Hiç konusunu geçirmedim çünkü teli kurduğunu biliyordum illa kutlayacak ben ds şaşırmış numarası yapacaktım güyao değil de hiç hatırlatacak bir konuşma olmadı mı aranızda bir kaç gün öncesinden filan? şahsen ben bir ay önceden konuşmaya başlıyorum çevremde
nice mutlu senelere..
sizinki doğum gününü unutmuş en azından benim eşim benim doğum günümde benim kredi kartımla çiçek almış çok güzel süpriz dimi :)
bence büyütmeyin çok fazla bunlar küçük şeyler, siz şöyle durup düşündüğünüzde mutluyum diyorsanız bunu problem yapmayın..
Ya yerim sizi ne tatlısınızBende evimde bu cins bi büyükbaş hayvan besliyorum.
Tamamen..telefonuna hatırlatmalara kaydetmiş ama tel hatırlatmamış vah vah vah bütün suç telde oldu şimdi
eşinizie artık hatırladığına göre bana güzel şeyler yap ve telafi et deyin. hallolsun.Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda kendine benzetecek beni bu gidişle
Sende onun doğum gününde hıyarları dilimle her birine mum dik üflesin
K.bkma hayatım telefon hatırlatmayı unuttu aceleye geldi dersin
Iyi fikirSende onun doğum gününde hıyarları dilimle her birine mum dik üflesin
K.bkma hayatım telefon hatırlatmayı unuttu aceleye geldi dersin
:))))Bulunduğum Şehirde ailemden kimse yok yeniyim burda samimi ark lar da yok :)))O zamaan siz de ailenizle kutlayın. Ya da mesela yakın bir arkadaşınıza diyin samimi bir arkadaşınız kardeşiniz filan varsa. Senin için doğum günü hazırlasınlar. Siz de eşinizi aşk senin kutlamayacağını söylemiştim onlar da süpriz yapmak istemiş de. Savaş da çıkabilir. Emin olamadım . :)))
Dündü doğum günümen insaf daha öğlen olmadı. belki hatırlayacaktı adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?