Eşim detaylı temizlik yapmıyorsun diyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela

Hicbisey yapmayacaksin. Sen hizmetçimisin? Her gün yeni nevresim, delirdimi o? Kendi degerini bil. Sana hizmetçi muamelesi yapmasin. Cok rahatsiz ise, kendisi yapsin.

Güluyorsun, emojiler felan ama resmen aşağlaniyorsun eşin tarafindan haberin yok. Yerinde olsam evi hic temizlemem artik, evi mo.. götursun. Hatasini anlayana kadar. O eve ikinizde sorumlusunuz.

Ben sana nereden başlayacağını soylim. Hemen bir kova 2 bez alıp eşine verıyorsun. Beyfendi detaylı temizliğini yapsın sende temiz temiz otur. Heee kesmezse temizlik o zaman bide o ağzına kürekle bi güzel vur

Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor

Daha 1,5 aylık evlilikte temizliğe ne vakit sıra geldi yahu🙈 eşine söyle kendi yapsın sana da öğretir hem😁

Benim eşimde çok titiz, koltuklar toz aliyor diye süpürurdu ve örtüsü bozulmasın diye yerde yatardı. 😂 Koltukta uzanıyorum battaniye ile laf ederdi sadece yatakta yatilirmis battaniye ile dağınık oluyormusmus😂 her fırsatta çok dağınık diye anlatırdı temizliğimi begenmezdi benden iyi temizlik yapar hani ,,, bide temizlendiğim yer yokken 😂geldiğimiz nokta tam tersi oldu heryerde uyur hale geldi 5 yılda Ben laf ediyorum artık

Ben de yeni evliyim. Boyle bir sey dese senin kolun yok mu derim. Yapabildigini yap daha fazlasını istiyorsa kendi yapsin.
Ayrıca her gün nevresim değiştirmek inanilmaz su israfı olur bence çok çok yanlış bir şey.

Merhaba 😃;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Evlenirken de detayli dusunmemisim yoksa seninle evlenmezdim hadi gene iyisin diyebilirsiniz.

Merhaba 😃;
kenardan konuşacağına yardım etsin?
bu söylediğim feministlik falan değil, yan gelip yatıp bir de yapılan işi beğenmeyen erkeklere çok sinirleniyorum.
ben sizin yerinizde olsam kaale bile almam, beğenmediğin yerlerde bana yardım edebilirsin derim.
hayır bir de sanki temizlik gurusuymuş gibi ''detaylı'' ve ''yüzeysel'' temizlik ayrımı da yapmış kendince. :KK12:

Merhaba 😃;
Haftada 2 gün yer silinir süpürülür.
Ayda 2 cam silinir.
Haftada 1 nevresim değiştirilir.
Haftada bir çamaşır ve ütü günü.
Düzenli olunca dolaplar dağılmıyor zaten.
Onun dışında ev toplu dursun yeter

Merhaba 😃;
Zamanla öğrenirsin Esin makara yapıyordur büyük ihtimalle sana çok da ciddiye alma 😊😄temizlik önerisinde bulunacak olursam da ben ilk mutfaga camlarını siliyorum ardından tezgahın üstündeki kullandığım baharatlıklar çay makinesi üzerinde duran diğer eşyaları Yağ sökücü sıkıp güzelce siliyorum tezgahın üstündeki her şeyi masaya koyup tezgahın üstüne çamaşır suyu ile geçiyorum daha sonra eşyaları koyuyorum tezgahın üstüne ardından Mutfak dolap kapaklarında sirkeli su ile kulplarını tutma yerleri siliyorum buzdolabının kapağını siliyorum buzdolabının içini temizlerken de yine sirkeli su kullanıyorum bir de karbonat katıyorum biraz içine lavabonun içine çamaşır suyu cif li ovuyorum yerleri süpür sil yapıp çıkıyorum daha sonra salon ve odalara geçiyorum başlıyorum camları ilk siliyorum ardından yerleri süpürüyorum koltukları çekip koltuk örtüleri yıkanacak da onları makineye atıyorum koltukların üstünde süpürüyorum ardından Toz alıyorum Daha sonra da yerleri güzelce Silsile çıkıyorum odaları bu şekilde yapıyorum en son Tuvaletlere geçiyorum tuvalette muhakkak çamaşır suyu ve cif kullanıyorum salonda da toz alırken çamaşır suyu biraz katıyorum suyuna biraz da sirke satıyorum yerleri yer silme deterjanı ile siliyorum. Biraz karışık Yazdım ama benim temizlik de kullandım en çok çamaşır suyu sirke Karbonat ve yüzey temizleme deterjanları oluyor Onun dışında pek de bir şey kullanmıyorum hele şu Tuana döneminde Çamaşır suyuna daha da dadanmış durumdayım:KK25:

Benimki de temizlik yapmamdan şikayetçi günlük sil süpür yapıyorum detaylı bile değil sende yardım et diyince oflayıp pufluyor en son çok istediğim birşey aldı robot süpürge benim işimi inanılmaz kolaylaştırıyor dolayısıyla eşiminde onun dışında genel dip köşe temizlik için ayda 1 kadın alıyorum bence sizde kendinizi paralamayın beğenmiyorsa kendi yapsın veya kadın alın hem işe gitmek hem evde çalışmak zor

Merhaba 😃;
Çok biliyorsa kendi yapsın detaylısını da.

Armut veya Mutlubirev adlı web sitelerinden temizlik için iki hanım çağırın, beyfendiden de 200-280 TL arası (metrekareye göre ücret değişiyor) temizlik parasını isteyin.
Temizlikten sonra ‘hayatım her yer mis gibi tertemiz oldu, artık her hafta çağıracağım bu hanımları’ deyin, eşiniz sus pus olup bir daha karışmaz bu işlere.
Deneyin göreceksiniz...

1.5 aylık evlilerin evi ne yaşadı ki detaylı temizlik istiyor acaba? Zaten yılda 1 2 yapılır çok istiyorsa kendisine verin bezi deterjanı size gostersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X