kediye alerjimiz var oglumunda benimde kuş aldık ama benimle konuşmuyor diye aglıyorKedi besleyin hayvanlar terapidir bir bakıma
evet eşimin ailesi yüzünden 21 gün ayrı kaldıkhamileyken esinizle cok kavga falanmi ettiniz ne bileyim hamileyken uzuldugunuz bir sey mi oldu
ben ve eşim bırakın aglasın dedikçe kp der kv eltim kayınlarım görümcem müdahale ediyorKotu anne miyim falan demissiniz asla oyle dusunmeyin belli ki fazlasiyla ilgilisiniz. Bazen bazi seyleri dogru sanip yaptigimiz cok oluyor. Bununla kotu olunmuyor ama. Bi uzman dogrusunu soyleyip yonlendirecek tek dogru adres suanda. 6 kisinin aglayan cocukla ilgilenmesiyse bildigim kadariyla o hareketi pekistirmek oluyor. Istedigi ilgiyi cekmis oldugu icin ona odul gibi gelir daha cok ypaar.
Bende niyetle orada koptu. Eşim yüzüme bakınca anlattım. Aynı benim oğlum. Kim ters giderse alır nasibini. İnşallah düzelir çocuk ağlama konusunda.vah vah falan diye okurken tepsi kısmına gelince koptum
konuşuyor 9 aylık ken anne baba dede baanne diyordu 14 . aydan itibaren derdini anlatmaya başladıOnların tavrından ziyade sizin tavrınız önemli yani anne ve baba olarak tavrınız çok önemli tutarlı ve kararlı olmazsanız sanırım olmaz zor bir çocuk belli
Bir de çocuklar konuşmaya dertlerini anlatmaya başlayınca rahatlıyorlar
ben ve eşim bırakın aglasın dedikçe kp der kv eltim kayınlarım görümcem müdahale ediyor
Balık deneyin bide :)kediye alerjimiz var oglumunda benimde kuş aldık ama benimle konuşmuyor diye aglıyor
hep müdahale ediyorlar inanın dilimizde tüy bitti bide eltim her gördüğünde niye bu çocuk kızarmış aa yoksa hasta mı olacak iyi bakamıyorsun sen bi tane patlat agzına vs vs sürejkli bişey söylüyor artık uyarmaktan yoruldum son 6 aydır sadece 3 kere oglumu götürdüm ama onlar hep bizde malesefHer kafadan ses çıkan ortamda büyüyen çocuklarda bu tür davranış bozuklukları olur.
Ve en ufak stres, annenin mutsuzluğu çocuğa yansır bence.
Önce çevredeki insanlar değişmeli yani, kararlılık şart.
Biri ak deyip öbürü b.k deyince böyle oluyor.
olabilir çok seviyorBalık deneyin bide :)
sagolun tek çocuk yasıtı yokAğlayarak istediği herşeyi elde etmiş ve bunu huy edinmiş gibi duruyor ancak hepimiz burdan şu olabilir bu olabilirden öteye geçemeyiz,devlet hastanelerinde çocuk psikiyatrileri var,maddi sıkıntılarınız varsa farklı birkaç devlet hastanesindeki psikiyatrilerle görüşün derim,kaybedecek neyiniz varki? Devlet hastanesindeki psikiyatriler çözüm bulamazsa özel pedagoga götürmeyi deneyin. Kendi yaşıtlarıyla aynı ortamda olması çok güzel bişey ama ne kadar sağlıklı şu anda,uzmanına sorun derim. Televizyon izlemiyor demişsiniz,eğer öyleyse devam edin,tv,iPad,telefondan uzak tutun ve işin uzmanlarından destek alın.Allah yardımcınız olsun.
Iste en deli oldugum sey. Bir cocugu kac kisi egitecek. Dolayisiyla onun da kafasi karisiyor. Anneyle baba karar vermeli boyle seylerde ama saygo duymuyolar maalesef. Doktorda bunu mutlaka soyleyin. Esinizle de konusun cocugunuzun iyiligi icin eve dondugunuzde doktor kesinlikle anne baba kurallari koyacak herkes uygulayacak dedi yoksa ilerde cok sorun yasanirmis diye uyarsin evdekileri coddi sekilde. Cahillikten inatla karisan tiplerdense gerekiyosa korkutun ilerde alkole kotu seylere yonelebilirmis o yuzden doktorun dediklerinin disina cikan bunun sorumlusudur falan diye. Cocugunuzun egitimi icin deger. Dis etkenler cok onemli.ben ve eşim bırakın aglasın dedikçe kp der kv eltim kayınlarım görümcem müdahale ediyor
konuştuk dedik yüzsüzler bi kere inatla yapıyorlar artık oglumda tavır aldı babaanneye gecen kv de aglamaklı oldu beni sevmiyor soguttunuz diye eşimde biz bişey yapmıyoruz çocuk anne bi şey olmaz dediIste en deli oldugum sey. Bir cocugu kac kisi egitecek. Dolayisiyla onun da kafasi karisiyor. Anneyle baba karar vermeli boyle seylerde ama saygo duymuyolar maalesef. Doktorda bunu mutlaka soyleyin. Esinizle de konusun cocugunuzun iyiligi icin eve dondugunuzde doktor kesinlikle anne baba kurallari koyacak herkes uygulayacak dedi yoksa ilerde cok sorun yasanirmis diye uyarsin evdekileri coddi sekilde. Cahillikten inatla karisan tiplerdense gerekiyosa korkutun ilerde alkole kotu seylere yonelebilirmis o yuzden doktorun dediklerinin disina cikan bunun sorumlusudur falan diye. Cocugunuzun egitimi icin deger. Dis etkenler cok onemli.
Canım kurbanıni kesmediyseniz kurbanıni kesin çocuğunuzun adına devamlı sadaka verinoglum şuanda 32 aylık eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır ama sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye defalarca dr da götürdük daha gebeyden oglumla konuştum müzikler dinlettim ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı 6 kişi susturamadık hiç bişey yapamayınca sustu ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
kesemedik dahaCanım kurbanıni kesmediyseniz kurbanıni kesin çocuğunuzun adına devamlı sadaka verin
Kreş için söylemiştim :)sagolun tek çocuk yasıtı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?