Vallahi adam bana çok sancılı olacak olursan spor yap demekten başka bişey demiyor. İnsülin direncini kıralım iğne olursun karından insülin direncin için diyor. Ameliyata izin vermiyor kendince.Esiniz neden karsi cikiyor? Sizi kilolu daha cok mu begeniyor yoksa ameliyatin risklerinden mi korkuyor?
Evet kiloluydumHastane surecini cekmek istemiyordur ,evlenirkende boyle kilolumuydunuz
Ben kararlıyım zaten sadece eşimin bu davranışına üzülüyorumSağlığınız söz konusu ve bu konuda karar vermek size düşer . Eminim eşiniz ameliyat sürecinden sonra Allah nasip ederse daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olduğunuzda neden daha önce ameliyat olmadığınızı sorgulayacaktır . Başkaları için değil kendiniz için olun olacaksanız ameliyatı fikrimce .
insülin direnciniz varsa ameliyat olsanız da sağlıklı olamazsınız ki. önce ona yönelik tedavi olmanız lazımVallahi adam bana çok sancılı olacak olursan spor yap demekten başka bişey demiyor. İnsülin direncini kıralım iğne olursun karından insülin direncin için diyor. Ameliyata izin vermiyor kendince.
Siz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesefOSAS dediğimiz uyku apnesi önemli bir sağlık sorunudur. hafife almaya gelmez. ancak bahsettiğiniz mide ameliyatının da çok tehlikeli komplikasyonları mevcut.
öncelikle yerinizde olsam CPAP cihazı alırdım eve,öyle uyurdum ve spor ve diyete başlardım. ha yine kilo veremezsem o zaman ameliyat olurdum.
yanlış anlamayın ama bence ameliyat olmak daha kolay olduğu için sizin daha çok işinize gelmiş bu fikir :) öncelikle spor ve sağlıklı beslenmeyle başlayın derim ben.
neden? :) gerçekten samimi soruyorum :)Siz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Belki de sorumluluk almak istemiyor olabilir , her ameliyatta risk vardır . Göze alamıyor olabilir .Ben kararlıyım zaten sadece eşimin bu davranışına üzülüyorum
Çünkü o derece kilo sporla vermeye motivasyonum yokneden? :) gerçekten samimi soruyorum :)
Doktorumla bu konuyu konuşacağım. Teşekkürlerinsülin direnciniz varsa ameliyat olsanız da sağlıklı olamazsınız ki. önce ona yönelik tedavi olmanız lazım
aslında bi 5-10 kilo verdiğinizde iyice gaza geleceksiniz biliyor musunuz?Çünkü o derece kilo sporla vermeye motivasyonum yok
Ameliyat olunca herşey bitecek mi sanıyorsunuz peki?Siz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Önce kendinizi motive edip hedef belirleyebilirsiniz . Mesela haftada 3 kilo . Yürüyüş , su , ekmeği azaltmak mümkünse çıkarmak gibiÇünkü o derece kilo sporla vermeye motivasyonum yok
Midenin %85 alınmasıaslında bi 5-10 kilo verdiğinizde iyice gaza geleceksiniz biliyor musunuz?
inanın bana mide küçültme ameliyatları çok tehlikeli ameliyatlar.
sizin bahsettiğiniz doğrudan midenin bir kısmının alınması mı yoksa midenin içerisine balon konulması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?