eşim de bende çare bulamıyoruz

ben ve eşim bırakın aglasın dedikçe kp der kv eltim kayınlarım görümcem müdahale ediyor

konuşuyor 9 aylık ken anne baba dede baanne diyordu 14 . aydan itibaren derdini anlatmaya başladı

ben ve eşim bırakın aglasın dedikçe kp der kv eltim kayınlarım görümcem müdahale ediyor

Her kafadan ses çıkan ortamda büyüyen çocuklarda bu tür davranış bozuklukları olur.
Ve en ufak stres, annenin mutsuzluğu çocuğa yansır bence.

Önce çevredeki insanlar değişmeli yani, kararlılık şart.
Biri ak deyip öbürü b.k deyince böyle oluyor.

hep müdahale ediyorlar inanın dilimizde tüy bitti bide eltim her gördüğünde niye bu çocuk kızarmış aa yoksa hasta mı olacak iyi bakamıyorsun sen bi tane patlat agzına vs vs sürejkli bişey söylüyor artık uyarmaktan yoruldum son 6 aydır sadece 3 kere oglumu götürdüm ama onlar hep bizde malesef

Ağlayarak istediği herşeyi elde etmiş ve bunu huy edinmiş gibi duruyor ancak hepimiz burdan şu olabilir bu olabilirden öteye geçemeyiz,devlet hastanelerinde çocuk psikiyatrileri var,maddi sıkıntılarınız varsa farklı birkaç devlet hastanesindeki psikiyatrilerle görüşün derim,kaybedecek neyiniz varki? Devlet hastanesindeki psikiyatriler çözüm bulamazsa özel pedagoga götürmeyi deneyin. Kendi yaşıtlarıyla aynı ortamda olması çok güzel bişey ama ne kadar sağlıklı şu anda,uzmanına sorun derim. Televizyon izlemiyor demişsiniz,eğer öyleyse devam edin,tv,iPad,telefondan uzak tutun ve işin uzmanlarından destek alın.Allah yardımcınız olsun.

sagolun tek çocuk yasıtı yok

Iste en deli oldugum sey. Bir cocugu kac kisi egitecek. Dolayisiyla onun da kafasi karisiyor. Anneyle baba karar vermeli boyle seylerde ama saygo duymuyolar maalesef. Doktorda bunu mutlaka soyleyin. Esinizle de konusun cocugunuzun iyiligi icin eve dondugunuzde doktor kesinlikle anne baba kurallari koyacak herkes uygulayacak dedi yoksa ilerde cok sorun yasanirmis diye uyarsin evdekileri coddi sekilde. Cahillikten inatla karisan tiplerdense gerekiyosa korkutun ilerde alkole kotu seylere yonelebilirmis o yuzden doktorun dediklerinin disina cikan bunun sorumlusudur falan diye. Cocugunuzun egitimi icin deger. Dis etkenler cok onemli.

bu durum bana bir bloggerı hatırlattı. oğlunun sürekli ağlaması ve ağladığı şeyleri fotolarla paylaşıp inanılmaz ünlü olmuştu. sonrasında benzer sorunları yaşayan aileler de blog sayfasına kendi çocuklarının nedensiz veya basit nedenlerle ağlama fotolarını paylaşır oldular. bir akım oldu resmen. mutlaka çaresiz değilsiniz ve belli ki oldukça da yaygın bir durum bu.

S Sargoz durumumuz yok demisin ama bence birc harc pedagoga gotürun erkenlikte bunun size geri donusu cok kotu olur allah korusun

kapatın odaya ağlasın dursun bişey olmaz..açmayın kapıyı susana kadar
kusura bakmayın ama sinir oldum çok yüz vermişsiniz çocuk disiplinsiz terbiye edilmez katı,sıkı bir disiplin şart.

konuştuk dedik yüzsüzler bi kere inatla yapıyorlar artık oglumda tavır aldı babaanneye gecen kv de aglamaklı oldu beni sevmiyor soguttunuz diye eşimde biz bişey yapmıyoruz çocuk anne bi şey olmaz dedi

Canım kurbanıni kesmediyseniz kurbanıni kesin çocuğunuzun adına devamlı sadaka verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…