Eşim doğum günümü unutmuş :(

Evet kelime hatalı olmuş Haklısınız.ilk yılımızda bari böyle yapmasaymış peh peh peh :) tşk ederim bu arada
Evlenmeden bir önceki doğum günümde ki sevgili falan değiliz,o istiyor sadece, bana iki kutu evet kocaman iki kutu hediye yollamıştı işyerime.
Evlendik ,sorunluyuz şu malum ilk yıllar saçmalığı,İlk doğum günümde bana, hakaret aşağılama ve daha neler.çok çirkin şeyler hatırladım siz konuyu açınca.Buna da şükür deyin geçin.
Şimdi değişti tabi ki ama bana ciddi bir cinnete mal oldu,ne kadar cadı ya da fazlaca güçlü bir kadın olsam da kadınım sonuçta,unutulmuyor.
Yeni yaşınız size eşinizin daha çok sevgisini ve ilgisini getirir inşallah,mutluluklar.

Âmin arkadasım inşallah hepimiz için aynısını diliyorum.İlk yıl bizde de zor geçmekte,başarıyla atlatılır inş ama şu özel gün değerlendirilebilirdi ,bağlarımız kuvvetlenirdi doğum günğ bahane değer verdiğini hissettirmek için bahane olurdu ama tabi bunu anlamak için Öküz olmamak Lazım

Oraya kaydetmesi ayrı bi trip sebebi
Aynenn :) lafımı söyledim ama ..telefondan mi medet umuyorsun ben ezberimde tutuyorum seninkini dedim hafiften dudak Isırdı Alçak sesle de "telafi ederiz " dedi.insnasım gelmedi nedense

Öküzü kuzuya ya da kedi yavrusuna dönüştürmek sizin elinizde,
Yaptım oldu ,diye iddialı bir cümle kuruyorum çünkü oldu ,
Ama canımdan kaç kere can gitti ,bir Allah bilir, bir ben.
Trip yapmadan bunun mana ve önemini ona da açıklarsanız o da külfet değil de zevk olarak idrak ediyor bir zaman sonra,
Ben manyağım,kabul ediyorum
O şekilde yoluna koyabildim her şeyi,
Siz de mutlaka çözeceksiniz,inanıyorum.

Bende bekliyorum bu sefer kimseye çaktırmıyorum bakalım kim hatırlayacak

Erkekler böyle ya :) kadının verdiği önemi vermiyorlar özel günlere.
Neyse seneye :)

Mutlu yaşlar

Ne kadarlık evlisiniz ?

8 seneyi bitirdik,2 sene önce çoook büyük ( kendi çağında büyük ama aslında normal) bi sürpriz yaptı, gelmiş geçmiş hepsini birden kutladı sanırım. Geçen sene unuttu bakalım bu sene napıcak. Kaç senelik yaptı o kutlamayı merak ediyorum :)

Allah nice mutlu ve sağlıklı yaşlar nasip etsin. Ağzınızın tadı evinizin huzuru oldukça bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek mutluluk getiriyor.

Âmin çok tşk ederim cümleten :) Aslında kızmamın sebebi şu ,ben bu özel günlerin ilişkileri pekiştirdiğini düşünüyorum o şimdi böyle duyarsız davranınca ben de önümüzdeki doğum Günü'nde artık geçen doğum günündeki sürprizleri filan yapmıcam.Yapmak istediklerimin önüne geçmiş oldu.En çok üzüldüğüm şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…