Eşim doğumumda olmayacak

Yok malesef gelebilirsen en fazla 3 günlüğüne oda gelebilirse

Anliyorum sizi .
Ilk bebeginiz ve her sey hayal ettiginiz gibi olsun istiyorsunuz bu cok dogal ..
Babasi da yaninizda olsun o heyecani birlikte yasayin en dogal istekler ..
Ama hayat bazi seylere istemesekte mecbur birakiyor ..
Gecim sıkıntısı bunlarin basinda geliyor tabi maalesef ..
En yakin zamanda bugunlerin gecmesini dilerim ..

Benim vize sıkıntım var ve oğlum doğunca onunda olacak simdiden etkiliyor düşünce nasıl olacak diye

Teşekkür ederim amin insallah

Suan yasadigim yer gecen sene kışın -35 dereceydi.
Ve ben de burada doğuracağım. Haziranda kisliklarla geziyoruz.
Bebeginiz kazara falan mi oldu? Olmusla ölmüse care yok ama once bu islerinhalletseniz daha iyi olurdu sanki.
Neyse Allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Benim vize sıkıntım var ve oğlum doğunca onunda olacak simdiden etkiliyor düşünce nasıl olacak diye
Vize islerinden pek anlamiyorum ama her ay baska ulkeye gidip gelmek iskence. Vize cikana kadar bu boyle devam mi edicek? Maddi yondende zorlar, biktirirda.

Eşime iş teklifi geldi o buraya geldi 3 gün sonra hamile oldugumu öğrendim biraz Türkiye de kaldım iş yeri vize cıkacak dedi buraya geldim ama henüz cıkmadı

Vize islerinden pek anlamiyorum ama her ay baska ulkeye gidip gelmek iskence. Vize cikana kadar bu boyle devam mi edicek? Maddi yondende zorlar, biktirirda.
Baska ülkeye cıkmasam bir aydan fazla kalsam kaçak sayılıyorum. İş yeri karsılıyor ücreti ama yine de cok zor her ay devam eden durum

Neden orda doğum yapmıyorsunuz anlayamadım.ben evli olsam yeni doğum yapsam 4 ay ayrı kalmam eşimden doğrusu.zaten erkekler yoldan çıkmaya çokmeyilli araya soğukluk girer diye düşünüyorum

Eşime iş teklifi geldi o buraya geldi 3 gün sonra hamile oldugumu öğrendim biraz Türkiye de kaldım iş yeri vize cıkacak dedi buraya geldim ama henüz cıkmadı
Neyse siz simdiden dusunmeyin bunlari Allah büyüktür. Bebegin kismetiyle her isiniz de yoluna girer inşallah.
Sizin suanki stresiniz bebege geciyor çünkü. Uzulmekle çözülecek sorunlar yok maalesef.
Gun dogmadan neler dogar.

Neden orda doğum yapmıyorsunuz anlayamadım.ben evli olsam yeni doğum yapsam 4 ay ayrı kalmam eşimden doğrusu.zaten erkekler yoldan çıkmaya çokmeyilli araya soğukluk girer diye düşünüyorum
Vizem yok o yüzden. Yoldan cıkmaya meyilli olana bişey yapamazsın ki ama bu şekilde gercek yüzünü görmüş olursun. Sadece en güzel zamanlarda ve bi daha telafi edilemeyecek anlarda ayrı olacağız

İnsallah. Rabbim sizin de evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Ben de yurtdışında bir Türk firmasında çalışıyorum. Burada çalışan eşi Türkiyede doğum yapan, o kadar çok erkek mühendis arkadaşımız var ki.
Hepsi bir şekilde idare ediyorlar, hayat şartları zor maalesef bazı fedakarlıklar yapmak gerekiyor.
Doğum yaptıktan birkaç ay sonra eşleri bebekleriyle geliyorlar, hiç aralarında sevgi, bağ eksikliği falan da olmuyor.
Siz de sadece 3,4 ay ayrı kalacakmışsınız zaten.
Hiç canınızı sıkmayın, oluyor böyle durumlar, hayırlı doğumlar dilerim.

İnşallah atlatacagız bu durumu. Amin teşekkür ederim

Sıkı bi plan yapın. İlla ki oraya özgü bebekler için kıyafetler vardır. Yanınıza onlarda alın. Doğum sonrası kendinizi topladığınızda yola çıkın zaten alan içine girceksiniz hemen eşiniz alanın önünde arabayı ısıtmış vaziyette sizi bekliyo olsun. Arabadan inince de direkt eve geçersiniz. Bebek de korunaklı pusetler var içini ve üstünü ona göre örtersiniz duruma göre giydirirsiniz.

Bence iyi bi organizeyle yapabilirsiniz bunu. Çünkü en çok eşinize ihtiyaç duycaksınız. Çekirdek ailenizle başbaşa olmak istiyceksiniz. Eşinizin verdiği destek bi sarılma bi öpücük bile aile bireylerinin tümünün verdiği destekten daha kıymetli olcak.. tabi yine tercih sizin..

Ben bebeğimi -35 derecelerde büyüttüm sıkı giydirdikten sonra korkmayın bebek diyoruz ama bizden bir kat fazla giyinmeleri yeterli oluyor.Soğuk havalarda mikrop olmuyor.
Ben de bebegime dogum yaptıgımda eşim yanımda yoktu her anını kameraya çektim.Siz de bir dogum fotografçısı tutabilirsiniz bu sebepten.
Doguma girerken görüntülü arama yaparsanız en azından yanınızda hissedersiniz.
Saglıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah.

Yurtdışı neresi? Genelde çocuk o ülkenin vatandaşı olsn diye o ülkede Doğum yapman daha iyi değil mi?

Kendimi sizin yerinize koydum ..
Isinden ayrılmaması mantıklı...
Aile yanında doğum da bir yere kadar mantıklı ama ben olsam evimi eşimi o kadar uzun süre kesinlikle yalnız birakmazdimm..
Doğumdan sonra toparlanır toparlanmaz evime donerdim.
Yaşadığınız yerde de bebekler oluyor sonuçta..
Hem doğumdan sonra insan anne babasını da elbette arıyor ama eşin yeri ayrı sonuçta bebeğinin babası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…