Eşim doğum günümü unutmuş :(

nice mutlu senelere..

sizinki doğum gününü unutmuş en azından benim eşim benim doğum günümde benim kredi kartımla çiçek almış çok güzel süpriz dimi :)

bence büyütmeyin çok fazla bunlar küçük şeyler, siz şöyle durup düşündüğünüzde mutluyum diyorsanız bunu problem yapmayın..

o değil de hiç hatırlatacak bir konuşma olmadı mı aranızda bir kaç gün öncesinden filan? şahsen ben bir ay önceden konuşmaya başlıyorum çevremde
Hiç konusunu geçirmedim çünkü teli kurduğunu biliyordum illa kutlayacak ben ds şaşırmış numarası yapacaktım güya

Hangimizinki daha odun bilemedim.Bekarken böyle Şeyler duyuyordum aman ben ne var diyordum yılın bir günü değil her gün özel olmalı ben olsam hiç takmsm diyordum ama öyle olmadı tşk ederim bu arada :)

Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok tşk ederim kızlar

Yeni yaşınız kutlu olsun

İnanır mısınız, ben de eşiniz gibiyim doğum günüymüş, tanışma günüymüş vs vs hiçbirini hatırlamam. O kadar şeyle uğraşıyorum oturup tarih mi ezberleyeceğim

Sağ olsun takvime kaydediyorum kutluyorum. Ben aynı zamanda kutlama pasta vs de sevmem. Benim sevdiceğim de sevmez. İki odun yuvarlanıp gidiyoruz

Aynu benimki xD onun doğum gününde pasta hazırlayıp masayı süsledikten sonra loş işikta oğlumla müzik eşliğinde(o zamanlar 6aylik) bekledik.
Eşim çok sevindi " bunun altindan kalmam sana öyle bir süpriz hazirlicam ki unutmayacaksin" demişti
Sonrası fos:) hatirlatinca cok mahcup oldu ama allah askina, bir karisi var onuda biraz düşünsun bence:) yetiştiği ortamada bagli, benimki köyde büyümüs kimse kimseninkini kutlamazmis onda da hic o heves olmamis, çok görmüyorum cani sagolsun:) onun yerine beklenmedik süprizler yapar, hamileyken kislik corap görmüs getirmis giyeyim diye cok sevinmistim mesela:)

eşinizie artık hatırladığına göre bana güzel şeyler yap ve telafi et deyin. hallolsun.

O zamaan siz de ailenizle kutlayın. Ya da mesela yakın bir arkadaşınıza diyin samimi bir arkadaşınız kardeşiniz filan varsa. Senin için doğum günü hazırlasınlar. Siz de eşinizi aşk senin kutlamayacağını söylemiştim onlar da süpriz yapmak istemiş de. Savaş da çıkabilir. Emin olamadım . :)))

:))))Bulunduğum Şehirde ailemden kimse yok yeniyim burda samimi ark lar da yok :)))

Ahh bu daha neki.. boyle seylere onem vermem ben aslinda..ama bu sira duygusalim galiba.. dogum gunu evlilik yil donumu.. kat yat beklemioz cok sukur.. kuru bi tebrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…