eşim doğum günümü unuttu

bugün benim doğum günüm herkes hatırladı hatta öğrencilerim ve velilerim kutlama yaptı hediye bile aldılar. ama kocam hatırlamadı. acaba numaramı yapıyor dedim ama ogidip yattı..... çok mutsuzum ya...

Klasik erkek . Benim eşimde ben bir hafta evvelden hatırlatmaya başlamasam hatırlamaz . Nitekim bu sene hatırlatmadım ve unuttu . Birde bana kabahat buldu her sene bir hafta evvelden başlıyorsun söylemeye bu sene niye söylemedin diye. Ama ben hatırlattıktan sonra ne önemi varki . İnsan özel olduğunu hissetmek istiyor. Hediye falanda önemli değil . İcten sevgiyle söylenmiş bir " iyiki doğdun " bile yeterli ama yok iste

hiç konuşmadınız mı canım bugünle ilgili ya da hediyeleri görmedimi

Bende ilk evlendiğimiz yıl eşimin doğumgününü unutmuştum o kadar üzüldü ki bana ders oldu artık hiç unutmuyorum
Belki süpriz yapar unutmuşsa bile üzüldüğünzü belli edin bi daha unutmaz

eşin kesın numara yapıyor bırazdan kapı çalıcak ve kutlama ıcın orkestra ve dostlarınz gelecek o ara eşin uyudugu yerden pastanın mumlarını yakıp happy bırthday dıyecek hep beraber eglenceksınz . ... demek isterdım ama odun kocacıgın yatıp uyuyacak hatırlatıncada aa karıcım bılıyosun şu vardı bu vardı cook canım sıkkındı faln dıyecek sende unutacaksın bır dahakı dogum gunune kadar hatırlamayacak sın

teşekkürler kızlar. valla bir iyiki doğdun bile demedi. hediyeleri görmesin diye sakladım belki kendi hatırlar diye ama yok. valla kalkacağa benzemiyor. çok moralim bozuk. ama şuda var iniş yokuşun karşılığı derler bende onun doğum gününde hiç bişey yapmamaya karar verdim

İyi akşamlar...
Hayırlı yaslarınız olur inşallah..
Eşinizin dogum gününüzü unutmuş olması talihsizlik olmuş ama bu sizi önemsemediği veya sevmediği anlamına gelmez.
Yarın bu durumun sizi üzdüğünü belirttin ama bu konuda cok fazla konuşmayın .

Ben dogumgunumu esime hatırlatırım.
Şakaya karışık nasıl bir hediye istediğimide laf arsında söylerim böylece hatırlamama olasılığını ortadan kaldırıp istediğim hediyeyide aldırmış olurum.

her sene bende öyle yapıyordum ancak bu sene bişey demiyeyim dedim odun hatırlamadı ya. ben bu konuyu o hatırlayana kadar hiç açmayacam bakalım ne zaman hatırlaycak. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bacılar...

nice mutlu yaşlara arkadaşım
iş yoğunluğu, stres vs bir çok sebep unutmasına sebep olabilir
bizde bu sene eşimle evlilik yıldönümümüzü unuttuk:26:
1ay sonra sohbet esnasında konuşurken birden aklımıza geldi
aaaaaaa bizim evlilik yıldönümümüz geçen ay değilmiydi diyerek ikimizde şok olduk

unutulabiliniyormuş bazen

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.
Eşiniz pek özel günlere önem vermiyor olabilir,
böyleyse bile sizin doğum gününüzü unutmamalıydı, ayıp etmiş.
Bence içinizde tutmamalısınız, insanlık hali ilk defa unutmuşsa,
kendisi bile şaşıracaktır belki de nasıl unuttuğuna ve telafi edecektir belkide.
Ben evliliklerde kırgınlıkların ve beklentlerin insanın içinde
beklemesinden ve büyütülmesinden yana değilim.
Üzülmeye değmez, alın eşinizi karşınıza kırıldığınızı açık açık söyleyin.

Öncelikle sağlıklı güzel, nice senelere. Eşine küsme, belki de günlerdir bugünü düşünüyordu, ama biranda unuttu işte. Nerden mi biliyorum, eşimin doğumgününe 3 ay kala çok istediği bir şey almıştım. Özenle sakladım, o gün için planıı yaptım. Çünkü bizimle ve benimle ilgili herşeyde ilginç planları ve süprizleri olan bir insandı. Sonra doğumgünü olan ayın başında hazırlıkların tam olması için gerekli kontrolleri yaptım. Herşey çok güzeldi. Sonra günler akmaya başladı, ev-iş-bebeğimiz derken gün geçti gitti, hem de 3 gün sonra. Sbah işe giderken otobüste arkadaşım bu ayı da devirdik, maaş günü geldi dedi. Yaa sorma bir ay daha bitti dedim ve şimşekler çaktı beynimde. Arkadaşımın şaşkın bakışları arasında ağlamaya başladım. O gün zor bitti. Akşam eşime tabii hıçkırıkllarla ağladım. Ne yaptı ne dediyse teselli olamadım. Amaa şunu öğrendim ki herşey insanlar için ben şimdi eşimi az mı seviyorum. Hala düşününce gözümden yaş gelir. Ama oldu bir kere. Eşin seni çok seviyor. Unuttuğunu anlayınca çok üzülecek eminim.

ya ben sonradan üzülmek yerine hatırlatmak taraftarıyım,benim doğum günümden önce nişanlım aradı ya sen bizim nişan tarihinden 3 gün sonra mı doğdun dedi ben de ne o telefonu değiştirince hatırlatmlar silindi unuttun di mi dedim güldüm ya 2 ya da 3 gündü dedi olsa ben de söyledim tarihi sakın unutma kırılırım dedim sağolsun unutmadıya da ben hatırlattım öyle işte sizin yerinize olsam eşimi kaldırır üzgün bir sesle,kırılganlığımı dile getirirdim.Utansın bari biraz

İnsanlık hali unutulabiliyor bazen..
Ama önemli olan; Günler öncesinden hatırladı heycanlandı falan o gün mü unuttu.. Yoksa hiç mi hatırlamadı..
Bunu araştır önce. Yarın sor bakalım.. Hayatım benim doğum günüm ne zamandı falan diye?
Öyle ortaya çıkar..

Hayatında doğumgünü kutlamamış,doğumgünü sürprizi yapmamış,doğumgünü partisi olmamış ve başkasının partisine katılmamış biri ise...
Sizin doğumgününüzde özel bir kutlama yapmasını beklemeyin.

Ben hiç pusuya yatıp "bakalım hatırlayacak mı" diye beklemedim.
Adama tuzak kurmak gibi birşey bu :)

Birkaç gün öncesinden hatırlatmakta fayda var.
Cumadan sonra 28 oluyorum gibisinden sinyaller verilebilir.
Veya doğumgünümde beni nereye götüreceksin denebilir.

Suc sende tatlim ya, neden hatirlatmadin hic?
Ben istedigim hediyeye kadar yönlendiriyorum, o gün icin özel plan yaptiriyorum, mesela "Benim dogumgününde tatile gidelim, hadi birseyler ayarla" veya disari ciktigimizda gösteriyorum hangi hediyeyi istedigimi. Hediye konusunda bile güveniyorum maalesef, sonra getirir sacma sapan birsey, üzülecegime veya sonradan degistirmeye ugrasacagima bu yollara basvuruyorum ne yapayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…