Bulunduğunuz ülkenin buradaki soğuk memleketlerden mesela Karsdan ... daha soğuk olabileceğini düşünmüyorum . Bebeğin babasına ihtiyacı var doğum gibi özel bı anda esinize ihtiyacınız var .
Bende tektim kimsem yoktu eşim iyiki var ... Çamaşırımi da değişmeme yardım etti yemeğimi temizliğimi de yaptı en önemlisi kızımla ilgilendi sevgiye doydu kuzum.
Çocuğun elinden bunu alamazsınız. İki kap yemek pişiren olsun diye aylarca ayrı mı kalınır ?
Eşiniz baba olduğunu anlayamayacak. Alışması zorlanacak 5 ay ne demek yahu biraz daha beklerseniz yarım sene
5 ayda neler değişiyor bebek nasıl büyüyor . Emeklerken babasını gorecek yok artık.
Yaşamış biri olarak söylüyorum gitmen gerekiyorsa bile hemen geri donebilirsin bari 1 ay kalıp dönün... Hepinize yazık birbirinize ihtiyacınız olacak.
Allah askina kadin vize alamiyorum diyor ordan ama benim esim soyle yapmisti boyle yapmisti her yerde kendini ovmeye yer arama bi kerede yaw ..
Hem hangi esin millete ayda bir zor banyo yaptiriyorum ,les gibi kokuyor,dislerini fircalamiyor ,coraplari kopek olusu gibi kokuyor dedigin esin mi ?????
Yoksa adamin cebinde 1000 lirasi kalmisken kostura kostura 800 lirasina elbise alip acimadigin esin mi ??
Hangisi ?????
Allah iyiligini versinAllah askina kadin vize alamiyorum diyor ordan ama benim esim soyle yapmisti boyle yapmisti her yerde kendini ovmeye yer arama bi kerede yaw ..
Hem hangi esin millete ayda bir zor banyo yaptiriyorum ,les gibi kokuyor,dislerini fircalamiyor ,coraplari kopek olusu gibi kokuyor dedigin esin mi ?????
Yoksa adamin cebinde 1000 lirasi kalmisken kostura kostura 800 lirasina elbise alip acimadigin esin mi ??
Hangisi ?????
Noldu millet yardirirken sinsi sinsi gelip begenip onun bunun ustunden laf gecirip kaciyodun ???
Sıkışınca hemen mune dimi ...
Yemezler canim ..
Esim soyle esim boyle burda havalar 1500 ama ozel hayatta kokarca diye bahset adamdan
Mune gelsin 1 ay ban versin hic umrumda degil..
Burda gelip premsesi oynayabilirsin ama gercekler de bunlar
Hadi iyi gunler
Allah iyiligini versinon numara bes yildizsin. Empati dicem de demiim simdi. Aklima baskalari geliyor
Vize alamamak cok fena bir durum ya. Hele ki boyle bir evrede. Baska ulke uzerinden basvurulabilir aslinda
Yiğitlerim, evlatlarım hepinizle ilgileneceğim, attım mı tek kişiyi atmam, toplu kıyarım, 150 tane kötü içerik var, daha da olur gibi sanki, basın kiblere cengaverlerim cımbızcınız geldi
Mune benle ilgilenir misin ???
Ban yemek istiyorum gonlunden ne koparsa artik
Icimin yaglari eridi oh olsun
Yiğitlerim, evlatlarım hepinizle ilgileneceğim, attım mı tek kişiyi atmam, toplu kıyarım, 150 tane kötü içerik var, daha da olur gibi sanki, basın kiblere cengaverlerim cımbızcınız geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?