Eşim doğru söylesemde yalan söylüyosun diyip beni dövüyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bedensen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
2
-9
1
18
Ben 19 yaşındayım 4 aylık hamileyim 1 yıllıkta evliyim eşim hamile felan dinlemeden her sinirlendiğinde beni dövüyo dün gece yiğeni ona demişki bana yemek bile vermedi yalan halbuki eve geldi dedimki açmısın yemek yedinmi dediki yedim sonra öğlene doğru yengem geldi çiğ köfte getirdi yiğeninin bizde olduğunu bilmediği için 2 tane getirmiş bende yarısını kesip ona verdim ve bana dediki ( yok ben aç değilim sen ye ) ben dinlemedim yine verdim dedimki ye sonra kola içiyodum yiğeni geldi aklıma ona götürdüm bu süre zarfı içinde ( sözde ) bana demişki ben açım ben ona yemek vermemişim niye yemek vermim evimizde yemekmi tükendide benim haberim yok isteseydi verirdim daha cigkofteyi almayan ben tokum diyen çocuk eşime bana yemek bile vermedi diyo ve ben bunun için dün dayak yedim yalancı dedi bana ve bu evliliğimin başından beri yapıyo benim ailem onun için köpek sanki nefret ediyo ama ben şimdiye kadar bir saygısızlık bile yapmadım eşimin ailesi geldi bide o gün yengemle yiğeninin olduğu gün ben hamileyim ve kaç gündür ayaklarım şişmiş yürüyemiyorum bile her şeye koşturmaya çalıştım yengemin çocuğu uyudu diye dedimki 2 dk kaşımı al o sıra niye yanlarına gitmedim die kalktılar gittiler ben cidden artık kafayı yicem bunlar yeniler 1 yıldır böyle çekiyorum ben evlenmeden önce o kadar neşeli o kadar sevecen o kadar mutlu bi kızdımki hayat enerjimi 10 km öteden fark ederdiniz yani şimdi tek dileğim ölmek bı insan eşine senden iğreniyorum dermi çok bakımsızsın işte şeytansın sen yalancısın sen kadınmısın senin gibi kadının soyunu sikim işte boşicam en son seni bı erkek evinin temizliğine bakarmı evini dip köşe bile temizlesem illaha beni aşağlamak için bı kirli yer buluyo ben artık çok sıkıldım dilerimki Allah'tan o doğum sırasında benim canımı alsın çocuğumda tıpatıp bana benzesin her baktığında beni hatırlasın pişmanlıktan ölsün gebersin

Neden Allah canınızı alsın; dünyaya gelecek bebeğiniz geride kalıp, perişan olsun ? Anlattıklarınız doğruysa hamileyken sizi döven eşiniz, dünyaya gelecek bebeğine acır mı ? Aileniz yok mu ? Dönün ailenizin yanına.

benim anlamadığım neden şiddet uygulayan hakaret eden bir insanla hala evlisin boşan git ailenin yanına. sınır bilmeyen biri her zaman bi tık ilerisini yapacak ve bunun sonu cinayet bile olabilir. ölümü bekleyeceğine boşan daha güzel bir hayat için gayret et belki birçok insandan daha yüksek şansın var ama hiç çabalamadığın için hayat sana bahşedemiyor.

Canım benim kaş almayı yeğen olayını falan anlatıyorsun da sence bu tabloda bunlar önemli şeyler mi? Detayları bırakıp esas olaya mı odaklansan. Sen neden bu evliliği devam ettiriyorsun. Doğurup çocuğuna da dayak attırmak için mi? Böyle bir adamla çocuk büyütmektense kadın sığınma evinde kalırım daha iyidir. Çaren yok diye düşünme her şeyin bir çaresi var. Zararın neresinden dönülürse kardır? Kimsen yok mu senin sahip çıkan?

19 yaşındasınız,hamilesiniz,hamilelik bile dinlemeden dövüyor dediğiniz göre şiddet her zaman vardı ve siz hamile kaldınız.
Boşanın desem ama gebeyim diyeceksiniz,ailem kabul etmez diyeceksiniz.Neden erken evlendin desem siz benim bekarken neler yaşadığımı nerden biliyorsunuz kurtuluş zannettim diyeceksiniz.
Faydalar faydasız,imkanlar imkansız

Lütfen bırakın boşasın sizi. Dayak yiye yiye çocuk yapıyosunuz. Yaşın ufacık. Çocuksun resmen daha benim yaşıma göre.

Niye boşanmıyorsunuz? Aileniz bu duruma ne diyor? Kaçarak mı evlendiniz?

Git darp raporu al. O cepte kalsın. Hamileliğinizi de bahane etmeyin. Çocuk bu ortamda dayak da yer, psikolojisi de bozuk yetişir, babasının karakter olarak klonu da olur.

Ailenizin yanına dönün dönemiyorsanız kadın sığınma evine dönün lütfen. Çocuğunuzu bu ortamda büyütmeyin yazık günah.

Yıl yakınken kurtar kendini .hamile kadına eziyet eden adam hiç kimseye acımaz.

Etrafında sana destek olabilecek kişilere anlat derdini. Ulaşabileceğiniz kurumları araştır destek iste lütfen

bazen cok dar dusunurek yorum yapıyorsunuz. Her evlılık ısteyerek yapılmıyor. 18 yasında evlenmesıne musade eden kök aılesı sızce bosandıgı zaman kabul edecek mı? Evlıkık ıcı tecavuz dıye bır sey var. Hamıle kalmasına laf etmıssınız.

19 yaş daha çocuk. Kızım senin ne işin var hala o evde? Darp raporu al ailenin yanına dön. Ailen biliyor mu yaşadıklarını?

Öyle beddualar etmeyi bırakın, doğacak olan bebeğinizin en çok size ve gülen yüzünüze ihtiyacı olacak.

Mümkünse boşanıp baba evine dönün, doğumdan sonra bi süre toparlanıp, aileniz bebeğinize bakarken sizde kendinizi geliştirip çalışabilirsiniz.

Baba evi mümkün değilse çocuğunuz biraz büyüyüp siz çalışabilme durumuna gelene kadar kocanızı kızdırmadan orada yaşayacaksınız.

19 yaşında 4 aylık hamile. Vay be.

Lütfen boşasin ya cümleten rica edelim. O kadar mutluyken niye erkenden evlendin ki? Derdin neydi elin adaminin derdine düşüp bir de çocuk yaptın, ömür geçmez boşan kurtul, ölmeyi dilemekten de vazgeç çocuğuna kim değer verip bakacak zannediyorsun ki... Sana verilmeyen değer bebeğine mi verilecek.

Bunları görmekten bıktım, sizin aileleriniz nasıl aile? Hiç mi vicdan merhamet yok, kızları şiddet görürken neredeler? Biri benim kızıma bırak dayağı sesini yükseltse onu itin götüne sokarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…