Esim dedigim lanetten darp gördüm

Aldim canim raporumu dun 1de yazmis bisry yasatmamis gibi

Eklentiler

• 20200918_082026.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 97
Bana söylediği kelimeyi acikca soylim ozaman nefen kulaklarıni cektim bana dedigi kelime "benim annemin başında kocasi var senin annenin kocasi yok neler yapıyordur "dedi benim babam 13sene olmus vefat edeli bugun ayni kelime sanada soylense dur bakalim yerinde rabbim yasatsin mi diyim sizr ne dememi istersiniz

Allah belasını köpeklerde selasini versin mahlukattttyaaa

Sakın ama sakın barışma

Ondan 1000 kat iyileri çıkar karşısına, inşAllah sonuna kadar kendini kaybetmeden dik durur
Çıkar tabi kuzum herkes bir değil. Yaşı çok genç daha bukadar bile katlanması olacak şey değildi bence. İnşallah Rabbim yardicisi olsun korusun özellikle.

Ya hadi baban vefat etmedi diyelim hersey normal seyrinde diyelim. Kv.senin kardesini istemiyor, esin kardesini istemiyor burada sana uygulanan bir psikolojik siddet var neden kimse bunu gormuyor? Yok siddetin pimini sen cekmissin yok sen de az degilmissin. Hangimiz esimizle tarismadik ki? O zaman hepimiz dayak yemeyi hakettik yani. Bu nasil bir kafadir ya aklim almiyor.

Ben artık bazilarina bisey demiyorum canim icimi kimse bilmiyor ama artik kim beni hayatimi kiniyorsa rabbim yasatsin diyorum ne diyim artik

Deseydin ya valla benim annem kocası 13 yıkdır yok erkek gibi kadın ama demek ki senin ananın kocası ölse Allah muhafaza

Deseydin ya valla benim annem kocası 13 yıkdır yok erkek gibi kadın ama demek ki senin ananın kocası ölse Allah muhafaza
Anasi ceker gider kimse bilmez nereye gittiğini kimse demez anam nerde diye benim annemin gittigi yerler belli dayimdir teyzemdir komsudur baska kimseye gitmez ama bunlar kıt insanlar anlamazlar

sacibelinde bakın ozellikle etiketledim sizi bu lafların yanında arkadaşımın kulak çekmesi sizce cokmu çok olmuş düşüncelerinizi merakla bekliyorum nokta.. ha siz diyorsanız ki yoo ben bu laflara aşırı açığım bünyem kaldırır hatta ve hatta boynuna sevgiyle sarılırım diyosaniz orasını bilemeyeceğim.

Ben artık bazilarina bisey demiyorum canim icimi kimse bilmiyor ama artik kim beni hayatimi kiniyorsa rabbim yasatsin diyorum ne diyim artik
Canım raporu almana da uzaklaştırma almana da sevindim bazen neyin hayırlı olduğunu bilmez insan uyulturucu yaşın genç hala çok daha güzel günler görürsün inş birde hakkını helal et yazmış zehir zıkkım olsun ne hakkı
Açıkçası boşanıp boşanmama gibi şeyler söylemem ama aldığın karar beyse en doğrusunu yapmanı isterşm sen boşanmaya karar verdin madem tüm hukuki olarak haklarını al işte araştır çok zor bir süreç olacağı kesin ama hakkında hayırlısı en gözl şekilde olsun inş

Neden hep sorunlar kvden çıkıyor anlayamıyorum.Bırakın kv yi falan siz iyi olduktan sonra zaten kimse sizi bu hale getiremez.Arada saygı da kalmamış.Üstelik şiddet görmüşsünüz aileler dahil olmuş evliliğin hiçbir kalitesi kalmamış.Ayrılmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…