Neden çalışmanız gerekiyor? Ben çalışmadığım halde çok zorlanıyorum. Hem çalışıp hem bebeğe bakmak çok yorucu olur. Eğer bebek istiyorsanız en azından yaşını doldurana kadar siz bakmalısınız.
Bana da sanki çocuk için 28 yaş ideal gibi geliyor.
Eğer eşin idare edebileceğine inanıyorsa evlat sahibi olun bence. Ilk kızım 25 ikinci 30 yaşında doğdu ama ikisi arasında enerji farkı var. Kimisi için farklı olabilir ama benim için 30 yaşında doğum çok yorucu oldu. ( iki doğumu kiyasladigim zaman ). Fazla ertelemeyin derim.Ev aldık kredi ödüyoruz
Merhabalar
28 yasındayım 2 senelik evliyim ve özel bir sektörde çalışıyorum. Eşim ve ben çok fazla çocuk düşkünü insanlar değiliz fakat ben artık yaşım gereği çocuğumuzun olmasını istemeye başladım fakat eşim çocuk konusuna fazlasıyla soğuk. Eşim kuralcı titiz ve aniden sinirlenebilen fevri çıkışları olan birisi. Bir karar aldık 2 aya kadar artık çocuk çalışmalarına başlayalım diye, fakat benim bazı korkularım var diye dün konuyu açtım.
Ben çalışıyorum en fazla 4 ay ücretli kullanabilirim şirket ücretsiz izne karşı kesinlikle çıkışımı verir ki benim çalışmam gerek.
Dedim çalışmaya başlayınca anneler gelir sırayla yardımcı olur çocuk belli yaşa gelene dek nasıl yapıcaz dedim..
Bana söylediği şeyler şu; Evet haklısın çocuk çok zor hem maddi hem manevi, ayrıca ben evime sürekli birileri gelmesinden taraftar değilim anneler herşeye karışacak bizim huzurumuz bozulacak ben herşeye karışılmasına taamül edemem huzursuzluk çıkacak bak gör! Ben anneme müdahale ederim kızarım ama senin annene bir cümle kursam hemen kırılır kavga çıkar ..
Gerekirse bir müddet çalışma sen bak diyor bana,bende çalışmam gerek bunu biliyorsun diyorum bir müddet idare ederiz neyse boşuna konuşmayalım başım ağrıdı dedi ve uyumaya gitti. Ben o kadar kararsızım ki şuan çocuk yapmaktan soğudum resmen
Ben sabaha kadar konuşsam da yine kendini savunuyor yine kendi bildiklerini söylüyor ne yapmayalım bilmiyorum ,bu durumları yaşayanlardan yardım istiyorum..
Merhabalar
28 yasındayım 2 senelik evliyim ve özel bir sektörde çalışıyorum. Eşim ve ben çok fazla çocuk düşkünü insanlar değiliz fakat ben artık yaşım gereği çocuğumuzun olmasını istemeye başladım fakat eşim çocuk konusuna fazlasıyla soğuk. Eşim kuralcı titiz ve aniden sinirlenebilen fevri çıkışları olan birisi. Bir karar aldık 2 aya kadar artık çocuk çalışmalarına başlayalım diye, fakat benim bazı korkularım var diye dün konuyu açtım.
Ben çalışıyorum en fazla 4 ay ücretli kullanabilirim şirket ücretsiz izne karşı kesinlikle çıkışımı verir ki benim çalışmam gerek.
Dedim çalışmaya başlayınca anneler gelir sırayla yardımcı olur çocuk belli yaşa gelene dek nasıl yapıcaz dedim..
Bana söylediği şeyler şu; Evet haklısın çocuk çok zor hem maddi hem manevi, ayrıca ben evime sürekli birileri gelmesinden taraftar değilim anneler herşeye karışacak bizim huzurumuz bozulacak ben herşeye karışılmasına taamül edemem huzursuzluk çıkacak bak gör! Ben anneme müdahale ederim kızarım ama senin annene bir cümle kursam hemen kırılır kavga çıkar ..
Gerekirse bir müddet çalışma sen bak diyor bana,bende çalışmam gerek bunu biliyorsun diyorum bir müddet idare ederiz neyse boşuna konuşmayalım başım ağrıdı dedi ve uyumaya gitti. Ben o kadar kararsızım ki şuan çocuk yapmaktan soğudum resmen
Ben sabaha kadar konuşsam da yine kendini savunuyor yine kendi bildiklerini söylüyor ne yapmayalım bilmiyorum ,bu durumları yaşayanlardan yardım istiyorum..
o zaman bir müddet daha bekleyinTorun diye çığlık atıyorlar hemde!! Aynı ildeyiz otobüs mesafesinde ama sorun şu ki eşim evimde rahat etmek istiyorum diyor biri karışınca sinirlenirim diyor işte..
Kimseyr guvenerek cocuk bakma bence gun grliyor anneler diyorki ben cocuk bakamam ewe tikilamam yok bu yastan sonra cocukmu bakcam. Yine o cocuk sana kaliyor. Adaminda umrunda degil kadin isten ciksin kadin cocul baksin ew temizlesin yemek yapsin. Adamlar bi tek isi gidip gelsin. Ilk 2 seneni cöpe aticaksin yada bakici tutcaksin ona gore dusun tasin karar ver cocuk yapmaya.Merhabalar
Tabi bende evimde rahat etmek isterim ama şuan şartlar böyleyken de evde huzursuzluk yaratmasına ne gerek var! Taahmül etmesi gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?