Eşim dengeyi kuramıyor.

Düzelmeyi geçtim adamın sevgisi kalmamışki bana karşı. Buzdolabına dönmüş adeta. Buraya konu açtığım günden beri gözlemleyip sessizliğimi koruyorum yine aynı yine aynı. Kimse beyefendiye ağzını açmayacak ailesine sonsuz hürmet edilecek istediği zaman rahatça koynuma girecek asla reddedilmeyecek arkasını mutlaka birileri toplayacak vs. Adam beni eş olarak almamış resmen robot ve seks makinasıyım onun için. Yazık gerçekten kimse böyle bi durum yaşayacağını tahmin ederek evlenmez illaki ama eşimin evlenmeden önce böyle bi adam olmayıp kendisini bu kadar iyi maskelemesine hayret ediyorum.
Bosa o zaman cunku boyle gıderse elınde sonunda olacak olan o :/

Arayarak taciz ediyolar. Dahası az önce ne dedi biliyo musunuz ee çocuğun olduğunda bakalım insanlara yine gelme diyebilecek misin her dk görmek isteyecekler inş kavga etmeyiz o zamanda diyor. Yolunu yapıyor yani şimdiden
Sende deseydin oğlunuz size demedi galiba ben kısırım bebek falan olmacakcakki tüh deseydiniz. Kısa süreli şok şok..

Bende evlendiğimden beri kendi kendilerine karar verip kalmalarından şikayetçiydim hiç bana sormadılar müsait misin falan diye doğuma kadar çalıştım sonra da ayrıldım işten... Ben bu yaz annemgilde kaldım az bayramdan sonra şıp damladı bizim eve ben evde yokum tamam kal oğlunla ama bit sorsa ya o da yok bende geçen hafta patladım bana dediği oğlumun evi sendrn izin mi alacağım peki dedim oğlunu çağırdım eve dediklerini söyledim birkaç gün sonra da gitti İnşaAllah sağlıklı bit kafası olmadan gelmez

Butun mesajlari okudum adam tam bir embesil kusura bakmayin ama oyle. Ciddi bosamalik bir insan. Bunun duzelmis halini niye bekleyesin duzelmisinden de bi yol olmaz. asla ama asla cocuk yapma. Coktan bosanmak istedigimi soylemistim.

Back
X