Öncelikle sağlıklı güzel, nice senelere. Eşine küsme, belki de günlerdir bugünü düşünüyordu, ama biranda unuttu işte. Nerden mi biliyorum, eşimin doğumgününe 3 ay kala çok istediği bir şey almıştım. Özenle sakladım, o gün için planıı yaptım. Çünkü bizimle ve benimle ilgili herşeyde ilginç planları ve süprizleri olan bir insandı. Sonra doğumgünü olan ayın başında hazırlıkların tam olması için gerekli kontrolleri yaptım. Herşey çok güzeldi. Sonra günler akmaya başladı, ev-iş-bebeğimiz derken gün geçti gitti, hem de 3 gün sonra. Sbah işe giderken otobüste arkadaşım bu ayı da devirdik, maaş günü geldi dedi. Yaa sorma bir ay daha bitti dedim ve şimşekler çaktı beynimde. Arkadaşımın şaşkın bakışları arasında ağlamaya başladım. O gün zor bitti. Akşam eşime tabii hıçkırıkllarla ağladım. Ne yaptı ne dediyse teselli olamadım. Amaa şunu öğrendim ki herşey insanlar için ben şimdi eşimi az mı seviyorum. Hala düşününce gözümden yaş gelir. Ama oldu bir kere. Eşin seni çok seviyor. Unuttuğunu anlayınca çok üzülecek eminim.