Birbirinize sağlam göndermeler yapmışsınızDoğum günüme az kaldı eşim şimdiden ben pek sevmem özel günleri falan demeye başladı. Açık ve net ben severim ve özende gösteririm dedim. Bakalım ilk senemiz bizimde evliyken nasıl olacak bilmiyorum.
Önemli olan bunlar işte benceBenimki unutmuyor ama parası yok önceden takardım şimdi hiç takmıyorum parası oldugunda da ee sen begenmessin diye almıyorum sen seç der bana :) Ama hakkını yemeyeyim o gün kahvaltımı felan hazırlar özel bir gün felan der :)
Inşallah. Eşim biraz kalastır ama .Birbirinize sağlam göndermeler yapmışsınızİnş sizinki layığıyla kutlanır :)
Inşallah. Eşim biraz kalastır ama .Birbirinize sağlam göndermeler yapmışsınızİnş sizinki layığıyla kutlanır :)
yıllar öncenin konusu... bugün doğum günüm ve böyle başlıkları okuyorum nedeni malum... Merak ettim eşiniz o yıl doğum gününüzde ne yaptı?Doğum günüme az kaldı eşim şimdiden ben pek sevmem özel günleri falan demeye başladı. Açık ve net ben severim ve özende gösteririm dedim. Bakalım ilk senemiz bizimde evliyken nasıl olacak bilmiyorum.
Bosandi ...hayat cok garip ciddenBoşanin yazarlar şimdi size.
Ama unutmamaliydi bunun telafisini layikiyla yapmali
Hiçbir şey yapmadı.Benim kimligimde doğum günüm 6 ay büyük yazılmış.Aaa ben kimlikteki sanıyordum dedi güya şakayla.Sonradan doğum tarihimi teline notlara eklemişti.Bir doğum günümde bana migrosta bu neymiş diye dokunduğum 20 TL lik geceliği almıştı.Bana verdiği değer buymuş sonradan yaşayarak gördükyıllar öncenin konusu... bugün doğum günüm ve böyle başlıkları okuyorum nedeni malum... Merak ettim eşiniz o yıl doğum gününüzde ne yaptı?
Erkekler sanırım özel günleri bizler kadar umursamıyor.Oysaki bu özel günlerde yapılanlar ilişkiyi güçlendirir.Henuz bosanamadik o yoldayız.Dusunup iç çekeceğim tek bir güzel anımız yok bana göre.Purpplee yukarıda biri boşandığınızı yazmış konu ile ilgili bir şeyler yazmanız mümkün mü başkaları da bu tarz konular açıyorlar hatta daha geçen hafta açmıştı biri belki okurlar ve onlara fikir olur.
Çocuğunuz var mı? Evet maalesef erkekler biz kadar önem vermiyorErkekler sanırım özel günleri bizler kadar umursamıyor.Oysaki bu özel günlerde yapılanlar ilişkiyi güçlendirir.Henuz bosanamadik o yoldayız.Dusunup iç çekeceğim tek bir güzel anımız yok bana göre.
Evet 5 yaşında bir oğlum var 2 yaşında iken açmıştım davayı..4 aylıkken çıkmıştım evden ilk,kovmalari nedeniyle özellikleÇocuğunuz var mı? Evet maalesef erkekler biz kadar önem vermiyor
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet 5 yaşında bir oğlum var 2 yaşında iken açmıştım davayı..4 aylıkken çıkmıştım evden ilk,kovmalari nedeniyle özellikle
Bende yeni açılmış bir başlık sanıp benim gibi doğum gününde evlenip işi sağlama alsaydıniz diyecektim ki güncel durumunuzu okudum. Balık baştan kokar derler ya oğlunuzla çok huzurlu bir hayat diliyorum sizin içinEvet 5 yaşında bir oğlum var 2 yaşında iken açmıştım davayı..4 aylıkken çıkmıştım evden ilk,kovmalari nedeniyle özellikle
Tüm öküz Türk erkeklerin yaptığı dediği şey tarihleri tutamıyorum. Tuttukları takim hakkında tüm tarihleri bilirler amaYeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda kendine benzetecek beni bu gidişle
Bende yeni açılmış bir başlık sanıp benim gibi doğum gününde evlenip işi sağlama alsaydıniz diyecektim ki güncel durumunuzu okudum. Balık baştan kokar derler ya oğlunuzla çok huzurlu bir hayat diliyorum sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?