()
Evet defalarca gittim nüfus müdürlüğüne eşiminde gelmesi gerekiyordu ama gelmedi tek başıma vermediler
Öyledir...
Ben prosedürü bilmiyorum...
Konuyu başından beri okuyorum.
Sadece o iki çocuğunuza çok yazık olmuş bence.
İleride umarım kendilerini kurtarırlar,muhteşem bir hayatları olur.