- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.307
- 308
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Nevresim sürekli değişir zaten tüm nevresimleri evdeki koltuklarin yastık yüzleri varsa minder kılıfları ne var ne yoksa yıkanır ondan bahsediyorumNevresim değiştirmek detaylı temizlik değildir.
Bunlar rutin temizlik oluyor canım zaten ama begenmiyorsa yardım etsin bari yapsın rahat edeceği şekilde temizlesinYa o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela
Evet valla çok haklısınızEvlenmemiste evine temizlikçi tutmuş sanki eşiniz.
Hergün şunu yap bunu yap diye direktif vermek nedir?
Yerinizde olsam elimi sürmezdim hiçbirseye evde temizlikçi değil eş olarak var olduğunuzu anlayana kadar b.k götürürdü ev.
Hanımefendi, temizlik yaparken bir gözünüze mikroskop tutmanızı öneririm. Böylece yerleri daha detaylı silersiniz.Merhaba;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Bu bakışlarım temizlik hastası eşiniz içinEvet terlik fırlatsam kafasına görecek gününü hahaha ya bide diyoki ben temizlik hastasıyım
Burun
Hahaahhaahjaj gösterecem bunu ona
Ah ablam ah 1,5 aylık evliyim daha yeni öğreniyom bi kurulandığı havluyu kirli sepetine atıyor of ofBen bu konularda tam objektif olamıyorum. Ya sen çok pasaklıysan adam normalse bilemiyorum yani. Gerçekten hergün nevresim değiş diyorsa normal değil bir kere bunu bizle değil psikolog ile çözmelisiniz sen mübalağa ediyorsan onu bilemeyiz.
Evler genelde ptesi dip köşe süpürülür silinir banyolar ovulur tozlar alınır. Hafta içi de süpürgeyle geçilir havalandırılır mis gibi. Haftada buzdolabı silinir. Ayda 1 dolap içleri üstleri düzenlenir. 2 ayda 1 falan da perdeler yıkanır (ayda 1 güzel olur da bayar). İyi bir süpürge aldır mesela dyson. Vileda turbo aldır. Loc al deterjan olarak da. Ohh
Ay çok tatlısınız teşekkür ediyorumPazartesi persembe evi süpür sil toz al iyice,banyo wc yika detayli mesela. Ama bence hergun süpürebilirsin.Diger yerler zaten kirlenmez. 15 gunde bir de alttan ustten al, ayda bi cam tul perde yap, hatta haftasonuna denk getir perdeleri eşin assın. Her aksam uyumadan once bulasiklari makinaya atip evi toplayip yat mesela ortada bisey kalmasin. Zaten 2 kisi ev cok kirlenmez ki.yazinca uzun geliyor ama bi rutin yakalarsaniz hepsi bi kac saate hallolacak seyler. Mutluluklar dilerim
tamam esınıze soyleyın gostersın sıze nasıl yapıldıgını verın elıne bez durun basında gostersınMerhaba;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Ben bu konularda tam objektif olamıyorum. Ya sen çok pasaklıysan adam normalse bilemiyorum yani. Gerçekten hergün nevresim değiş diyorsa normal değil bir kere bunu bizle değil psikolog ile çözmelisiniz sen mübalağa ediyorsan onu bilemeyiz.
Evler genelde ptesi dip köşe süpürülür silinir banyolar ovulur tozlar alınır. Hafta içi de süpürgeyle geçilir havalandırılır mis gibi. Haftada buzdolabı silinir. Ayda 1 dolap içleri üstleri düzenlenir. 2 ayda 1 falan da perdeler yıkanır (ayda 1 güzel olur da bayar). İyi bir süpürge aldır mesela dyson. Vileda turbo aldır. Loc al deterjan olarak da. Ohh
yenı evlıler hergun nevresım degıstırmelerı normal degıl mıHer gün nevresim değiştirmek mi?
hahHahaha şuan yapıyor mutfakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?