eşim de bende çare bulamıyoruz

Eger okutma imkaniniz varsa bence burayi okutun ya da cevreden hani biri bu cocuk birini ornek aliyo bence desin ikna etme amacli
Kucuk kayninizdan rahatsiz oluyorsa bir seyler olabilir bence pesini birakmayin kvye dikkat edin
ne yapabilirim bilmiyorum bende rahatsızım kaynımdan eşime bi kere ima ettim a... in hareketlerinden dolayı huzursuzum diye ne alaka dedi ne yapcak ki diyor kıskanıyor çocugumu kv deye götürmüyorum hiç 3 aydır o geliyor sadece geçen götürdüm o kadar

Bunu bende duymuştum hatta televizyonda bu konuda bi uan bi programda baya anlatmıştı.doğruluğu var yanı.ağır isimlerin yanına yumuşak bir isim eklemek gerekiyor

Merhaba
Evvela kendinizi anneliğinizi sorgulamaktan vazgeçin
Kv, kp, Görümce kayın elti vs faktörü çok önemli sizi de strese sokmuşlar
Benim 3. Kızım 29 Mayıs 2013 doğumlu ve henüz konuşmuyor iki ay evveline kadar da anne sütü alıyordu düşünün kesememiştim öyle ağlardı ki ve daima sol kolumda çanta gibi hiç kucağımdan inmezdi Kasım ayının 11 inde sabah bilmem kaç yüzüncü kez onu emzirirken cinnet geçireceğim sandım asla birşey yemezdi zaten tıpkı yeni doğmuş gibi sadece meme ile beslenirdi
Misafirliğe gitsek ya da bize misafir gelse burnumdan fitil fitil getirirdi bir defa yüzünün güldüğünü görmedim
Uzatmayayım uzun lafın kısası o Kasım sabahı ani bir kararla önce memeyi kestim iki gün sonra da kreşe başladık Rabb'ime binlerce şükürler olsun o kadar olumlu değişimler oldu ki
Tek tük konuşmaya bile başladı
Bana aşırı bağımlı diye düşünürdüm meğer benden bıkmış bir defa bile kreşe giderken ağlamadı
Çok uzattım kusura bakmayın durumunuz uygunsa yarım gün bile olsa kreşe verin böylece kv vs de görmemiş olur mutlaka kreş diyorum mutlaka
Allah yardımcınız olsun lütfen önerimi yabana atmayın

kres arastırıyorum ama çok pahalı durumumuz müsait degil

Bi psikologa gitseniz belki care olurdu. Sizi cok iyi anliyorum. Abimin oglu da cok huysuz. Cozemedik biri ustunu degistirince hemen ustunu degistriyo. Korkumuza ustumuze bi hirka giyemiyoruz. Simdiki cocuklar hep boyle. Bi program vardi uzman bi kadin bi hafta eve geliyodu cocuk cok degisiyordu. Halen var mi bilmiyorum. O uzmana ulasabilirsniz.

Bizim arkadasin oglu da boyleydi hatta cocuga adin ne diye sorsan seni cimcikleyip isirmaya kalkan elindeki oyuncaklari kimi gorurse kafasina atan deli gibi bagirip sinirlenip aglama krizine giren cocuk krese gidince melek olmus gorunce şok oldum. Tavsiyem krese gondermeniz

sizin oglunuz un adı da meteymiş

Cocugunuz hangi durumlarda agliyor ne aralikla vs diye iyice bir gözlemlemek lazim..elbet vardir bir nedeni.
Nedenini ögrendikten sonra zaten cözümü kolay olur.
Belkide gercekten cok simarmis olabilir. Birdaha sizden aglayarak birsey istediginde vermeyin ve kaale almayin. Ona sakince anlatin böyle olmaz diyerek. Ve nezaman sakinlesti aglamiyor ozaman verin. Yani tavirlarinizi degistirin..cocuklar dikkat eder böyle seylerle. Cunku nezaman aglasa bakiyor istedigim oluyor ve ilgi görüyorum vs diye ozaman bu yol dogru yol diye kabullenebilir.

Devlet hastanesinin çocuk psikiyatrisine götürün.psikiyatrik bir durumu olduğundan değil,sadece size nasıl davranacağınızı anlatırlar.bu çocuk böyle devam ederse anaokulu ilkokul çağında hem arkadaşlarından çok dayak yer hem de çok dayak atar.bir de öğretmenler de böyle çocuklarla uğraşmak istemiyorlar malesef,ve arkadaşları tarafından çok dışlanır
Ayrıca çok şımarttığınızı düşünüyorum.yırtdışındayım ve kızım iki yaş sendromunda şu an.ağladığında pedogogumuz onunla hiç iletişime geçmeyin demişti.yani bırakın ağlasın.ilgilenmeyin demişti.sonra kendi susunca gidin kucaklayın demişti.çünkü sen susturmaya çalıştıkça o abartır demişti ve kızımda aynen öyle oluyor

Can'ım okutun isterseniz bi

Pedegog a goturun mutlaka cocuk doktoru ve psikiyatri ayni sey degil.
Agladigi zaman cok uzerine gitmeyin yada istedigini yapmayin aglamasi kesildiginde ona sefkat verin. Bunu huya donusturmus ama buna sizler sebep olmussunuz.
Bundan sonra kolay olmicak ama kararli olmalisiniz ve agladigi zaman cocuk degil kazanan siz olmalisiniz.

Cocuk psikologuna goturun canim kesinlikle bir cozumu vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…