- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Ben bu Doğum günü fiyaskolarını anlatsam 5-10 paragraf yazarım hiç o topa girmeyeyim ama bencede bende öyle düşünüyorum :)Âmin çok tşk ederim cümleten :) Aslında kızmamın sebebi şu ,ben bu özel günlerin ilişkileri pekiştirdiğini düşünüyorum o şimdi böyle duyarsız davranınca ben de artık geçen doğum günündeki sürprizleri filan yapmıcam.Yapmak istediklerimin önüne geçmiş oldu.En çok üzüldüğüm şey bu
Bu kadar üzme kendini ..yarın telafi etsinYeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda kendine benzetecek beni bu gidişle
Bu kadar üzme kendini ..yarın telafi etsinmadem gününü hatırlatacaksın, hediyenin secmeyi de unutma :)
Odunlukta yarışıyor bu erkeklerBenimkide bu akşam kolumdan tutup AVM ye götürdü bi şey beğende alayım dedi. 10 gün sonra doğumgünüm. Hangisi daha kötü bilemedim
Hak etti amaSiz en iyisi boşanın
Ota b.. boşan mi yazıyor kk ?Boşanin yazarlar şimdi size.
Ama unutmamaliydi bunun telafisini layikiyla yapmali
Ben de aklımda tutamıyorum herşeyi kaydettim öyle.Yeni Evliyim ve bugün benim doğum günüm kızlar ama eşim her özel günü geçiştirdiği gibi bugünü de güya unutmuşben ona doğum Günü'nde evde çok özel sürprizler hazırlamıştım.Basit mi düşünüyorum bilmem ama kırıldım,fazla mı duygusalım bilmiyorum.Yazasım geldi işte Bir de bana ne dese beğenirsiniz : Niye hatırlatmadın bdn tutamıyorum tarihleri Aklımda kendine benzetecek beni bu gidişle
Yanılıyorsun.. :)Hic üzülme arkadaşım erkeklerin hepsi öyle. Evet zamanla senle uymak zorunda kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?