Eşim doğum günümü unutmuş :(

Ben bu Doğum günü fiyaskolarını anlatsam 5-10 paragraf yazarım hiç o topa girmeyeyim ama bencede bende öyle düşünüyorum :)

Ama her zaman telafi etmeye çalışmıştır benim öküzüm bak seninki de öyle telafi edecek gibi. Ondan sonra sen yine bi sürpriz yapıp utandırırsın :)

Bu arada geçen ay oğlunun( eski eşinden ) doğum Günü'nü hiç unutmadı bi ay boyunca ne hediye alacağını düşündü ve Aldı evine götürdü verdi bana sıra gelince Haklısın canım param yoktu gerçi ama bi pasta Alıp gelebilirdim unutmasaydım dedi.Bak şimdi çok sinirlendim

Benimkide bu akşam kolumdan tutup AVM ye götürdü bi şey beğende alayım dedi. 10 gün sonra doğumgünüm. Hangisi daha kötü bilemedim

Bu kadar üzme kendini ..yarın telafi etsin madem gününü hatırlatacaksın, hediyenin secmeyi de unutma :)

2 defa eski eşimin doğumgününü unutmuştum, çok bozulmuştu. Yapı olarak özel günleri kutlamayı sevmem zaten. Sanırım o yüzden unutuyordum. Çok takılmayın bence. Çocupunun doğumgününü unutmamış ama belki unutmasın diye hatırlatmışlardır sürekli.

Valla kendi anamdan bile doğum günümü hatırlamasını beklemem. Hayat gailesi, insanların aklında bin türlü şey oluyor, bir de durup doğum günü hatırlayacaklar... bir de evet kimileri hiç tarih hatırlamaz. Mesela kimse bana doğum gününü hatırlamadığım için trip atsın istemem, o yüzden ben de kimseden hatırlamasını beklemem. Ha şu var, doğum günüm olduğunu öğrenince öküzlük etmeyip kuru bir lafla da olsa kutlama beklerim. Ona önem veririm yani.
Bu konularda fazla beklenti hep mutsuzluk getirir. Ben beklemiyorum, mutluyum, çevrem de mutlu. Herkese de tavsiye ederim.

Ben de aklımda tutamıyorum herşeyi kaydettim öyle. doğum gününü de bir gün sonra kutladım zaten. Kutlama ne bi pasta bir mum. Öyle özel birşey yapmıyoruz birbirimize biz mi çok odunuz acaba

Doğum günün kutlu olsun.. üzülme herkesin evinde var bunlardan demekki. özel günleri unutmaması için sürekli hatırlat. kutlama istediğini önem verdiğini söyle.

Iyi ki doğdun güzelim

Benim doğum günüm de 3 gün sonra, bi kaç gün önce telaşla geldi benimki "doğum günün geçti mı ya söyle ne olur unuttum mu" diye geçmedi dedim, bana hatırlat diyo

Valla pusuya yattım bekliyorum,unutursa panter gibi atlarım üstüne

Amaan ben dogumgunumde pasta yapıyorum oturup yiyoruz :) maksat pasta yemek olsun

Bende unutuyorum çoğunlukla....

3 gün önce de benim Doğum günümdü.
Ve yurt dışından dayımlar geldiği için köyde anneannemlerdeydim.
Tam 11 ağustos 00.00 da eşim aradı kutlamak için,ertesi gün de haberim Yok ve ailemle pasta keserken eşim geldi köye, elinde çiçek, bana aldığı hediye ve pasta ile, çok mutlu oldum
Konuya gelince ise bence siz de aynı şekilde özensiz davranın onun Doğum gününde, kısasa kısas

Erkekler kendileri önemsemedikleri için bizim de önemsemediğimizi düşünüyorlar. Sabırla önemsediğimizi anlatmak lazım
Eşim de geçen sene nişanlıyken çiçek yollamıştı işyerime, telefonda da seneye evimizde olacağız çok daha güzel bir kutlama olacak, bu sene bununla idare et demişti. Bu sene ne yaptı peki, yine işyerime çiçek yolladı
Akşam ona geçen sene söylediği sözü hatırlatınca da utandı herhalde, sanırım yıldönümü için sakladığı sürprizi erkene çekmek zorunda kaldı, doğum günümün ertesi günü evde güzel bir sürpriz hazırlamış.
Bıkmadan usanmadan anlatacağız ki kavrasın beyzadeler, yoksa algılar biraz kapalı oluyor

o değil de hiç hatırlatacak bir konuşma olmadı mı aranızda bir kaç gün öncesinden filan? şahsen ben bir ay önceden konuşmaya başlıyorum çevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…