Eşim devamlı arkadaşlık sitelerine üye oluyor

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
arkadaşlar eşim devamlı internette arkadaşlık sitelerine üye oluyor
ara sıra mail adresine bakıyorum o zaman görüyorum çok canım sıkılıyor bende hemen üyeliğini ya iptal ediyorum yada şifresini değiştiriyorum siz ce ne yapmam lazım söylermisiniz aklım çok karıştı ne buluyor böle sitelerden anlamış ta değilim lütfen cvp verinbilmiyorumkismile

hmm..bunu eşinle konuştunmu ayrıca eşinde farkediyo şifreni değiştirdiğini yada üyeliği iptal ettiğini ve bile bile idanıda devam ediyor.:umursamaz: bence tepki vermelisin o senin sessizliğinden yararlanmaya devam ediyor demekki CADIARZU

O sitelerde ne aradığı çok belli de şimdi buraya yazmıyım..
Siz şifre değiştirerek nereye kadar psikolojinizin bozulmasına razı olacaksınız onu düşünün..

Evli bir insan ne gibi bir arkadaşlık arıyormuş ki , hem de netten. Kendi kendinize şifre değiştirmekle çözümlenebilecek birşey değil ki bu. Konuşmak lazım, eğer illa arkadaşlık sitelerine takılacaksa size de gerek yok heralde.

ee başka mail adresi alır oradan üye olur. zor bişey değil 2 dk sürer. siz konuşup kendisiyle çözmedikçe problemi, ne kadar şifresini değiştirseniz de kar etmez....
siz de onun görebileceği şekilde üye olsanız o zaman nasıl da sizi suçlardı ama...

bence önce eşinizle konuşun..şifreyi değiştirip siliosanız üyeliğin o farkındadır zaten ama açıkça konuşun ..

bence eşinizle bi konuşun eğer konuşmadıysanız.neden üye oluyor diye bi sorun..

bir defasındada yakalamıştım demiştim ne arıyorsun böle sitelerde ne işin var diye hiç bieşey demedi sadece sanki yapıyorum da ne oluyor diyor bende birşey demedim şimdide hiç birşey demiyorum herşeyi kendime yapıyorum sıkıntı yaparak hemde resminede çok samimi olduğu arkadaşının resmini koymuş o kişide benim annemin teyzesinin oğlu onun resmi var yani tüm üyeliklerinde ama beraber yapıyorlar onla ikisi

En popüler arkadaşlık sitesinden sizde iki üc tane alın üyelik...
Kendinize daha dogrusu yaptıgınız şeye bir günah kecisi arar gibi. Yanınıza bi ortak secin..
Beraber acın beraber resim ekleyin...
Onun gözüne gözüne sokun bakalım kendi yaptıgının sakinliğini size gösterebilicek mi?:hulya:

rahatlığa bakarmısın
bunu kendine hak olarak görüyor
sanırım yakalanması eşinin pek umrunda değil
aklıma bişey gelmiyor
konuştun mu peki?

Eşinizin hiç mi arkadaşı yok, niyeti neymiş anlamadım. Hadi diyelim arkadaşı yok, siz eşisiniz siz yetmiyor musunuz, insanın 100 tane arkadaşı olması gerekmez,benim de burda kimsem yok,ama sitelerde arkadaş aramıyorum. Bunun altında çok masum şeylerin yattığını da düşünmüyorum malesef.

bir defa söyledim bir daha söylesem ne değişecekki bende bilmiyorum sinirlerim bozuluyor işte yani ne eksiği var herşey 4 4lük hani derler ya yediği önünde yemediği arkasında diye o da öle benle arasında birşey yok düzenli bir cinsel yaşamımız da var ve şuanda 2 aylık hamileyimde ben anlamıyorum ya gerçekten anlamıyorum bu erkekleri hani evde bulamazda dışarıya yönelirler ya bu evde herşey önünde

bır an once tepkı verın ama tepkı kavga ve bagırma bıyuntunda olmasın. yıne cok sakın ve kararlı bu tıp sıteere uye olmanı ıstemıyorum dıyın. sonra hala yapmaya devam edıyorsa dagıtın evı . ayy cok kızıyorum boyle seylere yahu

öyle olacak galiba bu gidişle birde düşünün üstüne üstün hamileyim hemde tüp bebekle hamile kaldım ve sorun eşimdeydi sperm azlığından dolayı

Sen bu kadar alttan almaya devam edersen, bir üst levele geçer eşin haberin olsun..:1closedeyes:

Ne demek yapıyorum da birşey mi oluyor sanki?:mymeka:

Bu ne cüret bu ne pişkinlik? :mymeka:

niye sustunki? rahatsız olduğunu belirtsene.. bunu kavga etmedende yapabilirsin.eğer sen rahatsız olduğun halde bunu yapmaya devam ederse o zaman sorun var.. ama anladığım kdrıyla sen bişey dememişsin, sadece şifre fln değiştirmişsin..

2 aylık hamileymişsiniz,hayırlı olsun inşallah..
Eşiniz devamlı bu sitelerde gezdiğine göre hamilelikten önce de üyeliği vardı sanırım..
Kızmayın ama bu adama babalık vasfını çok görürdüm ben olsaydım..:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…