eşin kesın numara yapıyorbırazdan kapı çalıcak ve kutlama ıcın orkestra ve dostlarınz gelecek o ara eşin uyudugu yerden pastanın mumlarını yakıp happy bırthday dıyecek hep beraber eglenceksınz . ... demek isterdım ama odun kocacıgın yatıp uyuyacak hatırlatıncada aa karıcım bılıyosun şu vardı bu vardı cook canım sıkkındı faln dıyecek sende unutacaksın bır dahakı dogum gunune kadar hatırlamayacak sın
bugün benim doğum günüm herkes hatırladı hatta öğrencilerim ve velilerim kutlama yaptı hediye bile aldılar. ama kocam hatırlamadı. acaba numaramı yapıyor dedim ama ogidip yattı..... çok mutsuzum ya...
Nice senelere Allah sevdiklerinizle uzun bir ömür versn agzınızn tadı bozulmasın hiçbugün benim doğum günüm herkes hatırladı hatta öğrencilerim ve velilerim kutlama yaptı hediye bile aldılar. ama kocam hatırlamadı. acaba numaramı yapıyor dedim ama ogidip yattı..... çok mutsuzum ya...
Konu hortlamış, doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı senelereBugün benim de doğum günüm ve eşim doğum günümü hatirlamadi çok uzgunum
gün henüz bitmedi bekleyin bakalımBugun dogum gunum benim esimde hatirlamadi cok kırginim uzgunum
gün henüz bitmedi bekleyin bakalım
2de işe gitti aksam 11de geliyor,kutlamaz heralde bu saatten sonra ,hic unutmazdi halbukigün henüz bitmedi bekleyin bakalım
belli olmaz o suprizin saati mi olur2
2de işe gitti aksam 11de geliyor,kutlamaz heralde bu saatten sonra ,hic unutmazdi halbuki
hediyeleri bir yere mi bırakıp geldin de görmedi mi eşin? Onun üstüne de vurdum duymaz mı davranıyor?bugün benim doğum günüm herkes hatırladı hatta öğrencilerim ve velilerim kutlama yaptı hediye bile aldılar. ama kocam hatırlamadı. acaba numaramı yapıyor dedim ama ogidip yattı..... çok mutsuzum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?