eşim doğum günümü unuttu

Canı sağolasıca nişanlım 2 sene üstüste unuttu ne yalan söyliyim ben unutmadım. Neredeyse her tartışmada konuyu oraya getirip dırdır yapıyorum yinede hırsımı alamıyorum.:))

Gelen hediyeleri değişik yerlere koy paketleriyle birlikte
birini uyandığında görebileceği şekilde karşısına
diğerini banyoda bir yere, öbürünü ayakkabılığın oraya
bazılarının paketlerini yarı aç

ben olsam öyle mi yapardım
yoksa bu geceki uykuyu ona zehir mi ederdim bilemedim :)

Ben uykuya dalmasına izin vermeden odaya bi'şey alma bahanesiyle elimde telefonla gider bi'yandan yüksek sesle konuşurdum "ayy canım ne gerek vardı hep birlikte inşallah yaa görüyomusun bi'yaş daha yaşlandım" diye illa ki duyardı

nice mutlu yıllara arkadaşım.umarım esin telafi eder.yerini tutmaz ama oda birşeydır.

Benim eşimin doğum günümü unutması imkansız iki ay önceden başlıyorum hatırlatmaya. :) birde genelde annemler sürpriz yapıp kutlarlar. şubatta doğum günüm bir kaç kere söyledim ama birdaha söylemeyecegim bu konuları okuyunca bende merak ettim acaba ben söylemesem hatırlarmi :)

doğum gününüz kutlu olsun,

ben nedense takılmıyorum böyle şeylere unutsa da insanlık halidir diyip geçıyorum ki bir keresınde unuttuda canı sağolsun benım ıcın sadece özel günlerde değil diğer gunlerdede hatırlayıp süprizler yapması önemli

tek derdiniz bu olsun allah aşkına bide hamilesiniz kafanıza takıpta o yavruyuda üzmeye hakkınız yok yok tanışma yıldönümleri doğum günleri evlilik yıl dönümleri çok saçma bence kafanıza taktığınıza değmez...

bugün benim doğum günüm herkes hatırladı hatta öğrencilerim ve velilerim kutlama yaptı hediye bile aldılar. ama kocam hatırlamadı. acaba numaramı yapıyor dedim ama ogidip yattı..... çok mutsuzum ya...

Eşiniz evliliğinizde size değer veriyor ve sizi sevdiğinizi hissettiriyorsa, sizi ilgisiz bırakmıyorsa çok da üzülmeyin derim. Bazen olabiliyor iş güç hayat şartları vs..

Benim de esim dogum gunumu unuttu kac gundur cok uzuluyorum.ben ertesi gun aksam baktim bir sey yaptigi yok hatirlattim artik kusura bakma falan dedi ama. ..

insan kendini ne kadar kötü ne kadar değersiz hissediyor değil mi .benim eşim nişanlıyken bile unutmuştu doğum günümü.benim için ne kadar önemli tarih varsa unutur hep.ama artık alıştım hiçbir beklentim kalmadı.

bugün benim doğum günüm herkes hatırladı hatta öğrencilerim ve velilerim kutlama yaptı hediye bile aldılar. ama kocam hatırlamadı. acaba numaramı yapıyor dedim ama ogidip yattı..... çok mutsuzum ya...
Nice senelere Allah sevdiklerinizle uzun bir ömür versn agzınızn tadı bozulmasın hiç

Bugün benim de doğum günüm ve eşim doğum günümü hatirlamadi çok uzgunum
Konu hortlamış, doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı senelere her sene hatırlıyor ve sadece bu sene unuttuysa, herkes gergin belki aklından çıkmış olabilir üzülmeyin lütfen

Ya insanlık hali bazen kafa dolu olunca insan tarihleri falan karıştırıyor sürekli unutmuyorsa bu seferlik böyle olmuştur. Size değer vermediğini göstermez. Bu arada iyiki doğdunuz nice sağlıklı yaşlarınız olsun

hediyeleri bir yere mi bırakıp geldin de görmedi mi eşin? Onun üstüne de vurdum duymaz mı davranıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…