Eşim dengeyi kuramıyor.

Allah yardımcınız olsun. Zırt pırt rahatsız etmeseler hani gözardı edin derdim.
Benim kvde hep kvsi ile yaşamış.Eskiden normalmiş. Bendende dipdibe olmayı bekledi.Ama benimki emrivaki yapmaz.Habersiz gelmez yani.Sen en iyisi gelince kapıyı açma.Kapıdan dönsünler. Tavrını net belli et. Soguk davran. Mesaja dönme.
Evliliğin ilk zamanlarında ne güzel uzaktaydı kalktı dibimize taşındı zaten o gün bugündür iki yakam bi araya gelmedi. Emri vakiyi elimden geldiğince mücadeleyle azalttım ama gelemediği için attığı tribin haddi hesabı yok

Düzelmeyeceği kesin gibi, istersen karşına al düzgünce konuş son bir defa ama eline bir şey geçeceğini sanmıyorum. 3ü bir olmuş seni yola getirme (!) derdindeler. Haklı olduklarını düşünüyorlar. İkna etme ihtimalin yok gibi, kendini kurtarmanın en kestirme yoluna bak derim
Evet düzelmeyecek iyice annem annem moduna girmiş zaten adam. Ben senin benim annemi istemediğini biliyorum zatende sesimi çıkarmıyorum senin karşında çocuk yok falan demeye başladı adama anlatamıyorum zırt pırt anasını arayayım annesi beni arasın 1 saat konuşsun (gerçekten 10 dk konuşup kapatmaz ) ben onu pohpohlıyayım o onu bekliyo biliyorum. Ama yıldım artık gerçekten

İş kitleseniz, bugün çok yorgunum gelmişken şurayı temizler misin deseniz bir kaç sefer iş oldu mu insanlar kaçar 😄
Benim acil bir hastalığım sebebiyle hastanede yatışım oldu ve habersizdim rutin kontrolde olmayacak bir şey çıktı neyse o zaman eşim de annesine anahtar vermiş biz gelene kadar eve bak diye. Bakmamış ev olduğu gibi duruyor yani tezgahta bir bardak alıp makineye koymamış. Gelince sinir oldum bunu da belli ettim geldiğimden beri bana gelmiyor. Ameliyattan çıktım evde üç gündür temizlik yapıyorum. Ama misafirliğe gelirler o ayrı, iş olunca herkes kaçıyor.
Yok desemki evi temizleyin gelir temizler Allah var hakkına girmeyeyim. Kolum kırılmıştı geldi etti temizledi falan ama. O sıralarda kendi isteğiyle yine geldi geldi geldi sonra alıştı ya her gün gelmeye devam ettirmeye çalıştı haliyle olmayınca sonra yine bi laf bi laf

Evliliğin ilk zamanlarında ne güzel uzaktaydı kalktı dibimize taşındı zaten o gün bugündür iki yakam bi araya gelmedi. Emri vakiyi elimden geldiğince mücadeleyle azalttım ama gelemediği için attığı tribin haddi hesabı yok
İstedigi kadar trip atsın laf soksun. Benim yöntemim şu. Laf mı soktu, mesafeyi azalt.Sende ne git ne gel.Gelirse geç odana çalışmam lazım de

Evet düzelmeyecek iyice annem annem moduna girmiş zaten adam. Ben senin benim annemi istemediğini biliyorum zatende sesimi çıkarmıyorum senin karşında çocuk yok falan demeye başladı adama anlatamıyorum zırt pırt anasını arayayım annesi beni arasın 1 saat konuşsun (gerçekten 10 dk konuşup kapatmaz ) ben onu pohpohlıyayım o onu bekliyo biliyorum. Ama yıldım artık gerçekten
Ne zamandır evlisiniz. Benim eşimde böyle tribe girmişti. Senden ilgi bekliyorlar diyordu. Gitmeye zorluyordu. Şuan tıpış tıpış tek gidiyor. Bizim iki seneye az kaldı.Anca oturuyor. Daha oturmadı. Ailesinin halaa beklentisi var. Eşim arada yokluyor ama eskisi gibi degil.

Ne zamandır evlisiniz. Benim eşimde böyle tribe girmişti. Senden ilgi bekliyorlar diyordu. Gitmeye zorluyordu. Şuan tıpış tıpış tek gidiyor. Bizim iki seneye az kaldı.Anca oturuyor. Daha oturmadı. Ailesinin halaa beklentisi var. Eşim arada yokluyor ama eskisi gibi degil.
1.5 yıl olacak evleneli. Sizde mi görüşmüyorsunuz? En azından sizin eşiniz yola gelmiş benimki seneler sonra yüzünü gösterdi şaka gibi.
İki lafından biri annem olabilir mi ya?
Napıyosun nasılsından sonra anneme şunu alıcam bunu alıcam şunu vericem ee yetti be anne anne

Hiç aklımda cocuk düşüncesi yoktu benim. Eşim hep isteyen taraf. Her fırsatta söyler bunu, daha seninle ilgili soru işaretlerim
Daha şimdiden uzak tutamıyorsunuz çocuk olunca evden çıkaramazsınız.
Oğlum ne gerek var bakıcıya para vermeye, ben torunumu başkasına bırakmam deyip sizin eve yerleşecektir.
Böyle kaynanası olup kurtulan bir tanıdık var.
Oda kaynanasına 1400 km uzak, interneti doğru düzgün olmayan bir köye tayinleri çıktıda öyle kurtuldu.

1.5 yıl olacak evleneli. Sizde mi görüşmüyorsunuz? En azından sizin eşiniz yola gelmiş benimki seneler sonra yüzünü gösterdi şaka gibi.
İki lafından biri annem olabilir mi ya?
Napıyosun nasılsından sonra anneme şunu alıcam bunu alıcam şunu vericem ee yetti be anne anne
Benimde 1bucuk yıl oldu. Biz görüşüyoruz ancak çok sık degil. 1bucuk 2 ayda bir.Eşim yola geldi mi bilmiyorum ama eskisi gibi ısrar etmiyor. Cumartesi tek gidecek mesela.
Annesine aşırı düşkün sizinki maalesef. Şimdiye birazda olsa düzelmesi gerekırdı

görümce yönetmeyi seviyor, empati sıfır. beni bu kadar rahatsız ediyor ve hala umursamıyorsa, "ben kötü müyüm" diye düşünmek yerine, açık açık konuşur, ağzının payını veririm

görümce yönetmeyi seviyor, empati sıfır. beni bu kadar rahatsız ediyor ve hala umursamıyorsa, "ben kötü müyüm" diye düşünmek yerine, açık açık konuşur, ağzının payını veririm
Konu açtıktan sonra belki bişeyler düzelir diye bekledim en azından eşim insan gibi yaklaşır diye bekledim ama olmadı. Bugun bana bağırışını duysanız herkesin içinde bide yerin dibine girdim resmen. Şimdi şirinlik yapmaya çalışıyor kendince ama ben bu evde kendimi artık misafir gibi hissediyorum

Konu açtıktan sonra belki bişeyler düzelir diye bekledim en azından eşim insan gibi yaklaşır diye bekledim ama olmadı. Bugun bana bağırışını duysanız herkesin içinde bide yerin dibine girdim resmen. Şimdi şirinlik yapmaya çalışıyor kendince ama ben bu evde kendimi artık misafir gibi hissediyorum
O zaman adım atma vakti gelmiş

En azından bir seyleri oturtana kadar

O zaman adım atma vakti gelmiş

Bir şeyler otursa bile yaşananlar unutulmaz kolay kolay... Bir de bu tür herifler pek değişmiyor. Çünkü sağlıksız bir bağ var arada.

Düzelmeyi geçtim adamın sevgisi kalmamışki bana karşı. Buzdolabına dönmüş adeta. Buraya konu açtığım günden beri gözlemleyip sessizliğimi koruyorum yine aynı yine aynı. Kimse beyefendiye ağzını açmayacak ailesine sonsuz hürmet edilecek istediği zaman rahatça koynuma girecek asla reddedilmeyecek arkasını mutlaka birileri toplayacak vs. Adam beni eş olarak almamış resmen robot ve seks makinasıyım onun için. Yazık gerçekten kimse böyle bi durum yaşayacağını tahmin ederek evlenmez illaki ama eşimin evlenmeden önce böyle bi adam olmayıp kendisini bu kadar iyi maskelemesine hayret ediyorum.

Düzelmeyi geçtim adamın sevgisi kalmamışki bana karşı. Buzdolabına dönmüş adeta. Buraya konu açtığım günden beri gözlemleyip sessizliğimi koruyorum yine aynı yine aynı. Kimse beyefendiye ağzını açmayacak ailesine sonsuz hürmet edilecek istediği zaman rahatça koynuma girecek asla reddedilmeyecek arkasını mutlaka birileri toplayacak vs. Adam beni eş olarak almamış resmen robot ve seks makinasıyım onun için. Yazık gerçekten kimse böyle bi durum yaşayacağını tahmin ederek evlenmez illaki ama eşimin evlenmeden önce böyle bi adam olmayıp kendisini bu kadar iyi maskelemesine hayret ediyorum.
Yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarım şöyle bir gözümün önüne geldi, kaslarım gerildi resmen.
Benim durumum çok feciydi ama yine de benzer şeyler var. Asla beklemeyin sizi anlamasını falan. O sizin eşiniz değil anasının oğlu. Anasının gönlünü hoş ettiğiniz sürece sizinle iyi olacak. Doğuracağınız çocuk da sizin değil anasının torunu olacak. Şimdiden sizi hiç ediyor. Çocuktan sonra çocuğu kullanmaya kadar işi götürecek potansiyelleri var. Boşanın.
Ben salise pişman olmadım.

Yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarım şöyle bir gözümün önüne geldi, kaslarım gerildi resmen.
Benim durumum çok feciydi ama yine de benzer şeyler var. Asla beklemeyin sizi anlamasını falan. O sizin eşiniz değil anasının oğlu. Anasının gönlünü hoş ettiğiniz sürece sizinle iyi olacak. Doğuracağınız çocuk da sizin değil anasının torunu olacak. Şimdiden sizi hiç ediyor. Çocuktan sonra çocuğu kullanmaya kadar işi götürecek potansiyelleri var. Boşanın.
Ben salise pişman olmadım.
Evet evet her fırsatta annem annem diye dolanmasından bunu cok net anladım zaten. Öyle bir bağırmaya başladı ki size anlatamam normalde bu adamın kaybetme korkusu vardı seçerek konusur hareketlerine dikkat ederdi bende öyle keza. Ama şuan bambaşka bi insan. Görseniz çocuktan farkı yok. Hizmet hürmet olsun annesine kendisinin gönlü hoş olsun kimse sesini çıkarmasın ondan iyisi yok.

Evet evet her fırsatta annem annem diye dolanmasından bunu cok net anladım zaten. Öyle bir bağırmaya başladı ki size anlatamam normalde bu adamın kaybetme korkusu vardı seçerek konusur hareketlerine dikkat ederdi bende öyle keza. Ama şuan bambaşka bi insan. Görseniz çocuktan farkı yok. Hizmet hürmet olsun annesine kendisinin gönlü hoş olsun kimse sesini çıkarmasın ondan iyisi yok.
Tahmin edebiliyorum. Ana kuzusu erkeklerin düzelme olasılığı yok. Boşanıp yuvaları yıkılsa da pişman olmazlar, annecikleri yeter. O yüzden size empati yapmasını, soğuk davranmanızı anlamasını hiç beklemeyin.
Biz de anne evladıyız, bizden ne farkları var da onun ailesine köle olacakmışız?
Artık yüzü yırtılmış onun, gelecekte yapacaklarını tehditvari söylemesi de cabası. Değmez kendinizi üzdüğünüze. Ben daha ana kuzusu erkeğin düzeldiği tek örnek görmedim. Bilmiyorum.

Back
X