- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
Niye ki?İstesen verirsn.Mide küçültme ameliyatının risklerinden bu ameliyat yüzünden sağlığından olanlardan haberin var mı peki?İyi araştır çok riskli bı ameliyatSiz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Siz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Bir diyetisyenle denediniz mi sizin insulin degerlerinize gore bir diyet ayarlayabilir bir calisma arkadasim 1 yilda 50 kilo verdi diyetisyenle ve herseyi de yesi cok da saglikli masallah geri de almadi ameliyat cok riskli kaldi ki aonrasinda da xok cok dikkat etmeniz gerekecek eger denememisseniz iyi bir diyetisyenle baslayin bu iseBen bu dediklerinizi zaten yapıyorum. Yürüyüş mesela köpeğim ile günde 3 saat deniz kenarında yürüyüş yapıyorum su çok içiyorum ekmek yemiyorum
Bence sizde verebilirsiniz.ünsilin direnci ben de de vardı diyetisyenim ona göre menü hazırlamıştı.Ayrıca troid hastalığım var.Yani kilo vermeye direnen bir vücutla da kilo verilebiliyorSiz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Merhaba ben 28e girmek üzere olan morbid obez tabi ileri derecede obez biriyim. 166 boy 104 kiloyum. Bir gün uyku apnem yüzünden nefes alamayarak uyanınca tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim. Ama eşim kesinlikle destek olmuyor bu konuda bana. Ailem bile olmam taraftarı. Uyku apnesi eklem rahatsızlıkları şeker sınırda kolesterol tavan boyun fıtığı vs sağlığım elden gidiyor diye ailem ol dedi kabul etti ama eşim istemiyor. En sonunda ne yaparsan yap dedi kenara çekildi. Antalya’da yaşıyorum ve Akdeniz üni obezite cerrahisi bölüm başkanına ameliyat olacağım ama özelde olacağım.
Olur mu öyle şey . İş istemekte ve emek vermekte bitiyor . Dengeli ve düzenli beslenme yanında spor ile varamayacağın hedef yok ki . Doğru uzmanlardan yardım Alman gerek sadece . Ben 96 kilodan 57 kiloya indim şu an 60 kiloyum ve bir ultra maratoncuyum . Yeterki iste diyorum.Siz 10 20 kiloyu spor ve diyetle verebilirsiniz lakin ben 40 kiloyu veremem maalesef
Çünkü o derece kilo sporla vermeye motivasyonum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?