Eşim doğum günümü kutlamadi

İlk zamanlar olur böyle şeyler.. ama ne güzel pastayı da çiçeği de almış bu da bir özürdür..
doğum gğnün kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim :)

Cesaretlik bisi yoktu aslinda. Kendi yüzünden bu duruma gelmiştik zaten. Bide gidip erkenden yatması iyice üzdü.
En azından çiçek ve pastasını almış "ben bir adım attım sıra sende" demek istemiş..
Sende bi teşekkür ediver pası ona at
Böyle böyle barışırsınız..

Konunuzu okuyunca aklima geldi , birkac gun sonra benim dogumgunum geliyor evliyken ilk dogumgunum olacak benimde. Bakalim hatirlanacak miyim

Siz limoni oldugunuz icin kutlamamis belli ki. Ama cicek ve pasta almiş olmasi unutmamis anlamina geliyor. Bence uzulmeyin aranizdaki mevzuyu halledin siz ondan duygusalsiniz..

Bir arkadaşım dedigi gibi görevini yerine getirmis oldu sanki alarak. Unutması mümkün değil zaten sosyal medya sagolsun. Bi sarilsa kutlasa yeterdi.

Al çiçeği uyurken tepesine ufala.
Ciddiyim ben yapardım.

Mutlu yıllar bu arada, üzülme..
İçindeki öküzcan dile gelmiş.

Kışın bir ara çok hasta olmuştum benimki de doldurmuş bir sürü meyveyi getirmiş mutfağa bırakıyor.küsüz diye bana bunları senin için aldım demiyor.ben mutfak faresiyim ya gidip onları tırtıklıcam..erkekler işte..
Ama insan yeni evli olunca daha bir nazlı oluyor..ama üzme kendini affettirir kendini..her zaman düşlediğin gibi olmuyor malesef..
İyi ki doğdun..nice guzel yıllara

Unutmamış da bile isteye kutlamamış, keşke yatmaya gittiğinde yanına gidip gönlünü alsaymışsınız.. uzamadan kapanırmış konu.

Evliliğin ilk zamanlarında saçma sapan ufak tefek tartışmaları gereksiz yere büyütüp günlerimi mutsuz geçirdiğime pişmanımdır ben. Zamanla oturur tabi , zamanla kar zarar hesabı yapar günü mahvetmektense konuyu kapatmayı daha makul bulursunuz belki

Poşetin icinde çiçek ve pasta getireceğine hiç getirmesin ne kadar gıcık edici bi durum.şahsen ben olsam böyle bisey yapacağına hic kutlamasa daha cok sevinirdim. Neyse yeni evlilikte oluyo böyle şeyler benim esimde oyle her tartismada kuserdi falan.zamanla oturur hersey takma kafana

Bi defasında banada seviyorum diye çiğköfte getirmişti boyle. 2 gun masada kaldi onlar. Ama bu boyle bisi degilki. Özel bir gün. Geçti gitti zaten bir anlamı kalmadi. O kirdigiyla ben kirildigimla kaldimm. Çok teşekkür ederim buarada

Ina dedigin gibi zamanla oturur. Pek umudum kalmadi bugünkü hareketinden ama ..

Hayır atma çöpe çiçekleri inadına vazoya koy zaten o da pişman olur yaptığından evliliğin ilk yıllarında oluyor canım bunlar
Vazoya koysam önemsediğini düşünür. Görevini layıkıyla yerini getirdiğini düşünür. Benim istedigim buyuk sürprizler değildi. Ama o kutlamamayi seçti . Keske onun dogum gunu benden sonra olsaydı. Görürdü o zaman .

Keşke o benim gönlümü alsaydı.

Ina dedigin gibi zamanla oturur. Pek umudum kalmadi bugünkü hareketinden ama ..
Merak etme zamanla alisirsin:))) bende oyleydim tribin hasını benim esim yapardı ,gunlerce konusmazdi.illa ben gidip gönlünü alicam.simdi tahammulum kalmadi o huylarina.gerci o da biliyo kalmadığını yapmiyo artik eskisi gibi :) senin gibi kafaya takardim yeni evlendigimizde ama simdi hic takmam.tribini git baska yerde at gozume gozukme bu halinle ugrasamiycam diyorum düşün o derece bıkmışım o huyundan:)) siz daha yeni evlisiniz duzelir duzelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…